Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Francisco Caja: A la llengua catalana, ni tocar-la.

domingo | 29 Gener, 2006 11:18 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Francisco Caja

Francisco Caja, (o Francesc Caixa, com vulgueu), president de la 'triple C´ Convivència Civica Catalana –que per als que no els coneguin, són un grup de provocadors feixistes que s'amaguen sota la disfressa d'intel.lectuals lluitadors per les llibertats dels castellanoparlants oprimits de Catalunya – Comença a calentar l'ambient, amb les habituals mentides i enganys sobre la dictadura de la llengua catalana i atacant a les institucions nacionals, que segons ells, tenen totalment arraconat al castellà i als pobres castellanoparlants.

Estan preparant l'acte que faran el proper dissabte, 4 de febrer a les 12 del migdia a l'Hotel Barceló-Sans, a sobre l'Estació Central de Barcelona-Sants. Un acte contra l'Estatut, contra la Nació Catalana i contra la convivència ciutadana. on a més hi participen els amics del Foro de Ermua coneguts per la seva capacitat de diàleg i tolerància, junt a tot un seguit de grups filo-ultradretans-espanyolistes. Una provocació, 'De fora vingueren que de casa et tragueren'. no seran molta gent, només als que puguin arrossegar en autocar des de tot l'Estat espanyol i que venen a Catalunya de 'costellada' convidats per uns grupets locals d'intel.lectuals castellans desubicats (segurament son gent molt cosmopolita i anti-provinciana, que només vol elevar el nostre baix nivell cultural i ajudar als que com ells, estan patin la nostra repressió lingüística)

Des d'aqui els desitgem que no tinguin cap exit en la seva tasca, i que s'en tornin cap a casa en acabar l'acte, no els volem, no necessitem cap provocador resentit, ja en tenim prous d'aquests a casa nostra, i d'aquests ja ens fem carrec nosaltres mateixos a les urnes.

----------------------------

Oferta interesant:

----------------------------

Estadistiques

Comentaris

Gentusa

Xoxe | 29/01/2006, 15:50

Aquest tipus de gentusa haurien d´estar extraditats fora de s´illa

quina barra

m | 29/01/2006, 16:31

no més hi ha que mirar-li sa cara...

tots feixistes !!!

luisfelipe | 05/03/2006, 20:19

Nois d'aquesta web, sisplau, ¿tots els que no pensem com vosaltres són perillosos feixistes? I quins arguments que si la cara ,que si s'han d'extraditar ... enfí. Salut i república, espanyola es clar. Ara jo seré un altre feixista.

Per a Luis Felipe...

Sergi | 09/03/2006, 01:14

Visca la Republica Espanyols, si, pèro només si es Federal, del contrari, potser si, que en qualsevol moment, els mateixos feixistes, podrien ser republicans... L'exemple de la II Republica (amb tots els encerts i errors) seria un bon inici, pèro compte!! Republica no es sinònim de democràcia.

La mateixa plaga

Joan Martin | 28/06/2006, 18:57

Son els mateixos a tot arreu. Els botiflers de sempre; els que sempre han venut el seu poble i cultura, per un plat de llenties. Al llarg de la historia, tots els pobles han patit aquesta mena de llepaculs. La diferencia es que altres pobles es protegeixen, tallant per lo sa, mentre que nosaltres hi som babaus i en nom la "concordia" (eixa transición...) els deixem fer, fins que ens trauen el fetge i budells. Vetge-heu Valencia; qui ho anava a dir !! No es pot ni respirar. L'unica al-legria me la donen gent com en Zidane&co quan han enviat el toro, l'estanquera i demés "garruleria" berruera cap el corrá....!! Eixa marsellesa, eixa tricolor, eixe trompetiste d'Australia ....

Tant obsessionats esteu amb el català?

Lluís | 14/11/2006, 19:48

Poden passar 50 anys, 100 o 200 però el català s'extingirà i ningú pot fer res.
Si per vosaltres fós parlaríem encara fenici i viviríem en cavernes.

Per a Lluis

Els uns i els altres | 14/11/2006, 19:54

Segurament el català s'extinguirà, com va passar amb el llatí i com està passant amb el castellà a certs llocs de latinoamèrica... De fet de les més de 4.500 llengues que es parlaven al món en el segle XX ara només en queden menys de 4.000 i baixant... Però compta una cosa... els catalanoparlants, de moment, estem fent tot el posible per a que la nostra llengua no desaparegui... de fet, ara la parlen més persones que fa 30 anys. Pren nota.

DERROTISTES I COLONS

CARRASCLET | 14/12/2006, 12:51

De fora vingueren i de casa ens tragueren.

Aquest és el veritable problema.

Mentre hi hagi catalans, el català no morirà mai, tan sols evolucionarà, com ho fan el xinés, l´hindú, l´àrabe, l´hebreu...

Només els estrangers incapaços d´integrar-se als Països Catalans, àdhuc quan han nascut entre nosaltres i els seus descendents, així com un cataclisme, per cert, poc problable que ens eliminés a tots físicament, podran eliminar la Nació Catalana de la terra.

Són molts pobles teoricament superiors en tots els aspectes els que ho han intentat durant segles, i cap, ho ha aconseguit.

Què ús fa pensar que ara que som milions, més capacitats, més forts, i naturalment, més capaços, els eterns enemics podran acabar amb nosaltres sí nosaltres no els ho permetem?

Us recordo que el mateix imperio ejpañó, davant la impossibilitat de doblegar Catalunya durant la guerra de successió, va haver de demanar ajut a un altre imperi, el francés. Tot i així, la feina que van tenir per derrotarnos militarment.

Com podem veure, de poc els ha servit.

Catalans fins la mort!

«La marca de l’esclau és parlar la llengua del seu senyor» (Tàcit).

CARRASCLET | 14/12/2006, 13:01

http://www.geocities.com/Athens/Pantheon/8883/trib28a.html

No ho puc entendre

Ingrid | 09/01/2007, 03:48

És vergonyós, completament intolerable que no pogueu entendre que a Catalunya s'està fent ús d'una política que ataca el castellà, esque pot haver-hi algú que no se'n adoni?? Esclar que s'ha de cuidar el català, pero no es pot imposar! i menys criminalitzar algú perquè faci ús del castellà, és perfectament legítim que així ho faci.

No puc entendre aquest tipus de nacionalismes extrems i estúpids. Tant estúpid és un com l'altre; així com és estúpid que es critiqui desde la resta d' Espanya que es vulgui fer una cosa com el nou Estatut. Trobo igual d'estúpid que es facin 40 manifestacions anticatalanistes, pq? va home, no siguem idiotes, però esque és igual d' idiota boicotejar actes públics de gent de diferent (qualsevol quin sigui) pensament.

Indepes por doquier

Felipe V | 28/06/2007, 21:45

Los oprimidos realmente somos esas personas que son tratadas de forma degradante por la sociedad nacionalista que creó Pujol. A la cual se le han ido uniendo personajes tan entrañables y aún más radicales. (entiendasen también terroristas reciclados)

Es increible que estemos llegando a estos extremos. A mi me parece bien que Cataluña deje de ser España, pero no es algo tan fácil, y menos si tenemos en cuenta que quieren merendarse Valencia y Baleares.

Lo bueno es que habrá gente que seguirá pensando que los catalanes son la gallina de oro de este país.

Re: Francisco Caja: A la llengua catalana, ni tocar-la.

VALENCIANA del pais valencià | 11/02/2008, 20:08

valencia i Balears també som dels països catalans noi

IMPOSICIÓ

JOSEP M. | 23/03/2008, 11:41

Vaja home!. Aquesta cançoneta de les "imposicions lingüístiques" ja és massa vella. "Nosaltres" que , veges per on, som els fotuts i els oprimits;"Nosaltres" que patim la imposició del castellà ja fa 300 anys, i que fins i tot hem estat perseguits i apallissats per defensar la nostra pròpia llengua al nostre propi país (ui, regió!), ara ens hem convertit en uns botxins contra els castellanoparlants...(?)

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb