Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Núria Pòrtulas: La Justícia espanyola ha de deixar-la lliure.

domingo | 10 Maig, 2007 14:52 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

La Justícia espanyola ha de deixar en llibertat a la Núria Pòrtulas. Així de clar i contundent.

Nosaltres, sincerament creiem que la Núria NO és cap terrorista no res que se li asembli. Ella, simplement és una educadora social i que l'únic que l'Estat espanyol li pot retreure és que no se sent espanyola i ho diu sense embuts.

La Núria Pòrtulas està empresonada 'preventivament' en aplicació de la Llei antiterrorista, una llei d'escepció que va estar parida en l'epoca dels GAL pel PSOE i aprobada amb l'absolut acord i complaença pel PP i de CiU. Aquesta llei permet que el detingut, no gaudeixi dels més mínims drets democràtics, que estigui incomunicat i que hagi de provar la seva inocencia. Encara recordem el cas del Comado Dixan, últim gran exit.

La Justícia espanyola a través de l'Audiencia Nacional aplicant aquesta llei va ordenar a la Policia de Catalunya – Als Mossos– que detinguessin a la Núria.

La campanya de solidaritat amb la Núria ha anat derivant cap a una campanya contra ICV i concretament contra Joan Saura, al que com a molt, podem acusar de cumplir i fer cumplir unes lleis espanyoles obsoletes i injustes. Aquesta campanya de suport a la Núria, està deixant en segón terme les causes reals del conflicte i posant especial énfasi en atacar als actuals responsables polítics d'Interior, com si el problema hagués estat provocat per ICV, Saura i el Govern d'Esquerres.

Per a que tinguem una visió més clara, cal recordar que va ser l'antic Conseller d'interior Xavier Pomés (de CiU) qui va encarregar –contra natura– als Mossos que mantinguessin una base de dades amb la filiació dels activistes de l'indepententisme català amb dades obtingudes mitjançant identificacions a manifestacions, actes, festes, etc.... (calia mantenir identificats als enemics d'Espanya?? Es que també van encarregar llistes de comunistes, jueus, gais i altres 'antisocials'?? ) Esperem que els actuals responsables polítics dels Mossos s'encarreguin d'extripar qualsevol estupida temptació a caure en paranys pseudo-policials.

La situació es prou clara i creiem que s'haurien d'enfocar correctament les coses:
1. La Núria és inocent i ha de sortir en llibertat ja!
2. S'ha d'abolir la llei antiterrorista i dissoldre l'Audiencia Nacional.
3. Cal accelerar el traspàs de les màximes competències judicials a Catalunya
4. Cal corregir algunes estrategies 'antiterroristes' de la Policia (de la catalana i de la no catalana)

Per tant:
- Joan Saura no pot rebre en el seu cul, les patades que –legitimament– es mereix la Justicia espanyola. que cada un aguanti el seu pal.
- Els que donem les patades de protesta, hem de mirar ben be a qui les donem...
Només si dirigim tots els nostres esforços a lluitar contra la injustícia i per la llibertat, podrem treure algun resultat... no tornem a barallar-nos entre nosaltres.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

More blogs about els uns i els altres.

Comentaris

Núria Pòrtulas

Té la mà Maria | 10/05/2007, 22:52

Quina vergonya que siguin els de ICV els responsables, que la deixin amb llibertat JA colla de fascinerosos. Els hi dones el poder i COM S'Ho CREUEN, merdosos !!!

salut !!!

Guanya CIU

Carles | 10/05/2007, 23:22

Ja es comença a veure la mà de CiU al darrere... aneu veient, quins mitjans i quins periodistes estan atiant el tema... casualitat?

Ôo-~

Santi Benítez (Sun_Tsu) | 13/05/2007, 00:23

Només per matisar, li deia fa poc a un altre que deia una mica semblant...

1º- Si Nuria és innocent, o no, ho haurà de decidir un jutge.
2º- La llei antiterrorista existeix en el nostre codi penal des de l'any de la parrala i, per descomptat, no és obra de cap partit polític. Els governs, a l'anar renovant el codi penal, han renovat l'abast de la llei i la seva aplicació - en la pròxima, que no trigarà molt, en la llei anirà reconegut l'obligatorietat d'enregistrament dels interrogatoris, així com dels aïllaments-.
3º- La llei antiterrorista ha permès, per exemple, la desarticulació de diversos comandos d'ETA, zulos, aparell logístic, financer i propagandístic de la banda.
4º- Si tens alguna prova de la innocència de Nuria no hauries de dubtar en acostarte a un jutjat i lliurarles el més aviat. Mentre no sigui així, caldrà deixar treballar a l'Estat de Dret.
5º- La lluita per la llibertat no té gens que veure amb la lluita contra l'Estat de Dret - això millor deixarse'l al PP, encara que de vegades dubto que hagi diferències, la veritat-.
6º- La "abolició" de la llei antiterrorista estaria bé, sinó fora perquè existeix terrorisme en el nostre país.
7º- M'estàs dient que demanes, en matèria penal, que Catalunya tingui diferents lleis que la resta d'Espanya? Ja!
8º- Abans que se m'oblidi. Les dades recollides per part del Conseller d'Interior tenien a veure amb l'entorn i integrants de Terra Iure, així com de qualsevol organització afí - creo no haver d'explicar que aquest és el treball de les forces de seguretat de l'Estat, mantenir la major informació possible sobre qualsevol tipus d'organització criminal (els mossos pertanyen a les forces i cossos de Seguretat de l'Estat)-. I no entenc com això pugui semblar li malament a ningú.

I gens més.

Bona nit, i bona sort...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb