Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Saura contra els pagesos: Per a que els tomàquets tingun gust de tomàquet.

domingo | 25 Octubre, 2009 18:10 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Un altre cop hem vist com alguns Mossos (els de l'ARRO, una mena de mini-antiavalots territorial) estomacàven indiscriminada i violentament contra una concentració de la Unió de Pagesos a Reus. Aquests pagesos només demanàven preus justos per als productes de la terra. Saps que els tomàquets venen de la terra, amic Joan? Saps que la terra la cuiden i treballen els pagesos, amic Joan?

Veiem que encara no s'han pres mesures reals despres del bon 'tomàquet' que va provocar Saura per l'actuació de la BRIMO contra els estudiants a la primavera pasada, tornem a veure més del mateix: Cops de porra contra els més débils I si aquests dèbils, són plantadors de tomàquets... més forts són els cops de porra..

Aquesta no és la millor manera de consolidar la imatge del Cos de Mossos d'Esquadra, ni d'avançar en una societat de drets democràtics amb una policia moderna. Cal que al capdevant del Departament d'Interior hi hagi un Conseller que faci pedagogía, que intenti 'reciclar' als quillos que s'han colat als Mossos, els ha d'explicar a qui s'ha de defensar (per exemple als pagesos) i contra qui s'ha d'actuar durament (per exemple, falangistes, Millet, etc...). Perque si això no se'ls explica amb prou claredat a aquests nois, a poc a poc, aquesta colla minoritària de 'quillos' violents amb uniforme de Mosso, seràn com a tomàquets podrits i acabaran extenent la seva mala praxi a la resta del cos.

El conseller d'Interior, Joan Saura, i alguns acòlits d'Interior, estan travessant la línea vermella... Està molt be que vulguin obtenir la ISO per a les detencions, trasllats de detinguts, que vulguin les càmares a les comissaries, etc... però tot això no serveix de res, absolutament de res, si dos cops a l'any un grapat de 'quillos' es posen el casc, l'escut, es prenen alguna cosa i s'onflen a estomacar pagesos, estudiants, periodistes...... Qui seràn els propers?.

Ara entenc totalment que volia dir Saura en aquell 'espot' electoral, on sortía assegut a l'interior d'un cotxe (no d'un tren, compte!!) dient aquella famosa frase 'Per a que els tomàquets tinguin gust de tomàquet', el que no m'hagués imaginat mai és com Saura pensava que tornessim a recordar aquell gust de la tomacada', un gust del que ja casi, casi, no ens recordàvem.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

A tots igual

Ignorant | 31/05/2011, 10:45

Els Mossos han de tractar igual al més impresentable dels ciutadans que al més impresentable dels polítics. Ningú mereix pallisses públiques ni en privat per part dels cossos que ens han de defensar.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb