Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Ridícul del Govern sobre el Transvassament. Això s'acaba.

domingo | 27 Maig, 2008 17:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ja només ens faltava veure el ridicul que està fent el Govern en el tema del Transvassament:
- Primer. Modifiquen el decret de sequera per a que les mesures extraordinàries només es puguin desactivar quan convingui al Govern, sense continuar amb els criteris tècnics que fins ara manàven. No s'entén. si ja no es donen les condicions de sequera que van dur-nos a aquestes mesures, com es que segueixen volent construir la canonada del Transvassament?. Ara mateix estem al 43% de capacitat d'embassament i el més probable es que segueixi creixent.
- Segón. Despres del paperot que ha fet Francesc Baltasar en tot aquest tema, Jordi Guillot, Secretari General d'ICV i gat vell, posa a remullar les seves barbes, demanant una cosa lògica: Si amb les pluges hi han prou reserves hidriques, no cal construir la cacnonada. Baltasar i el seu antecesor, Salvador Milà ja han sortit a contradir-lo, dient que la canonada s'ha de fer, plogui o no. Ells que són d'esquerres i ecologistes de debò, no han proposat cap decret de augmentar les penalitzaccions i els preus de l'aigua a qui consumeixi en excés. Ni ens han explicat d'on treuràn l'aigua per a subministrar als milers de vivendes que volen construir en el Pla metropolità?
- Tercer. Esquerra, veu ploure, com si lña cosa no fos amb ells i al darrer moment, parlen.... El transvassament s'ha d'aturar si segueix plovent. Despres, puntualitza i diu que es referia al decret del Govern espanyol, no al català. Cap conseller d'Esquerra ha obert la boca.
- Quart El Govern d'Aragó –amb raó i en mig d'unes pluges enormes– interposa una demanda per a aturar el transvassament.
- Cinquè Finalment, el PSOE a Madrid, diu el que ja hauria d'haver dit José Montilla: Si desapareixen les causes que van portar a decidir la construcció del transvassament, aquest hauria de retirar-se..... veurem si en els propers dies, mantenen la seva paraula, es desdiuen o simplement matisen.

La sequera ha posat sobre la taula unes quantes coses.... La ineptitud d'algun conseller, la submisió de l'esquerra i especialment l'eco-esquerra als interessos dels lobbys i La Caixa. El despreci més gran per les promeses electorals i per una part important del territori i de sectors de la societat civil. Però sobretot, el que fa més riure és que sigui com sigui, qui decidirà, al final, serà Zapatero, sense tgenir en compte els interessos dels catalans, i amb la mirada posada ja, en el futur pacte d'estabilitat amb CiU. Si tu m'ajudes aqui a Madrid, jo et deixo manar a Catalunya, i d'aquests nois del Tripartit, no us preocupeu, es cauràn ells solets..... ja ho vam dir: El Govern podria caure a l'Ebre, ICV s'enfonçarà.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb