Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Es cert que 'Cervezas Mahou' presiona als seus proveidors per a que no comprin productes catalans?

domingo | 13 Desembre, 2005 20:06 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

elreisigna1978

Fa pocs dies ens va arribar un correu electrònic anònim suposadament procedent d'un empresari madrileny proveidor de la empresa 'Cervezas Mahou' on ens informava que la seva empresa havia rebut per part dels responsables de Mahou 'recomanacions verbals' per a que s'afegissin al boicot als productes catalans, dient-los que els responsables de compres de la empresa cervesera, 'valorarien positivament' als proveidors que no compressin productes o serveis a empreses catalanes.

Com que ja hem rebut uns quants correus d'aquesta mena, hem provat d'investigar el tema sense exit, sabem que és molt dificil averiguar la seva veracitat, i per tant no podem afirmar en cap moment que sigui una acusació certa.

Convidem a aquells que tinguin dades contrastades o siguin testimonis en primera persona, a fer-les publiques, amb noms i cognoms i si s'escau informar a qui correspongui del Departament de Comerc, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya per a que emprenguin les accions legals que calguin.

En el cas de 'Cervezas Mahou' te una implantació molt reduïda al nostre pais amb aquesta marca, pero cal recordar que es la mateixa empresa que és la propietaria de 'Cervezas San Miguel' que si te una posició relativament important al mercat català. Es molt probable que en el supòsit que aquesta acusació fos certa,correspongui més a una actuació personal d'algun empleat 'cavernari' que a una directrtiu de la própia empresa, cosa que si seria realment preocupant.

Estadistiques

Comentaris

Mahou no ho sé, Alcampo sí

Alcampo segrega els seus proveïdors catalans | 14/12/2005, 10:07

.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb