Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Són els colpistes uns fills de puta?, la resposta es clara: SI.

domingo | 14 Gener, 2006 11:04

Jose Mena

Ja hi tornem a ser, Els de sempre tornen a amenaçar la llibertat d'expressió. Encara no fa dos mesos es van carregar al Jutge Carlos Fanlo, quan exercint de columnista del diari '20 minutos' va escriure un article en defensa de la democràcia i contra els atacs terroristes (*) de Federico Jimenez Losantos, el resultat va ser contundent: van fer plegar a Carlos Fanlo, mentre Fedrico Jimenez Losantos, ha seguit fent accions terroristes (*) contra la democràcia desde els seus ben finançats altaveus de la 'Brunete mediàtica'. Era el primer avís, hi ha gent que pot insultar i amenaçar a les institucions democràtiques i seguir impune mentre hi ha gent que pot perdre la feina simplement per dir el que pensa en defensa de la democràcia. Així van les coses.

Ara li ha tocat al periodista Iu Forn. El passat dia 12 de gener va publicar la seva habitual –i força seguida– columna al diari AVUI (i que reproduim més endavant). En aquesta columna, amb el to irònic i càustic que utilitza sempre el periodista, ridiculitzava de forma inteligent a tots aquells servidors públics que es vulguessin erigir en 'defensors de la pàtria' de forma il.legal –com ho és un cop d'estat– utilitzant les eines de treball que tots els ciutadans hem pagat i posat al seu abast.

Tot seguit a la publicació d'aquest article a l'AVUI, la Brunete mediàtica s'ha possat en marxa amb l'objectiu de suprimir qualsevol discrepància, com fan sempre. Fins aqui, hi estem acostumats. El que ha sorprés es la reacció del Ministeri de Defensa que ha demanat al Fiscal general de l'Estat que miri si pot 'empaquetar' al periodista Iu Forn i de retruc al diari AVUI. Aquesta NO es la mateixa reacció que ha tingut el mateix Ministeri amb el col.lectiu de militars (que si no anem errats, estan a nòmina de l'Estat amb els diners que ens cobren als ciutadans) que han donat suport al general José Mena Aguado en la seva actitut colpista. Tampoc ha denunciat el Ministeri a certs periodistes de la Cope, La Razon i Libertad Digital, quan estan 'justificant' aquestes actituts colpistes.

La preocupació lògica devant l'actitut de certs membres de l'exèrcit espanyol, està justificada per la coneguda trajectòria històrica d'un sector de militars durant el darrer segle. Persones com el general José Mena Aguado tenen a les seves mans milers de soldats i armament, que formen part de les seves 'eines de treball'. Aquestes eines de treball, que a més de ser molt cares, NO són propietat d'aquests funcionaris públics, servidors dels ciutadans, només poden ser utilitzades en el moment en que els ciutadans ho decidim i contra qui ho decidim. Si algunes persones, uniformades o no, funcionaris o no, militats o no, gossessin fer servir aquestes armes i utilitzar la força que nosaltres els hi hem donat amb fins contraris als establerts, deixarien automaticament de tenir la calificació de servidors dels ciutadans per a passar a tenir la calificació de colpistes i evidentment, la paraula fill de puta seria la primera, i la més suau que molts de nosaltres els hi diriem

Tots recordem el 23-F i no podem evitar de recrear certs paral.lelismes... En aquells moments el diari 'El Alcázar' jugava el paper que avui estan jugant alguns mitjans, en paper i a la xarxa, l'Estat no va fer res per evitar el que va passar. Algú ens denunciaria ara per dir fills de puta a Tejero, Milans del Bosch i Armada? segurament no, pèro en aquell moment, amb tota seguretat ens haguessin tancat aquest bloc.

Es una questió de poder i de força. Te realment la democràcia la força i el poder? o encara tenim que acontentar a la bèstia colpista? La resposta en els propers dies.

(*) La definició de 'Terroristes' que nosaltres entenem es:

"Terroristes: Aquells que volen aconseguir els seus objectius generant entre els ciutadans el terror i l'odi per qualsevol mitjà, p.ex: exemple: Federico Jimenez Losantos,"

-------------------------

Article Complet

Iu Forn - 12.11.2006

Manual del bon colpista

Patim una pandèmia de militars d'una molt alta graduació (possiblement absenta) als que no els agrada l'Estatut. O sigui que com que estan enfadadets es dediquen a amenaçar-nos de treure els tancs al carrer. Bé, doncs, o els treuen d'una vegada o callen (també d'una vegada). I si al final creuen que han de fer el que històricament han fet en aquests casos, permetin-me uns consells d'amic:

Si entren a BCN per la Diagonal, deixin els tancs i agafin el tramvia, que estem parlant d'una ciutat sostenible.

Un cop a la Diagonal veuran que a mà dreta hi ha la seu de La Caixa, ja saben, aquests de l'opa que vol matar de gana Ej-paña. És evident que mereix ser assaltada. Però molt de compte!!! Si en un despatx es troben una noia alta i rossa, deixin-la estar. Podria ser una filla del rei que treballa a l'empresa.

Si en ple saqueig de la ciutat decideixen tornar a endur-se papers, millor que esperin que retornin els que ara estan venint de Salamanca. Si se'ls emporten junts, aprofitaran el transport i estalviaran uns calerons, que sempre van bé.

Recordin que l'ordenança de civisme de BCN prohibeix la pràctica de la prostitució en segons quins supòsits. Per tant, millor que vinguin sense les seves mares.

Avís important: ¿saben el Financial Times, aquest diari que dimarts afirmava que l'article 8 de la Constitució té "imperfeccions", que demanar ser una nació és un anhel democràtic i que l'actitud del PP en el cas Mena "pot representar una amenaça més gran a la unitat d'Ej-paña que les ambicions autonomistes de Catalunya"? Doncs aquest diari no és català. Per bombardejar-lo haurien de trucar a informació de la Gran Bretanya i demanar-los l'adreça a ells.

Ah, i una cosa molt important que em deixava: sobretot facin cas del senyor Tribunal Suprem i només arribar apuntin-se a ballar sevillanes, no fos cas que acabessin aprenent català.

-------------------------

Article demanant disculpes

:

Parlava de colpistes

Iu Forn - 14.01.2006

Dijous vaig publicar un article que ha generat un daltabaix certament inesperat. Tot va començar ahir al matí al programa La mañana de la COPE. Pel que m'han explicat, van comentar l'article manipulant-lo i traient de context un dels fragments en què hi havia una expressió insultant. A mig matí alguns companys periodistes van avisar-me que la notícia més destacada del dia a la web libertaddigital.com era aquest humil servidor. Coi, si està bé el món mundial per convertir-me en important, vaig pensar jo sense donar-hi importància. Des d'aquell moment no he parat de rebre amenaces i insults via telèfon i via correu electrònic. Dos dels correus eren de militars que em facilitaven la seva adreça. Vaig contestar-los demanant que llegissin l'article sencer. Hem intercanviat diversos missatges i, home, amics no ens hem fet, però dels insults inicials hem passat a una correspondència relativament civilitzada.

La frase en qüestió és desafortunada? Reconec que sí. Les percepcions personals són pròpies de cadascú. I si tal com vaig dir personalment als dos militars ja citats, cal que demani disculpes pel que no he volgut dir, les demano. Però és un perdó amarg. Perquè només em referia als colpistes. Em sap molt de greu que militars no colpistes, gent que treballa en missions humanitàries i que, en alguns casos, està donant la seva vida, pugui pensar que em referia a ells. Tan malament estan les coses en aquest país?

Ah, i dues últimes cosetes: 1) és molt baix usar com a munició de lluites empresarials, polítiques i periodístiques que em sobrepassen algú tan insignificant com jo, i 2) que se m'insulti en webs de senyors una miqueta tensos és normal. Ara bé, això de les amenaces ja és una altra cosa. Tant de bo no haguem de responsabilitzar cap d'aquests manipuladors del que li pugui passar a un senyor que és enemic de la violència i que només sap fer una cosa (i tampoc gaire), que consisteix a ajuntar lletres.

Estadistiques

Comentaris

Això és Espanya o Ej-paña com diu l'articulsta

preto | 14/01/2006, 15:26

És ben cert que aquest país (Espanya) encara ha de madurar molt a nivell democràtic. El nivell de benestar material i assistencial que gaudim fa que molts polítics s'entestin a crear falsos problemes, alimentats pel desconeixement de moltes persones de bona fe. La incapacitat d'abordar els vertaders problemes socials, econòmics i ambientals que ens afecten per part de la classe política dirigent (PP i PSOE) el control dels grans mitjans de comunicació (TV, Ràdio, premsa, etc) porten a situacions mediàtiques i polítiques d'aquesta mena, totalment artificials i artificiosos. Cal, per tant, fer un esforç perquè aquesta corrent no ens emporti a tots i mantenir una flama de llum enfront de la foscor mediàtica i política dels temps actuals.

gens

fran | 14/01/2006, 15:47

Els únics fills de puta són els quals defensen articles com l'escrit pel nacionalista del periòdic avui.

A Jo Semén Aguado el paguem TOTS!

Fer | 14/01/2006, 17:32

S'ha de ser fill de puta per utilitzar un carrec públic militar per amenaçar a una part de la població civil. S'ha de ser fill de puta per recolçar soflames colpistes antidemocràtiques. Ja ho diuen els diaris extrangers, han quedat a l'alçada del betum!

COLPISTES FILLS DE PUTA!

fly | 17/02/2006, 06:23

COLPISTES FILLS DE PUTA!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb