Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Crisi greu i dimisions a Ciutadans. És l'inici del final?

domingo | 16 Maig, 2007 16:14 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui tenim bones notícies: Ciutadans - C's acaba d'entrar en una greu crisi interna. No ens agrada entrar a parlar dels assumptes interns dels partits, però en aquest cas, farem una gloriosa escepció. Les bones noticies s'han de comentar.

Aquesta crisi de C's no és ideològica, es clar. La causa del conflicte intern és ben simple... la lluita pel poder. Encara que desde fora ho visualitzem com un enfrontament entre el president, Albert Rivera i el secretari general, Antonio Robles, algunes fonts internes diuen que la cosa no es limita a una lluita anecdotica entre els dos liders, la crisi és molt més profunda.

Ara que han començat a tocar una mica de cuixa i disposen de despatx, secretària, mòbil, sous, dietes, assessors, pressupost, etc... s'han adonat de que la formula que els va donar tant bon resultat, pot donar-ne encara més..... volen ampliar el negoci per tot Catalunya i l'Estat espanyol en les eleccions municipals, com a plataforma de llençament per a les properes eleccions generals espanyoles i aixi, guanyar influència i per tant, pressupost. Dintre de C's, actualment hi han dues visions de com crèixer. Uns prefereixen creixer i consolidar a poc a poc, però de forma segura i els altres volen creixer ràpidament i a qualsevol preu, incorporant a tota mena d'elements transfugues, mafiosos, especuladors, cacics i gent de tota mena a les candidatures locals. Per exemple a Vidreres la llista està formada per ex-convergents i constructors, a Platja d'Aro hi han exdirigents del PP que havien estat anteriorment d'IU. No seguim.

Fa setmanes que la crisi interna s'ha anat agreujant, s'han fet tota mena de trampes internes per a que a moltes localitats, la marca C's i la seva franquicia politica es vengui al millor postor, sense importar la ideologia ni el curriculum o procedència dels candidats. Al final ha exclatat. Antonio Robles ha dimitit i amb ell, molts dirigents de Catalunya, Madrid, Andalusia i altres llocs..... seguits d'un degoteig de militants (ingenuos) que van creure des d'el principi en aquest projecte.

Be, no volem ser falsos, ens alegrem de que a C's les coses els hi vagin malament (politicament parlant, es clar) i desitgem que aquesta crisi els afecti molt negativament en els resultats electorals.....això si, que s'esperin una mica en dissoldre's, així encara podràn treure els vots duficients per a que el PP perdi algun regidor. Encara els trobarem a faltar, qui ho anava a dir.

ACTUALIUTZACIÓ DE LES 21:30 H.
Antonio Robles, diu ara que NO dimiteix, i que s'està pensant abandonar el càrrec de cara al Congrés de C's que es celebrarà pasades les eleccions municipals del 27 de maig. Sigui com sigui, les notícies que arriben des d'Andalucia, confirmen tots els termes de la notícia... mala maror i crisi a C's, la dimisió, simplement, s'enradereix per a despres de les eleccions.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

More blogs about els uns i els altres.

Comentaris

Re: Crisi greu i dimisions a Ciutadans. És l'inici del final?

fralokus | 16/05/2007, 17:14

Bona notícia, però Boadelleta S'ha anat o s'ha quedat?

Per a Fralokus

Els uns i els altres | 16/05/2007, 17:21

No hi han noticies de Boadella, però aquest no creiem que s'en vagi... ja li va be tenir un grupet que li recolzi en la seva cerca de la subvenció perduda.

Quatre lletres per l'Àfrica

Marc | 17/05/2007, 10:36

Des d'alguns blocs estem fent una crida a fer posts africans. A tenir l'Àfrica present.

T'animes a fer "Quatre lletres per l'Àfrica"?

Més a: http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/05/quatre-lletres-per-lfrica.html

Gràcies,
Marc

crisi a ciutadans

roger | 17/05/2007, 11:07

El meu cor de segurata fa salts d'alegria en saber tan magna notícia. Si senyors.
Sempre he tingut la sospita que c's està format per una munió de pijos i fracassats que no accepta cap partit perque viuen en el convenciment que en ser de "raça llop" tenen dret a entrar i manar directament sense que s'els exigeixi un curro previ per al partit.
Respecte al senyor Boadella; caldria que assumís que la gent no va a veure els seus espectacles per que NO AGRADA, NO CONNECTA.i no perque hi hagi cap mena de confabulació contra seu. Albert, canvia el xip ho fas MALAMENT, NO AGRADES i no t'enganyis si a Madris tens èxit és perque no hi ha cosa que més els agradi que un català es cagui i raji de Catalunya. Albert els drapets, a casa o no te ho va ensenyar la mare això?
Ah, sí, are recordo que et va sentar com un tiro que no et deixessin ser el califa del TNC

ciutatans

Té la mà Maria | 17/05/2007, 14:16

lo que malament comença, malament acaba.

sempre m'enrecordo de UCD de la nit al dia no va quedar ningú

salutacions de Reus i a veure si foteu fora al Matas i la nena

L'inici del final, segur!

Joan | 17/05/2007, 15:12

Ciutadans és un partit de quatre trepes corruptes, sempre ho hem sabut: primer varen ser les aventures de joventut den Rivera per partits polítcis molt diferents (PSC, CiU i PP), després l'ús fraudulent dels recursos del Parlament, més tard la inclusió a les llistes municipals de presumptes corruptes i finalment això.

A més, l'únic punt del seu programa realment destacable és la desaparició del català. La resta és tan ambiguu ho poden subscriure des de l'esquerra fins a la dreta més rància. De fet, ells són els primers que diuen ser 'apolítics'.

Al Parlament no han fet res de res. Només ficar-se amb el govern per declaracions sense importància com per exemple si s'ha de donar més importància a l'aeroport de Frankfurt que al de Madrid. Ho podeu comprovar vosaltres mateixos: ciutadansalparlament.blogspot.com .

Les enquestes per aquestes municipals realment fan pena: menys d'un 3% en intenció de vot, quan en necessiten un 5%! De fet, malgrat una pujada just després de les eleccions al Parlament, la intenció de vot de Ciutadans ha baixat inexorablement.

Pronostic que els passarà el mateix que els va passar al Partido Socialista de Andalucía els anys vuitanta: la seva fugaç descomposició.

Salutacions

Intel·lectuals

Joan | 17/05/2007, 15:56

Per cert, alguns dels intel·lectuals que van signar el famós manifest per la creació del partit han manifestat públicament que se'n desentenen.

Re: Crisi greu i dimisions a Ciutadans. És l'inici del final?

Nasser | 17/05/2007, 16:34

Com se pot ser corrupte sense tenir es poder? Ni tan sols tenim un batle o un conseller. Els partits del 3% son altres.

crisi a ciutadans

roger | 17/05/2007, 17:44

Nasser, amic, no son corruptes perquè no poden. El que és ben segur és que tu ets una mica beneitó. No dolent, no, beneitó

Sobre la corrupció

Els uns i els altres | 17/05/2007, 20:50

Aquesta gent, de moment, no te cap cas de corrupció, al menys que s'hagi conegut. L'únic que si podem afirmar és que han comés certes irregularitats internes a l'hora d'adjudicar la marca C's a unes o altres persones en certes localitats... això implica només incompliment dels estatuts interns i en tot cas, seràn els seus afiliats qui hauràn de determinar responsabilitats en el seu Congrés.
Sigui com sigui, i com pasa en els partits de dretes, la línia divisoria entre els interessos personals i els interesosos politics es molt fina i ha donat lloc a mols casos de corrupció de tots coneguts. Aquesta gent i especialment alguns dels seus nous 'fitxatges locals' van per un camí on aquests interessos personals podrien prevaldre sobre els interessos de la comunitat... temps al temps.

Re: Crisi greu i dimisions a Ciutadans. És l'inici del final?

Joan | 21/05/2007, 09:55

Avui som testimonis de la davallada d'un partit en el qual alguna gent de bona fe va creure. Dic "alguna gent de bona fe" perque, si es veritat que la majoria dels partidaris era de mala fe, tambe es cert que n'hi havia que estaven farts dels desproposits del tripartit. Farts d'un socialisme que no ho es, d'una ERC xirucaire, aficionada, sense recursos, i amb una fam de poder preocupant, i d'una IC sempre simpatica, pero res mes. La primera lectura que vaig fer del Manifest de Ciutadans em va provocar vertigen. El contingut es al.lucinant, pero el que em va deixar grogui de debo van ser algunes firmes... En fi, malgrat aixo, vaig veure de seguida que era un partit amb possibilitats. La rao es simple: la gent n'estava farta. Farta del nacionalisme provincia i de fireta, resorgit de les cendres
gracies a l'habilitat provocadora d'Asnarin (per cert, qui vulgui que vegi un cert paral.lelisme entre les circumstancies de l'exit de Ciutadans i el d'ERC en els seus moments respectius), el socialisme desorientat, guerra de barons, un CIU representat per un robot xulesc, un PP desvariant amb el pobre Pique probant de dir alguna cosa... la gent n'esta farta. Ciutadans es una enganyifa, no d'ara, sino des del primer dia, una casa comu dels ressentits que no van tocar cuixa el dia de l'acomiadament de Pujol. Pero tambe hi havia gent que pensava que les coses s'estaven fent fatal. Vaig probar d'explicar a alguns amics decebuts que efectivament les coses s'estaven fent malament, pero que la sol.lucio no consistia a votar un grupuscol pseudo faixista. No els vaig convencer. Avui em creuen una mica mes.
Sempre he votat Iniciativa, quan he votat; per desgracia ja fa mes de cinc anys que no voto, no sabria a qui. Com jo, molts.

Aupa Cs

Raki | 21/05/2007, 10:16

Com jo no soc del PSOE, m'estimo mes que els de Cs se'n surtin i treguin molts vots. Al meu partit segur que no n'hi treuen cap. Es als partits que tenen vot espanyol a qui perjudiquen, pel que per a mi per molts anys i que triomfin. A mes a mes, tambe m'agrada la clara aposta pel trencament social que fan aquesta gent. L'enfrontament sense embuts es molt millor que l'espanyolitzacio progressiva sota l'adormidora del PSOE.

LIBERTAD, LIBERTAD

DIGNITAT | 28/05/2007, 10:33

La campanya més avorrida dels ultims anys pel que fa a les municipals, amb espectaculars maratons de roncs als mítings, espots televisius infumables i en general una manca alarmant d'idees des del món polític, s'acaba avui amb la cirereta final de "Ciutadans". El partit boadellista ha dut a terme una campanya marcada pels autoescàndols i els autoboicots de les seves mateixes candidatures, entre dimissions a Madrid, una autoimpugnació de la seua mateixa llista a Cerdanyola del Vallès i la dimissió-o-no del secretari general del partit, Antonio Robles, enfrontat amb el president, Albert Rivera.

Per mirar de fer front a aquests esdeveniments, ahir va sorgir, de sobte, la suposada "agressió" d'una organització inexistent al domicili de Rivera. De seguida, tots els mitjans espanyols es van esquinçar apassionadament les vestidures i van reproduir l' "agressió" amb tot luxe de detalls. Un luxe de detalls que la mateixa agressió no presentava; i és que els fets consistien en quatre gargots -de molt mala caligrafia per cert- en esprai vermell, fets a corre cuita, i amb l'anagrama d'una organització -Terra Lliure- que fa molts anys que va deixar d'existir. I és aquí on la pudor de sucarrim es nota encara més. A 48 hores de les eleccions on tots els vaticinis -menys el seu- els auguren uns pèssims resultats, fruit sobretot de la forta dissidència interna, i d'un discurs que no té res més que la crítica a la política lingüística de la Generalitat (molt útil a unes municipals), apareixen unes pintades absurdes a tots els diaris, i es parla d'una "agressió intolerable" contra la llibertat (Libertad ! Libertad !).

"Albert more't", "Fora C'S" o "Terra Lliure" a més a més d'una estelada feta per algú que de ben segur no n'ha dibuixat gaires completaven la tremenda "agressió" que ha servit als "Ciudadanos" per tornar a la primera línia mediàtica a només 48 hores de les eleccions.

Fins i tot els mateixos Ciutadans van obrir ahir un fil als fòrums de Racó Català per insultar i amenaçar greument als independentistes en general i als usuaris d'aquest portal en particular, amb frases com les següents:

"Seguid así, fascistas y nazis, seguid así, vamos a entrar en muchos ayuntamientos y el 27M lo veréis, nadie nos parara, ni vuestras asquerosas y repugnantes amenazas terroristas. Difundiremos a todo el mundo lo que sois de verdad, para que nadie os vote".

El més curiós de tot és que acaben el seu text ple d'insults amb "Libertad ! Libertad !". Deu ser llibertat per insultar. De fet avui mateix la CUP de Terrassa ha denunciat que un cotxe de Ciutadans va intentar atropellar ahir alguns militants del partit que participaven en una bicicletada pels carrers de la ciutat, amb frases com ara "la próxima vez os atropello" o insults com ara "nazis". No deixa de sorprendre, per aquest motiu, que ahir a última hora el portal e-notícies cités fonts del mateix partit Ciutadans i informés -via C's- que diversos militants de la CUP de Terrassa havien encerclat amb bicis un cotxe de Ciutadans per "amenaçar-lo". Amb bicis !!! El complot de les dues rodes ...

Però això no és tot. Precisament avui i de fonts que prefereixen restar en l'anonimat -per por de les represàlies d'aquests defensors de la llibertat, que tenen al seu favor els grans grups mediàtics espanyols com El Mundo, la COPE, LibertadDigital & cia- s'ha filtrat a la premsa que l'acció que ha denunciat Ciutadans a només 2 dies de les eleccions és pura martingala. Un cop d'efecte per explotar encara més el suposat victimisme del catalanisme perseguint espanyols amb pals. Quan només tens aquest discurs i ja ningú no respon a les teves provocacions, només queda el recurs desesperat. Unes pintades que donen molt joc i per escriure moltes ratlles als diaris.

I és que s'ha d'anar amb compte quan, tot menjant, se t'escapa que t'ho has inventat. Sobretot si no estas menjant precisament sol. Molt sucós tot plegat. Molt ciudadano, i sobretot, molta Libertad Libertad

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb