Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Feixistes, terrorisme, l'Espanya negra i la COPE

domingo | 20 Octubre, 2005 20:27 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

fatxesJa hi tornem: Fa pocs dies a Getafe, un grup de feixistes va montar una protesta contra el 'Nou estatut' al ple de l'Ajuntament, va acabar esdevenint un escandol amb resultat d'una dona ferida. Avui mateix els feixistes han provocat incidents greus a la Universitat Autònoma de Madrid, intentant reventar l'acte d'investidura 'Honoris Causa' de Santiago Carrillo amb resultat d'un detingut.

En els dos casos, el guió va ser semblant, un grup de provocadors feixistes que sota els eslogans per la unitat d'Espanya en el cas de Getafe i amb crits de 'asesino' dirigits a Santiago Carrillo fent referència a la versió feixista de la història de la II Republica i la Guerra Civil espanyola en el cas de l'Autònoma madrilenya. Aquest guió en tots dos casos, va tenir un mateix escenari, dos actes democràtics publics amb ciutadans. Els protagonistes eren de la mateixa collita... feixistes, uns militants del PP i els altres no, banderetes d'espanya, etc... En el cas de Getafe, el mateix alcalde va ordenar a la Policia Municipal que els expulses del recinte, en el cas de la Universitat, va ser el mateix public qui, unanimement el que els va fer fora, sense cap violència.

Aquestes noticies no tindrien cap relevancia si no fos perque estem vivint uns moments de gran excitació en la vida politica a l'Estat Espanyol a ran de l'aprovació del nou estatut de Catalunya.

Les actituts antidemocratiques dels grups feixistes son habituals, ho sabem, son actituts intrinseques a la seva naturalesa ideològica, pèro el que es realment perillos i que cal tenir en compte, es que, en aquests moments, es manifesten de forma més clara i sense cap pudor gracies a alguns factors que planegen per sobre de la nostra societat.

1. A l'Estat Espanyol hi ha una bona part de ciutadans sociologicament de dretes amb una molt pobre educació en els valors democratics.

2. La 'transició democràtica' no va tancar ni superar els problemes i les divisions històriques, es va fer la vista grossa devant de crims i injustícies, es va assumir la màxima de 'tots dos bàndols van fer malifetes' No es van investigar les relacions entre els grups terroristes paramilitars i els aparells de seguretat de l'estat, no es van depurar els comandaments i fins i tot s'els va donar més poder i sobretot, sensació d'impunitat, a ells i a les seves actituts

3. En els darrers 25 anys els dirigents politics de la 'nova democràcia espanyola' han estat massa permissius amb certes actituts xenofobes i feixistes, i gracies als darrers governs de la ultradreta a Espanya, va acabar d'instalar-se una ideologia basada en la reedició dels vells valors feixistes, això si, amb disseny modern.

Devant de tot això, que només de recordar-ho, esgarrifa. tenim al bell mig del panorama un monstre poliedric que alimenta ideologicament a milions d'ànimes: "La Brunete mediàtica". Aquest monstre va formatejant els cervells de molts ciutadans de les espanyes, els fa creure que els valors de la intolerància, el racisme i l'etnocentrisme son els valors naturals de les persones, criminalitza tot alló que es mou i va contra els seus interessos. Aquest monstre actua impunement, es fort, modifica el significat de les paraules fins a l'extrem, i a sobre esta finançat per nosaltres. Nega el valor de la convivència i substitueix el diàleg per la imposició, Qualifica als altres d'alló que ells són, excloients i terroristes. I ningu fa res per a expulsar-los de l'espai de llibertat que deuria ser una societat com la nostra.

cada cop més cristalitzen les 'dues espanyes' s'allunya el diàleg i s'envalentonen els monstres. Estiguem alerta.

- Imatges de l'acte a la Universitat Autònoma de Madrid: Veure imatges

- Video de l'acte a la Universitat Autònoma de Madrid: Veure video

- Web-insignia de la 'Brunete mediàtica': Veure web

Estadistiques

Comentaris

Re: Feixistes, terrorisme, l'Espanya negra i la COPE

Angel Blau | 21/10/2005, 07:58

ja ho és de trist....

Futurcatalà

Futurcatalà | 22/10/2005, 10:01

El vostre bloc ha estat indexat al Directori de blocs polítics de Futurcatalà. Felicitats! Ho podeu comprovar a http://futurcatala.com Una abraçada: Daniel Castells ---------------- http://futurcatala.com redaccio@futurcatala.com

Re: Feixistes, terrorisme, l'Espanya negra i la COPE

MIGUEL HDEZ./JOSE ANTONIO | 26/11/2005, 19:25

DURANTE 25 AÑOS HE SIDO MILITANTE DEL PARTIDO COMUNISTA DE ESPAÑA Y NO ESTOY DE ACUERDO EN QUE HAGAN DOCTOR DE NADA AL SEÑOR CARRILLO Y MENOS EN ESTE MOMENTO. AL DÍA DE HOY SOY VOTANTE DEL P.P. Y ESPAÑOL LO SERÉ SIEMPRE. ¿ YO TAMBIÉN SOY UN FASCISTA ?
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb