Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Bomba a la T4, tindrem pau?

domingo | 02 Gener, 2007 08:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Atemptat d'ETA a la T4

S'acaba l'any amb una mala notícia: ETA fa explotar una furgoneta-bomba al pàrquing de la nova T4 de l'aeroport de Barajas a Madrid. Amb uns quants ferits i molt probablement, dos vitimes mortals. Condemnable!

El dia abans, el Govern espanyol afirmava que es mostrava esperançat en relació al Procés de Pau. La resposta del mateix Govern espanyol, al conèixer la mala notícia, va ser molt diferent... 'Amb violència, no hi haurà diàleg' .

Ja vam dir que aquest procés de pau seria llarg, contradictori i difícil, i així està resultant. Te rao el Govern espanyol... Amb violència, no pot haver-hi cap procés de Pau, cal que ETA prengui molt bona nota, però no sols això, cal que el Govern, també prengui nota... si no es fan gestos per part de l'Estat espanyol, tampoc arribarem a la pau... Difícil situació.

És necessaria per les dues parts més responsabilitat que mai, no hem d'abandonar cap esperança i hem de seguir treballant per la pau. A ETA: El diàleg es incompatible amb les bombes... o una cosa, o l'altra, siguem clars.

Altres articles anteriors relacionats:
09.11.06 - No hi haurà cap 'Procés de Pau' si De Juana no queda en llibertat.
03.10.06 - Iñaki de Juana Chaos es mor. Prova de foc al procés de pau a Euskadi.
24.09.06 - En perill del procés de pau a Euskadi?.
27.06.06 - Grande-Marlaska està jugant amb foc.
20.06.06 - La detenció de Julen Madariaga, un cop al procés de pau.
24.03.06 - Treva d'ETA: Cal reformar la Justicia
24.03.06 - Treva d'ETA: El PP dividit.
22.03.06 - Treva d'ETA: Per fi comença l'hora de la veritat.
22.03.06 - Per fi, treva d'ETA.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

More blogs about els uns i els altres.

Comentaris

Cambio de lenguaje.

Jhon | 02/01/2007, 10:56

Es raro ver en este bloc un lenguaje tan moderado. Seguramente es por motivos oportunistas, de lo contrario hubieras titulado " El comando de liberacion del pueblo vasco ( eta ) hiere a 20 fascistas espanyols y hace desaparece dos colonos colaboradores deel estado fascista ".

Carambay a un piensas que va a haber dialogo? ETA ha roto la tregua y a roto un final negociado. Ahora lo quequeda es endurecer mas las leyes y detener etarras y proetarras hasta que se aburran y dejen de matar

Salud y libertad

ERC....

Biel | 02/01/2007, 15:47

ERC creu que ETA "ha fet més" que Zapatero

El portaveu d'Esquerra Republicana al Parlament, Joan Ridao, ha afirmat en una entrevista a Ona Catalana que "qui ha posat més de la seva part en aquest procés de pau ha estat ETA. Això malgrat aquest atemptat sagnant", referit al de dissabte a Barajas. Ridao ha justificat aquesta afirmació apuntant que la banda terrorista "ha aparcat debats al voltant de la territorialitat, o al voltant de l'autodeterminació, per posar sobre la taula la necessitat d'apropar als presos o de legalitzar Batasuna perquè pugui concórrer a les pròximes eleccions municipals". Per contra, ha lamentat que "el govern espanyol no hagi fet cap gest".

http://www.e-noticies.com/actualitat/erc-creu-que-eta-ha-fet-m%e9s-que-zapatero-16283.html

Discrepància

loyuanyu | 03/01/2007, 14:37

Veiem aquest fragment: "És necessaria per les dues parts més responsabilitat que mai, no hem d'abandonar cap esperança i hem de seguir treballant per la pau". Per que diem que ETA ha treballat per la pau quan tots els indicis apunten el contrari? Per que esperem l'abandonament d'ETA quan han declarat el contrari i han actuat? Per que donem credibilitat a presumptes interlocutors com Otegui, que parlen d'"atemptats inesperats"?

I el Ridao també ha estat fi. Com pot ser que aquí cadascú se senti com el coneixedor de les vies de solució del conflicte, quan tothom planteja comportaments diferents?

En definitiva, qui diu que els gestos portaran a la pau? En una negociació d'aquestes característiques, els passos com l'acostament de presos o les amnisties es troben assegurats. Ara bé, si resulta que volen altres coses, també resultarà que estarem negociant l'estructura de l'Estat amb una força terrorista i això és inadmissible.

L'única veritat és que de la gent que negocia amb bombes sobre la taula no et pots fiar. Bàsicament perque probablement són persones amb problemes mentals. Només els més animals poden liderar una banda terrorista a l'Espanya del segle XXI.

Més opinions, al meu blog.

Eta torna i mata de nou

Antoni Puig Sole | 07/01/2007, 22:17

http://apuigsole.blogspot.com/2006/12/eta-torna-i-mata-de-nou.html

que passa?

joa | 18/01/2007, 00:31

com es que fa tant que no escriviu?

que passa?

joanda | 18/01/2007, 00:31

com es que fa tant que no escriviu?

Per a Joanda

Els uns i els altres | 18/01/2007, 08:00

Si que escrivim, el que pasa, es que estem preparant certes modificacions en el bloc i posiblement ho abocarem tot de cop.
Gràcies per l'interés.

Eta torna i mata de nou

antoni puig sole | 20/01/2007, 13:06

ETA ha reaparegut i ha matat de nou. Posar una carrega explosiva en un aparcament públic, és una operació encaminada a ocasionar terror, i una de cada dues, tres o quatre vegades, inevitablement acaba produint morts.
Ara no n’hi ha prou amb les condemnes ni amb les lamentacions, encara que les condemnes són necessàries . Cal cridar a la mobilització, no per debilitar el govern, com han volgut fer, i encara ho fan, PP i "La Asociación de Víctimas del Terrorismo (AVT)". Ens hem de mobilitzar contra l’activitat assassina. Cap grup terrorista, independentment de la coartada reivindicativa que utilitzi , pot fer-se la il·lusió de que aconseguirà els seus objectius, quan té la població en contra .
És poc probable que la repressió, per si sola, pugui desmantellar ETA, ja que compta amb una base social important concentrada en un territori reduït. Impedir que aquesta base social, es pugui expressar políticament, és anti-democràtic. Ara bé, una negociació política amb ETA no té cap sentit. Això no invalida altres tipus de negociació.
La Constitució tan sols va reconèixer d’una manera parcial, els drets de les nacionalitats minoritàries, i la majoria del poble basc no va votar-la o va votar no. És el Parlament qui ha de dur a terme mides polítiques per donar solució a aquest problema.

http://apuigsole.blogspot.com/2006/12/eta-torna-i-mata-de-nou.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb