Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

El Tribunal Suprem permetrà que els neo-nazis es presentin a L'Hospitalet?

domingo | 06 Maig, 2007 19:07 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

El Tribunal Suprem, el mateix que prohibeix presentar-se a les eleccions municipals a l'esquerra abertzale, permet que els neo-nazis no solament es presentin a les eleccions, sino que obrin nous locals i s'extenin per tot Catalunya.

A Catalunya, a més de les 80 llistes espanyolistes de 'Ciutadans' i de les 43 llistes 'ultres' de Plataforma per Catalunya, ara es presenten els neonazis. Un exemple vergonyós, es dóna la ciutat de l'Hospitalet, on a més de la fauna dretana espanyolista 'classica' aquest any, a més tenim a les dues formacions neo-nazis, 'España 2000' i 'Democràcia Nacional' que, afortunadament pels demòcrates, es presenten per separat, La dreta espanyolista a L'Hospitalet podrà escollir entre el PP i C's, i els ultradretans, podràn escollir entre DN i E2000.

Especialment perillosa es la formació España 2000 ja que a més de les seves estretes i fosques relacions amb partits neonazis europeus, com Força Nuova a Italia o el NPD alemany, entre altres, cada dia te més implantació a les perifèries de les grans ciutats del Pais Valencià i Madrid.

Aquesta formació neo-nazi i violenta, està dirigida per José Luis Roberto, secretari general d’ANELA (Asociación Nacional de Empresarios de Locales de Alterne), Molt coneguda a València per les seves activitats contra col.lectius d'immigrants magribins i subsaharians. Ara, aquest violent feixista, junt al cap de llista per L'Hospitalet, Eduardo García líder del FND (Frente Nacional Democrático) i acompanyat en els seus actes públics per José Luis Roberto i Ernesto Milá (Històric de CEDADE) amb una candidatura plena de caps rapats i skins.

Que aquesta gent s'implanti a L'Hospitalet, ja es veia a venir... faràn servir aquesta ciutat metropolitana com a punta de llança a Catalunya i s'aniràn extenen per moltes altres.... especialment als barris que van sorgir als anys 60 amb la immigració espanyola, que avui, curiosament, és on millor arrelen aquests feixistes i on poden realitzar en millors condicions les seves activitats violentes.

No hem vist en cap moment que el Tribunal Suprem hagi actuat de cap manera per a impedir que aquest càncer per a la democràcia es pugui presentar a les eleccions municipals, no esperàvem d'aquest tribunal que ho fes, ja els coneixem. Però CAP dels Partits que es presenten a L'Hospitalet ha fet RES per a demanar al Tribunal Suprem que apliqui la llei de Partits a aquests feixistes... Potser els partits 'democràtics' estan massa enfeinats fent campanya??

Altres articles sobre el tema:
16.09.06 - Tremoleu Piqué i Montilla, els 'no-nacionalistes espanyols' han iniciat avui la campanya electoral.
23.02.06 - El nou partit 'Ciutadans de Catalunya' es presenta a les eleccions.
26.11.05 - Acebes, ETA y Catalunya, Arcadi Espada i Corbacho.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

More blogs about els uns i els altres.

Comentaris

Y porque no?

Santi | 07/05/2007, 16:10

Hay partidos comunistas, republicanos, anarkistas, extrema izquierda.... porque no tienen derecho tambien la derecha?
yo no los votare, eso lo tengo claro, pero no apoyan a ningun grupo terrorista abiertamente como lo hace la izquierda abertzale... que estos si que son nazis diciendo que tenemos la sangre diferente...
Quereis una democracia donde solo se presenten los de vuestro bando y gane la izquierda... y si no es asi, a quemar coches!!!
VIVA LA DEMOCRACIA Y LIBERTAD DE LA IZQUIERDA

A Santi

Adolfo Mena | 07/05/2007, 18:21

Santi: no tenen necessitat de recolzar cap grup terrorista, ells SÓN terroristes.
Pensa-ho una mica...., si pots, clar.
La teva sang no ho sé, però el teu cervell no és com el meu: aquí ningú ha parlat de cremar cotxes.

Els neonazis de l'Hospitalet

Marta | 07/05/2007, 19:27

Respecte a Ciutadans, et torno a repetir que mai no he trobat cap signe d’ideologia nazi ni feixista en cap declaració, manifestació, programa polític o el que sigui de aquest partit. Potser les teves idees no coincideixin amb aquest partit, però representen democràticament a una part de catalans, no violen cap dels drets humans i no proposen cap discriminació. Per tant, no entenc com una gent que es declara tolerant té una incapacitat tan gran per entendre que hi ha gent a Catalunya que no pensa el mateix que ells i que té dret a tenir una representació democràtica al parlament. En això es fonamenta la democràcia, en que, respectant els drets humans, tothom estigui representat: el que pensa com nosaltres, i el que no, també. Potser jo no votaria mai a Ciutadans, perquè tinc uns plantejaments diferents, però tinc el costum de respectar a tota la gent que també respecti als altres.

Respecte als altres partits, els de “Democràcia Nacional”, “España 2000” y companyia, aquest sembla que en els seus ideals no respecten ni la igualtat ni els drets de tothom. Personalment no els conec, però per lo poc que he sentit parlar de ells, suposo que la seva ideologia s’acosta a la neonazi. El problema es que la llei de partits no pot prohibir un partit perquè sí, no pot acabar amb un partit només per la seva ideologia, cal també que aquest partit doni suport logístic i/o econòmic a actes terroristes violents, normalment assassinats. Suposo que si aquests partits estan integrats per gent que ha pertanyut a una banda armada organitzada i que ha reivindicat assassinats en el seu nom, doncs segurament el TC lo dissolgui. Però això pel moment no ha passat. Quan passi, tots nosaltres hauríem de denunciar-lo al TC. No estic defensant aquests partits, ¡mai! Però només explico que la justícia es fonamenta en evidències, i que existeix una cosa que es diu “presunción de innocència”. De totes formes aquests partits neonazis (incloent UNC i els seus “33”, que tot i que siguin catalans no lluiten precisament per la tolerància) no em preocupen gaire, perquè mai obtindran cap pes polític. Em fan por, per la seva ideologia. Però espero que la gent tingui dos dits de front i mai no treguin més vots dels que es mereixen: cap.

Salut!
Marta

per a Marta.

Els uns i els altres | 07/05/2007, 22:23

Be, una altra vegada, tornes a justificar el que és injustificable: que l'esquerra abertzale, estigui fora de les eleccions, i que els neo-nazis estiguin dintre.
Si aquesta és la democràcia que voleu, senzillament, no és la nostra.... La situació que tu defenses, encara que no vulguis, s'assembla molt al que existia en el franquisme... Als nazis, ni aigua!!

Resposta

Marta | 08/05/2007, 13:34

No, "Els uns i els altres", t'equivoques. La situació durant el franquisme és que tots els partits contraris al règim estaven prohibits, aquesta es la situació del franquisme i la que alguns volen repetir avui dia. Jo no estic en contra de la ideologia de l'esquerra abertzale, però sí estic en contra dels mitjans que plantegen per aconseguir aquests ideals. Ni un mort, ni un sol, justifica cap idea. Si en parlar dels partits que proposes estiguéssim parlant d'assassinats, seria la primera en prohibir-los, però de moment no és el cas, i no pots prohibir un partit sense una justificació sòlida, ¿On hauríem de posar el límit per prohibir un partit? ¿Quines paraules no pot pronunciar en el seu discurs polític?. No pots començar a prohibir el que no t'agradi. Entraríem sospitosament en el límit de una dictadura. Si un partit no t’agrada, el que has de fer es no votar-lo.
Amb això no justifico cap partit, el que justifico es que, si acceptem una democràcia, hem d’acceptar a tots els partits que es presentin (mentre, és clar, respectin el dret a la vida i aquestes coses), independentment de que ens agradin o no. I si no els acceptem, aleshores no diguem que som democràtics.
Apa, que vagi bé!
Marta

Per cert, no tergiversis el que dic ni escoltis només el que vols escoltar, perquè en el comentari anterior he deixat molt clar que no justifico aquest partits i que no haurien de rebre cap vot de les persones sensates.

Per a Marta

Els uns i els altres | 08/05/2007, 13:53

I realment, creus de debò que els partits neo-nazis respecten els drets humans i l'esquerra absrtzale no els respecta???

A Adolfo Mena

Santi | 08/05/2007, 14:31

Si, veo que en tu cerebro solo funciona el lado izquierdo y no ves mas alla de tus parpados....
La quema de coches esta en un pais vecino llamado Francia, porque la izquierda ha perdido las elecciones.... buena demostracion de democracia... (quereis democracia siempre y cuando gane la izquierda)
Los nazis, como todos sabemos, mataron a muchisima gente... pero, en mi opinion.... los comunistas hicieron lo mismo? conoces a un tal Pol Pot? o Stalin?... en su etapa comunista murieron millones de personas por falta de comida... no necesitaron ni guerras...
Si se prohiben los nazis, que se prohiban a los comunistas... o es que solo censurais la mitad de la historia?.... no mas extremos

Per a Santi

Els uns i els altres | 08/05/2007, 15:10

Santi, tranquil..... mira de pendre la medicació.... de cap de les maneres permetrem que esf aci apologia del feixisme.

Per "els uns i els altres" i el "Santi"

Marta | 08/05/2007, 18:21

Els uns i els altres, Et respon al teu comentari: ""I realment, creus de debò que els partits neo-nazis respecten els drets humans i l'esquerra absrtzale no els respecta???""

És clar que no. Estic convençuda que els seus ideals no respecten els drets d’igualtat, llibertat d’expressió, etc. Però, com que no han comés cap delicte, no els pots tancar legalment el chiringuito. El dia que ho cometin tindrem l’excusa perfecta per denunciar-los al TS i prohibir-los, però com que de moment no ho han fet, i com que existeix la “presunción de inocencia”, doncs no podem fer res. La justícia funciona d’aquesta manera, i la democràcia també. Has de demostrar que algú es un terrorista per poder condemnar-lo per ser-ho. No val només amb el que posi en un full de propaganda, si no hi han amenaces explícites escrites…

I pel Santi, dir-li que les persones que votem a l’Esquerra democràtica som perfectament conscients de que l’esquerra no democràtica (les dictadures comunistes, etc) han comés barbaritats. Però nosaltres no pretenem la creació d’una dictadura comunista, almenys la majoria de nosaltres no volem això. Volem una esquerra democràtica i tolerant. Hi ha un proverbi que diu: “Els extrems es toquen”. Però d’això es tracte no? De no arribar a cap extrem. No estic a favor de aquest partits neonazis però tampoc no ho estaria amb un partit d’extrema esquerra que proposés cap discriminació dirigida als que no ho siguin. Es més, estic completament en contra de que algunes persones tergiversin l’esquerra i pretenguin imposar-la, perquè la esquerra, per definició, hauria de ser tolerant, hauria de fonamentar-se sobre la igualtat de tots els individus i hauria de garantir-les el màxim de drets possibles. Una altra cosa es el que desprès uns quants polítics corruptes hagin fet o pretenguin fer d’aquests ideals...

Salut,
Marta

Para Marta

Santi | 08/05/2007, 21:05

Haber, yo estoy deacuerdo contigo, lo que sucede es que aqui parece que todos los males del planeta los ha creado la derecha y la izquierda es lo mejor... hablemos claro... votamos al menos malo...
Puede que te guste o no estos partidos de derecha... a mi, personalmente, no, pero no creo que se tengan que censurar, y si empezamos a censurar, empecemos por los dos extremos por los dos los extremos

Per a Marta.

els uns i els altres | 08/05/2007, 22:24

Be, si creus que el que fan els neo-nazis cada dia no és delicte... poca cosa més hem de parlar.

Per a Santi

Els uns i els altres | 08/05/2007, 22:27

No es que ens agradin o no certs partits d'ultradreta, es que als demòcrates ens repugnen absolutament, així ho entens millor?
A Catalunya, tenim un partit nacional de dretes 'normals' que és CiU, i realment, es comporta com un partit de dretes 'europeu' i n'estem orgullosos de que sigui així, No voldriem que a Catalunya, la dreta fos tan cavernicola com a Espanya.

Ioputa

Sergio | 09/05/2007, 14:25

Sí, els uns i els altres, jo conec a un que té un grup que es diu EYA (España Y Libertad). Vol que es trenquin les competències autonòmiques o almenys que s'endureixin les lleis en relació a l'autonomia de Catalunya i Euskadi. I porten caputxa blanca i barret cordobés. O millor, gorra madrilenya. I porten no sé quants morts a l'esquena. Quins terroristes feixistes de merda.

També vull que els catòlics i protestants que viuen a ambdós costats de la ria de Bilbao, amb els seus respectius terrorismes i violències tribals, tornin a entendre's i facin les paus. Perquè... no era aixó? Una mena d'Irlanda del Nord? Ui, que potser m'he equivocat de lloc!

Què fan els nazis? Tu ho saps? A Euskadi sí. I no només el PP, també el PSOE i fins i tot els independentistes moderats, qualsevol que no sigui nazi. És a dir: cremar caixers, fotre trets i fer esclatar cotxes. El que fan els nazis de tota la vida, vés.

Batasuna es l'"esquerra abertzale". I tant. Els sobiranistes moderats d'EA, els independentistes no violents d'Aralar i d'altres no ho són pas. Oi que no? Aquests no compten. Per a Batasuna son "traïdors" o "tous", que no defensen pas Euskal Herria. Venuts. I com per a vosaltres Batasuna continua sent l'avantguarda abertzale (encara que cada cop siguin menys votats, i no només per la transferència de vots a d'altres opcions més constructives), doncs a repetir com lloros.

A mi aquesta autoanomenada "esquerra abertzale" de Batasuna em fot fàstic i me'ls passo per l'aixella, però encara em fan més fàstic els qui, des de Catalunya i sense tenir ni la més mínima idea de què coi està succeïnt realment per allà, es permenten de defensar-laos tant. Que no se'ls hauria d'haver il-legalitzat? Potser. La pregunta és: per què collons aixó justifica defensar el seu comportament o establir comparacions amnb partits que -malgrat llur radicalisme- no ténen un terrorisme al darrera?

Si aquests pallussos de Batasuna no volen il-legalitzacions, que n'aprenguin. Poden allunyar-se d'ETA i no ho fan. Ho tenen molt fàcil. Si no ho han fet ja, és perquè no volen. No m'estranya que cada cop més vots abertzales vagin a parar a Aralar. I més que n'aniran.

I vosaltres, els sobiranistes catalans... no us sembla que aquest amor envers Batasuna ja ha durat prou? A més, al vostre objecte de desig, com a bona secta, se la sua qualsevol influència externa que no pugui ser emprada propagandísticament. Sí, nanos, sí: per a ells sou instruments. Per a qualsevol totalitari, aquells que demostren comprensió pel totalitarisme son "tontos útiles".

Vejam si desperteu!

Aldeano

Joan | 09/05/2007, 14:31

ETA podría haber comenzado a exigir el pago del impuesto revolucionario a pequeños empresarios, según una información revelada por la Cadena Ser.

Las cartas estaban fechadas en abril, aunque podrían haber sido recibidas este mesSegún la emisora, las fuerzas de seguridad del Estado habrían interceptado cartas de extorsión fechadas en abril que pedían cantidades menores a las habitualmente exigidas a los grandes empresarios.

En este caso, la organización pediría 30.000 euros, lejos de los 180.000 o los 300.000 que pidió el mes pasado a empresarios con un gran capital.

El presidente de la comunidad foral, Miguel Sanz, afirma tener constancia de cartas remitidas a al menos dos industriales.

Las cartas, de las que ha trascendido las referencias a la "construcción nacional" que contienen y su lenguaje agresivo, confirman la vuelta a las actividades tradicionales de la banda tras la ruptura del alto el fuego.

Claro todo lo bueno esta en Ctalunya lo demas es fascista...

La izquierd abertzle financia, ha financiado y financiara al terrorismo, lo ha hehco por eso esta ilegalizada

Re: El Tribunal Suprem permetrà que els neo-nazis es presentin a L'Hospitalet?

Adolfo Mena | 09/05/2007, 14:56

Aquest Sergio es deu haver quedat a gust amb la palla mental que s'ha fet.

A Santi

Adolfo Mena | 09/05/2007, 14:58

Xaval:
Si es prohibeixen els extrems com demanes, a qui votaràs tu?

O no m'entens, o no vols entendre'm

Marta | 09/05/2007, 16:08

Els uns i els altres: sí, alguns grups neonazis porten morts darrere, però aquest grups no tenen potser una relació demostrable amb els partits que esmentes, lo qual els diferencia dels terroristes abertzales, que sovint formen part de les llistes de segons quins partits. I si la tenen, pots dedicar-te a reunir les proves i portarles al TS. Aleshores segur que els prohibeixen.

És difícil que entenguis

Adolfo Mena | 09/05/2007, 16:13

Marta:
Si ets capaç, repassa els teus propis arguments, i després aplica'ls a l'inversa.
Et don una pista: Si realment hi ha terroristes (amb delictes)a les llistes abertzales (o a qualsevol altra llista), que els tanquin a la presó, si no n'hi ha, on és la relació demostrable que demanes per als neonazis?

Resposta: què més vols que entengui?

Marta | 09/05/2007, 16:38

Adolfo, es curiós que em diguis això quan el mateix Josu Ternera, líder de ETA i amb múltiples delictes de sang, ha estat diputat al parlament basc per Euskal Herritarrok (nom que va adoptar Batasuna fa uns anys). Aquests i uns quants mes. Però no només això: i el suport logístic que s’ha fet a la banda armada des d’aquest partit polític? I els intermediaris que han ajudat a escapar a presos abertzales? I els diners filtrats des de Batanuna a ETA? I els homenatges a assassins? Home, hi ha coses que potser no t’agradin, però són evidents... de tot això hi ha moltes xifres, moltes... jo puc acceptar qualsevol idea, però la que justifica el assassinat com arma per aconseguir els objectius... doncs aquesta no, ho sento però no. I si això mateix arribés a passar amb els partits “Espanya 2000” i “Democràcia Nacional” seria la primera persona que incitaria a la seva prohibició, perquè em sembla molt injust que un partit financi assassinats amb subvencions públiques que surten de la butxaca de tots els ciutadans. Els diners públics s’han de fer servir per altres coses, no per matar.
Apa,adéu
Marta

Re: El Tribunal Suprem permetrà que els neo-nazis es presentin a L'Hospitalet?

Adolfo Mena | 09/05/2007, 16:52

Marta, no hi ha manera, i acab de veure el post que has deixat sobre la vigilància de la guàrdia civil i, francament, segueix en el teu món de les meravelles, pensant que la guàrdia civil no vigila els "uns" i que són els seus parents els qui visiten blogs com aquest.
Aquesta si que em sembla una teoria conspiratòria digna del inmundo!
Una pregunta, per acabar:
Quin Ternera t'agrada més?
L'assassí o el qui va ser elegit democràticament anys després de cumplir presó?
Començ a tenir dubtes sobre la teva elecció.

Resposta pel Adolfo Mena

Marta | 10/05/2007, 19:24

Adolfo Mena: Per a mi son la mateixa persona, l'un matava directament, i l'altre indirectament. Tant les intencions com els resultats van ser els mateixos. Què pensaries tu si els criminals del GAL passessin a formar part del Parlamento en les següents eleccions, mentre que el GAL continués vigent? Què pensaries si, a més a més, continuessin recolzant al GAL (vigent i actiu, ja t'ho he dit) amb el seu discurs?
Quin tipus de comentari posaries al bloc? Un discurs aplaudint la democràcia i la reinserció?
Per què no t'ho planteges? Per què d'un costat es veu tan clar i de l'altre no?

I per cert, no visc al món de les marvelles, però em sembla que tu has vist moltes pelis policials...

Per a Marta

Els uns i els altres | 10/05/2007, 21:18

Això que dius, ho potsw ampliar... fins fa dos dies hem tingut a Manuel Fraga en actiu 'full time' quan aquesst personatge te sobre la seva conciència unes quantes morts en el franquisme, a més de milers de torturats i empresonats, censurats, etc...
Durant molts anys en periode democràtic hem tingut (encara en tenim algun en vida) en càrrecs importantìssims de l'Estat (P. ex. en la Justícia) a feixistes declarats de l'antic règim. Alguns molt aprop.... Qui era Samaranc? Quin passat tenen alguns dels personatges que han estat directors de La Caixa. Mirem el curriculum d'uns quans alcaldes de CiU i del PP??. Nosaltres volem refrescar la memòria històrica.....

Passat, el tenim tots. El problema real, és que a l'Estat espanyol, no solsament cal mirar al Pais Basc per a veure gent amb sang a la seva conciència... Parlem?? Quan vulgueu.

Para Marta

Santi | 14/05/2007, 19:55

No continues o te tacharan de facha como a mi.... aqui o eres de extrema izquierda o eres facha, adolfo mena... si quiero que se prohiban los extremos, lo unico es que tus papeletas y motivos que tienes en esta vida para respirar, se acabarian alli, porque tu tambien tienes tu lado derecho del cuerpo atrofiado... de verdad teneis otra cosa en la vida que llorar y buscar fallos en la derecha solo para poder criticar? porque en todo lo que he leido no he encontrado ningun fallo en la izquierda... que no son pocos... vosotros no vivis, lo vuestro es sufrir y llorar

Yo me considero de centro... me siento catalan, totalmente en contra del Rajoy, y del zapatero tambien que no da ni una el pobre... el tripartito es de risa y solo sirve para estropear mas catalunya, gilipolleces lo que se dice desde españa sobre el boicot...

Per a Santi

Els uns i els altres | 14/05/2007, 22:00

Ets de centre i català..... be, i per que serà que només difames a l'esquerra? nosaltres a gent com tu, li diem que són de dretes. 'AUnque la mona se vista de seda...'

Te dire el porque...

Santi | 15/05/2007, 14:03

Porque para criticar a la derecha ya estais vosotros, que le sacais todos los defectos exagerando, o con la capacidad de ir de victimas...
Yo soy mas realista, ni toda la izquierda es oro, ni toda la derecha huele mal...

A mi no me habeis dicho nunca que soy de derechas... me habeis llamado facha... Pensais que la sociedad son como las pilas... con dos extremos opuestos, y la realidad es muy diferente

Ioputa

Sergio | 14/11/2007, 20:39

Marta ho ha dit ben clarament.

Ara, tu mateix. Jo ja n'estic fins els collons de repetir sempre el mateix i que no em facin cas.

Defensar De Juana és com defensar Ynestrillas o qualsevol violent o assassí de dretes. Però com que De Juana és d'esquerres i basc (i no un espanyolista fill de puta, centralista, de Madrid i de dretes) se l'ha de defensar.

Franco ha fet molt de mal en molts sentits. Moltíssims sentits. Un d'ells (poc reconegut) és que ara tot fill de puta d'esquerres té una certa comprensió, al mateix temps que tot fill de puta de dretes és un fill de puta i prou.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb