Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Camats diu que els dolents ataquen.

domingo | 14 Gener, 2009 21:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Camats

Dolors Camats, actualment Portaveu del Grup d'ICV al Parlament de Catalunya, ha emés un comunicat que com a minim podriem calificar de 'sorprenent' per no calificar-lo d'infantil. La Camats sembla haver descobert que hi ha un 'assetjament polític i mediàtic' contra ICV.
S'ha adonat ara de tot això? Ho ha fet ella soleta? Sembla una actitud una mica ingènua, oi? O és que ens està prenent el pél? Només per això, aquesta diputada ja hauria de plegar, ras i curt. No pot haver tardat tant en veure la realitat del món cruel que ens envolta!!! Això que ara diu, és la mostra clara de que fins ara ni tant sols havia previst que els poders reals vulguessin seguir manant. És certa tanta ingenuitat? És certa tanta imprevisió? Qualsevol nen de P3 sap com es mouen els lobbys a casa nostra, i trambé sap que no hi ha cap mitjà neutral, com és que Dolors Camats no ho sap encara?
Es que aquesta senyora es pensa que els potents lobbys que actuen al nostre pais són 'respectuosos' amb les sensibilitats politiques i socials dels ciutadans? Camats creu que el Conseller Nadal diu el que diu ara, sobre els limits de velocitat per casualitat? Camats no sap que a dintre de les conselleries on mana ICV, hi ha molta i molta gent que cada dia fa tot el posible per a que deixin de manar? Camat sap que ICV ha donat ple i total suport a tots els ajuts, subvencions directes i indirectes que la Generalitat ha donat a les empreses mediàtiques del Comte de Godó que ara els mosseguen? I a tots els altres mitjans, els que també han rebut molts diners publics que ara estan fent servir per a 'assetjar' les politiques d'esquerres? Camats no sap a servei de qui estan aquests mitjans? Ella creu que els mitjans són 'neutrals'? Camats, fas riure.....
Es que no acaba de lligar caps aquesta diputada? La feiem una mica més espabilada. O és que potser esta fent el paperot?
Senyora Camats, potser cal que algu, li plantegi de debò, unes quantes cosetes de manual..... recorda alló dels 'poders fàctics'? Quina és la estretègia de l'esquerra ecologista vers els lobbys reals? No s'ha plantejat mai que una bona comunicació no es només fer rodes de premsa i enviar mails? Éncara pensa que ningú els enten? Que fem per a que els ciutadans rebin els missatges amb claredat?
Ser d'esquerres és fàcil, ser ecologista també és fàcil i molt guai, alguns fins i tot són 'superguais' Però ser consequent ja no és tant senzill. I el que no és gens fàcil és fer avançar les idees i les politiques reals d'esquerres en un Govern de coalició, sobretot quan alguns càrrecs electes 'superguais' i els seus acòlits del pessebre es pasen pel 'forro' moltes coses.... Li sona Bracons? Li sona l'Ebre? Li sona la darrera zona agricola de L'Hospitalet? N'hi han moltes i moltes coses en les que els 'Lobbys' han guanyat clarament a les esquerres amb el suport d'elements de les mateixes esquerres. Aviat veurem a la mateixa senyora Camats justificar la construcció del Quart Cinturó (modificant-ne el nom, es clar, li diran Rambla interurbana sostenible) o potser veurem com la oposició al Tunel d'Horta esdevé un suport al 'Corredor subterrani intermodal d'Horta'. En veurem encara moltes i de molt grosses senyora Camats, no cal que escenifiqui més.
El pitxor de tot, és que aquesta neo-buròcrata amb pell d'esquerres i ecologista, no sabrà diferenciar entre les vomitades de la dreta, els lobbys dels poderosos i les critiques sinceres des de l'esquerra (aquest bloc n'es un exemple des de fa uns anys).

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb