Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Els treballadors de RENFE a Catalunya tenen un problema.

domingo | 25 Setembre, 2007 13:37 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Som els primers defensors del dret de vaga com a eina bàsica per a la defensa dels drets dels treballadors. Però hi han alguns treballadors que fan servir certs drets sindicals bàsics com a arma politica, aquest és el cas de la vaga –ja desconvocada– a Rodalies de RENFE. I si es aixi, ens trobaràn sempre frontalment en contra dels atacs a Catalunya, encara que vagin camuflats de 'vaga'

El conjunt de treballadors de RENFE i ADIF, tenen problemes i un d'aquests problemes resideix –s'enquista per ser més exactes– a l'interior d'aquest col.lectiu. La majoria dels treballadors d'aquestes dues companyies realitzen correctament la seva feina, malgrat la manca de mitjans i el caos organitzatiu i de direcció. Hi han sectors d'aquests treballadors, certs maquinistes i alguns privilegiats en 'l'establishment' de les companyies, que no han pait gaire be el Nou Estatut i la transferència de les Rodalies i Regionals a la Generalitat. Alguns saben que podrien perdre privilegis, altres tenen por de que els ciutadans exigim que compleixin els minims lingüístics, altres no entenen que vol dir 'servei de qualitat'... Sigui com sigui, la plantilla de RENFE i ADIF que podria ser transferida a la Generalitat, està molt mal dimensionada i no sempre està prou dotada d'una organització, formació adients amb les necessitats del nostre pais. És evident que caldrà redimensionar la plantilla, incorporar gent nova, i desfer-se d'alguns elements indesitjables; millorar la qualitat i la formació d'aquests treballadors.

No deixarem que una minoria d'indesitjables anticalans que amb el pas dels anys s'han fet forts a RENFE manipulin i facin servir el legitim dret de vaga contra els interessos de Catalunya. Els sindicats han de fer pedagogia i fugir d'un corporativisme feudal, molt estés en aquest submón.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

More blogs about els uns i els altres.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb