Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Falangistas y compañía: Si no quereis caldo, tomad dos tazas.

domingo | 09 Setembre, 2009 23:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Tots sabem que la consulta popular que es celebrarà aquest diumenge a Arenys no te caràcter vinculant i ni tant sols és oficial. Sabem que aquesta iniciativa de caràcter local no hagués anat més enllà d'una simple nota breu als diaris el dilluns 14. Sabem que un acte com aquest seria molt complicat d'extrapolar a altres llocs. Tots sabem moltes coses.

Primer vam veure com els nacionalistes espanyols del PP i Ciutadans van bramar contra aquest referèndum i contra l'Ajuntament que li donava suport. Era d'esperar, entra dintre de tota lògica que els feixistes espanyols protestessin. tampoc hi podien fer res més.

Despres vam veure com els feixistes de Falange convocaven una manifestació al mateix lloc i el mateix dia on es celebrava la consulta popular per a deixar clar que la unica nació és l'espanyola. Advertien que hi arribarien amb centenars de falangistes vinguts en autocars d'arreu de l'Estat per a reconquerir aquell bonic poblet revoltat. La Conselleria d'Interior finalment va suspendre la manifestació traslladant-la una setmana més endavant per a que no coincidís amb el referèndum.

Despres varem veure com l'Estat intervenia mitjançant el jutjat, per a prohibir expressament el referèndum. Amenaçant a l'Ajuntament per a que no hi donés cap suport. Això ja no era tan lògic... Tots pensàvem que aquesta gent deu tenir molt poca feina com per a dedicar el seu temps prohibint aquestes coses.

Ens va molestar que precissament l'advocat de l'Estat que va portar el tema al jutjat, fos un falangista conegut i reconegut, candidat a les eleccions i actual assessor d'alguns càrrecs públics del PP de Catalunya. Es que l'Estat no te cap recurs per a enviar a fer la feina bruta a cap altra persona?. Com és que l'Estat s'atrevia a una provocació de tal envergadura?

Finalment, la 'justícia' espanyola, autoritza la manifestació feixista el mateix dia i lloc inicials i confirma expressament que la consulta no es pot celebrar. Veure per a creure: Es prohibeix una consulta democràtica mentre s'aprova una manifestació feixista. Aquest greu error de l'Estat ha servit per a calentar encara més els dies previs a la Diada. Ha elevat el grau de desafecció que s'havia començat a reduïr amb l'acord de finançament i ha ajudat a decidir a uns quants ciutadans catalans per a passar-se políticament al camp de l'independentisme.

No cal entrar a explicar l'aspecte ètic i moral de la decissió espanyola, ni la vessant politica del tema... aquests dies hi han hagut molts comentaristes a molts mitjans prou eloquents.... Ara l'unic que caldrà constatar és que el diumenge 13 de setembre segurament hi haurà més gent que avui recolzant les posicions independentistes. Li haurem de dir a l'Estat, als nacionalistes espanyols i als seus acòlits a Catalunya alló de 'Si no querias caldo... toma dos tazas'. Gràcies per ajudar-nos a avançar cap a la independència.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb