Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Boicot als productes catalans: La fi del 'mercat únic espanyol'?

domingo | 15 Desembre, 2005 22:20 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Els promotors del 'boicot als productes catalans', són els mateixos que a més de defensar els interessos de les seves empreses, volen torpedejar el 'nou estatut' amb la excusa de defensar la 'unitat del mercat espanyol'.

Si les coses no canvien, aquest boicot a la economia catalana es tornara com un 'boomerang' en contra d'ells mateixos.

Opció A) Si el boicot es un èxit, aconseguiran debilitar encara més la font que alimenta el seu benestar (o es que es creuen realment que l'elevat nivell de vida que tenen cada cop més persones a Cáceres o a Salamanca es fruit de la seva productivitat?? Es pensen que els ordinadors de les escoles extremenyes els paguen amb els beneficis del 'Plan Badajoz'? O potser que el nivell de la sanitat a Castella-La Mancha surt de les exportacions de formatge Manxeg?

Opció B) Si el boicot fracasa, s'haurà demostrat que ni tant sols conjurant-se l'OPUS, l'ultradreta, els poders fàctis espanyols, la 'Brunete mediàtica' i el complexe 'militar-industrial' castellà han aconseguit mobilitzar realment als 'patriotes espanyols', i per tant sabrem que la dreta encara trigarà anys en tornar al govern estatal.

Opció C) El contraboicot als productes espanyols comença a funcionar i debilita la subsidiada economia espanyola i reforça a la catalana. En aquest cas, estem debilitant el potencial dels clients de moltes empreses catalanes i com que la majoria de les nostres empreses estan dirigides per gent que a més de patriota, es gent amb iniciativa i s'han preocupat per la innovació i la millora de la qualitat dels seus productes, augmentaran les exportacions tant a la la U.E. com als paisos extracomunitaris. i això aconseguirà que Catalunya surti reforçada com a 'nació' millorant el nivell de vida, el benestar i els serveis com la sanitat i l'educació.

'L'opció A' seria nefasta, la B malhauradament te poques probabilitats d'èxit i realment, hi ha algú a Catalunya, que es creu que 'l'opció C' serà possible? Tant complicat es d'entendre?

Pla 2005-2008 per a la internacionalització d'empreses catalanes

Estadistiques

Comentaris

nazi

pics | 17/12/2005, 14:53

les escoles estremenyes paguen els ordinadors no malgastant diners en 3 televisions, en viatjes de seleccions "nacionals" autonomiques, ni en subvencions a la llengua en altres autonomies, ni en traduccions de constitucions o estatuts. Com pots ser tan nazi? Informa't un poquiu o vols alimentar l'odi tú també?

Fins als pebrots

Gekko04 | 19/12/2005, 15:16

Es verdad, no alimentes el odio, que de eso ya se encarga el PP... ;) invertir para el Estatut? para que? si total... no hay casi deficit fiscal en Catalunya... nosotros nazis, pero tu facha, pics ;)

Demagògia nazi

jaume | 27/12/2005, 10:19

Pics, informa't una mica abans de badar boca. Les Balears són una de les comunitats de l'Estat amb menys despesa pública per habitant (2.664,83 euros). Extremadura lidera la despesa per càpita de les comunitats de règim comú (3.769,7 euros). Les Illes són la segona autonomia que rep menys transferències procedents de l'Estat i de la UE, mentre que Extremadura és la que més en rep. És molt fàcil fer bones polítiques amb més doblers que els altres, i si són dels altres encara més.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb