Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Ataquen el CAC, una eina per a la reconstrucció nacional

domingo | 20 Desembre, 2005 15:39 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

CAC

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya 'CAC' s'ha convertit en un objectiu a batre per part del potent complex terrorista-feixista-espanyol, liderat per l'ex militant del PCE Federico Jiménez Losantos i tota la camarilla de neofeixistes adscrits a la nomina de la Brunete mediàtica.

De qui depén el CAC? Es un organisme autònom de la Generalitat de Catalunya, no te res a veure amb el Govern Central, i els seus membres són proposats pel Parlament de Catalunya. Aquesta es la primera raó que no agrada als feixistes espanyols: la independència

Qui forma el Consell del CAC? Una bona part dels seus 10 membres són persones de reconegut prestigi professional o institucional tant a Catalunya com a nivell internacional en els àmbits d'actuació del CAC, i les seves actuacions han estat en tot moment valorades i respectades pel conjunt del sector audiovisual, tant en l'etapa on el CAC estava presidit per Jaume Codina (CiU) com en l'etapa del Govern tripartit, presidida per Josep M. Carbonell (PSC), Aquesta es la segona raó que no agrada als feixistes espanyols: la rigorositat

Qué fa el CAC? Senzillament es un organisme regulador que te que vetllar per a que els mitjans audiovisuals respectin les normes en quan a publicitat, continguts, violència, protecció a la infancia, etc... i en general el que acostumen a fer els organismes reguladors d'altres estats europeus, defensant en tot moment les llibertats democràtiques tant en el funcionament dels mitjans (publics i privats), com en l'utilització de l'espai públic radioelèctric (concessions administratives, etc...) Aquesta es la tercera raó que no agrada als feixistes espanyols: la democràcia

Quins paisos tenen el seu 'CAC' propi? El CAC es membre de l'EPRA (Plataforma Europea d'Autoritats Reguladores) de la que és president Joan Botella (Conseller del CAC) i persona d'altissim prestigi professional i ètic. En l'actualitat el 'nostre' CAC es homologables als de paisos com: Alemanya, Andorra, Bèlgica, Australia, Canadà, Dinamarca, França, Gran Bretanya, Grècia, Irlanda, Itàlia, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Eslovaquia, Suïssa, etc... que actuen de forma similar, amb objectius i mètodes semblants. Cal fer especial esment que a l'Estat espanyol, només funciona el CAC i el CAN (Consell Audiovisual de Navarra), pèro mai ha existit un organisme 'estatal' que fes aquestes funcions: Aquesta es la quarta raó que no agrada als feixistes espanyols: el seu endareriment històric.

Avui podem estar orgullosos de tenir funcionant un organisme com el CAC, que a més d'intentar preservar als infants dels continguts violents i no adequats. vetlla per a que la publicitat als mitjans catalans sigui la menys grollera i mentidera de l'Estat espanyol i que els nostres mitjans, tant els públics com els privats tinguin un nivell de qualitat per sobre de la mitjana europea. No permetem que el complex terrorista-feixista-espanyol i els interesos politics i econòmics de la Brunete mediàtica ens ensorrin una conquesta nacional com aquesta.

Estadistiques

Comentaris

Re: Ataquen el CAC, una eina per a la reconstrucció nacional

jo | 20/12/2005, 15:49

La norma catalana extiende su potestad sobre todos los contenidos audiovisuales, sean prestados por servicios lineales o no lineales (televisión por internet, IPTV; vídeo bajo demanda, VOD, etc.), tal como proponen los cambios en la legislación europea, pero las coincidencias acaban ahí. Frente a la flexibilización europea en la regulación de la publicidad, la aplicación del principio de país de origen (someter a los emisores a las reglas del país desde el que prestan sus servicios) o el principio de light touch o regulación suave de los nuevos medios audiovisuales, la norma catalana apuesta por una reglamentación estricta de los medios, por la supervisión de todos los contenidos emitidos en su ámbito geográfico, y por la vigilancia y capacidad sancionadora del Consell l'Audiovisual de Catalunya (CAC), según los artículos 112 y 113, y el título IX. Prevé sanciones de hasta 300.000 euros y suspensiones de la actividad de un operador en caso de infracciones muy graves, al tiempo que establece que "la información difundida por los medios audiovisuales ha de ser veraz". El CAC será el vigilante de la veracidad. Mientras la propuesta europea flexibiliza la emisión de publicidad, con reducción de los intervalos sin anuncios y la desaparición de los topes diarios, la propuesta autonómica (capítulo III) limita a un "15% del tiempo total diario de emisión" la publicidad en las emisoras privadas y precisa que "el tiempo total dedicado a la emisión de publicidad y a la televenta en todas sus formas no puede ser superior al 20% del tiempo diario de emisión". También limita a 17 minutos el tiempo de anuncios en una hora natural. La nueva directiva europea, pendiente de aprobación por el Parlamento Europeo y los estados miembros, sólo mantiene el tope de 12 minutos de publicidad por hora, pero elimina los topes diarios y la obligación de ciertos intervalos sin publicidad.

Es clar, d'això es tracta.

bloger | 20/12/2005, 16:00

D'això es tracta, o es que vols que el món audiovisual acabi sent tant 'flexible' com als Estats Units ?? vols que la TV esdevingui encara més en un contenidor de brossa ?? Cal defensar-nos !! Visca el CAC !!
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb