Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

El líder de 'Ciutadans' va ser militant del PP fins el 2006.

domingo | 22 Novembre, 2006 13:46 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Albert Rivera

Ha quedat retratat. El líder de 'Ciutadans', Albert Rivera, va ser membre de Noves Generacions del PP de 2003 fins a abril de 2006, moment en que es va donar de baixa.

Aquesta informació, publicada a El Periódico de Catalunya ha estat confirmada pel mateix PP, en boca de Emilio Marzo President del PP de Sant Martí de la ciutat de Barcelona, que és qui el va donar d'alta al partit.

Es dóna la circumstància que Albert Rivera, es va afiliar al PP tot just quan José Maria Aznar va recolzar la Guerra d'Iraq i es va donar de baixa poc despres de que es realitzés la presentació oficial del nou partit.

Ara tenim una dada més que ens ajuda a situar politicament a aquest personatge i al seu grupet. I queda clar, que Ciutadans, és una força formada per gent procedent de les esquerres... (Suposem que voldran dir de l'esquerra del PP). El que no acabem d'entendre, és perque Albert Rivera ha amagat aquesta dada quan a la campanya electoral els periodistes li preguntàven sobre el seu curriculum polític... Potser L'Albert no recordava el seu pas pel PP? No cal que s'avergonyeixi, el President del PPCat, Josep Piqué, de jove va ser del PSUC, tots ho sabem... no passa res, no cal amagar-ho, la gent canvia d'opinió, d'ideologia i del que vulgui... Però Albert, si ens amagues coses tant importants com la teva recent pertanyença al PP, o la procedència dels diners que han finançat la campanya de 'Ciutadans', o les incomfesables relacions amb EL MUNDO, La COPE i la Brunete Mediàtica, quantes coses més hem de pensar que ens amagues? Fins ara ens semblaves patètic, però ara ens comences a semblar realment nefast i potencialment perillós per a la democràcia i per a Catalunya.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

More blogs about els uns i els altres.

Comentaris

Re: El líder de 'Ciutadans' va ser militant del PP fins el 2006.

Marie Curie | 22/11/2006, 17:06

Jordaaaaan! On ets?
Amagadet de la vergonya?
Ciutadans, partit d'esquerres?
Quines rialles, si no fessiu plorera....

Per a 'Marie Curie'

els uns i els altres | 22/11/2006, 18:17

No et preocupis, ja veuràs com apareixerà, en quan hagin cuinat la versió oficial sobre la militància d'aquest personatge al PP...

Re: El líder de 'Ciutadans' va ser militant del PP fins el 2006.

Marie Curie | 22/11/2006, 18:36

No, si a mi no m'estranya gens ni mica, la seva ideologia, amb militància o sense, estava claríssima des d'un principi

d'esquerres

Joem | 23/11/2006, 16:29

Són d'esquerres, si, pero d'esquerres de l'Eixample crec.

Re: El líder de 'Ciutadans' va ser militant del PP fins el 2006.

Adolfo Mena | 24/11/2006, 19:41

Encara no havien jurat el càrrec i ja teniem proves de que han enganyat a la gent.
Per no voler ser com els polítics habituals, estan batent rècords!

Pareceis falangistas!!

Jordan | 24/11/2006, 22:19

Pareceis falangistas en el año 36 señalando quien habia votado a los rojos o quien no iba a misa.

Macià "l'avi" fue fascista, militar y de ERC . Bueno quizas siempre tuvo la misma ideologia....

Pique fue rojillo y luego pepero...

Si me decis que no puede ser de izquierdas por haber votado al PP es que estais realmente fanatizados, NINDUN historiador catalan ( por poner un ejemplo ) puede afirmar que las personas y los partidos NO TIENEN MOVIDILIDAD IDEOLOGICA

Yo siempre he sabido que Albert habia tenido un pasado de derechas,es digamos un "Burgues" y en Cataluña la burguesia siempre ha votado a ERC y a CIU. Tambien mucha gente adinerada vota o es del PP..

Todo el mundo puede cambiar de ideologia, yo sabia que de ERC a pesar de ser burgues Albert no lo era, sospechaba que de CIU ( que creo que tb lo votaba ) y del PP. Pero es normalelpartidno menos catalanista que hay en cataluña es el Pp, Albert no se siente identificado y por es el lider de un nuevo partido socialdemocrata.

Estamos en el siglo XXI

La gentepuede variar su ideologia.

Y para el que no loquieraver se lo dire con hechos. Rivera votara a favor de las politicas sociales que haga el govern y sean parabeneficio de todos los ciudadanos. Esta a favor de los matrimonios de homosexuales etc.

Re: El líder de 'Ciutadans' va ser militant del PP fins el 2006.

Marie Curie | 25/11/2006, 06:42

L'argument aquest del matrimoni homosexual ja el tens una mica suat.
Convé que en cerquis un altre.
La gent pot canviar d'ideologia, és cert, però no diu molt a favor d'un candidat haver militat a un partit pràcticament fins el dia de la presentació d'un altre i sobretot, no diu molt ENGANYAR a la gent.
Veig que estàs informat del que feien els falangistes l'any 36, no deus sentir una mica de nostàlgia?
I per molt fanàtic que em consideris, jo seguesc pensant que haver votat el pp o ciu és símptoma prou evident de no ser d'esquerres.
Molt bo això de que són socialdemòcrates.
N'Aznar també era de centre.

Un poco fanatico si que eres...

Jordan | 25/11/2006, 10:33

Sigues pensando que Albert es de derechas? Porque votó a CIU y milito/votó al PP? Lo de militar esta por ver , yo creo que es bastante probable pero eso no le hace ser de derechas para toda la vida.

La gente cambia según las circustancias y los partidos también. Me vas a decir que ERC siempre ha sido igual?... Incluso Aznar, no creo que seas buen analista politico si piensas que Aznar siempre ha sido el hombre de la ultima legislatura pro-bush e ILUMINADO. Cuando pactaba con CIU y hablaba catalán en la intimidad quieras o no son gestos que no le arrinconan en la derecha mas derecha...

Si Aznar pudo cambiar algo su idologia ( un poco ) me vas a decir que Albert no peude cambiar su idologia?

Por cierto te anticipo otra cosa, si los rumores no son falsos, Albert Rivera , cuando votaba a CIU era un poco nacionalista. Lo digo por si sale enalguna otra portada algun comentario de algun ex compañero suyo...

Albert ha tenido un pasado muy moderado de centro derecha y en algunos momentos d izquierdas. Ahora el es de centro izquierda socialdemocrata liberal.

Lo de los matrimonios homosexuales no es un tema baladí.

Te haré la misma pregunta que a otros.

Se puede ser progresisata sin ser nacionalista catalán?

CENTRO IZQUIERDA SOCIALDEMOCRATA LIBERAL

Marie Curie | 25/11/2006, 10:45

Si ha votat ciu i ha militat al pp, què m'hauria de pensar?
Que és trotskista?
I això de canviar segons les circunstàncies, què vols que te digui, és prou demostratiu.
No te facis més embulls amb les ideologies, que arribaràs a no saber què dius.

Rivera

enrico | 25/11/2006, 16:02

Es de dretes. i no només això: és feixista. Proves:pretenen segregar els nens a les aules en funció de la llengua materna; aules pels nens catalans i aules pels nens castellanoparlants. Suposo que al metro i als autobusos igual.Si titllen al pp català de massa esquerranós i massa catalanista !!! si reben el suport de la caverna falangista espanyola!!! si han estat finançats i recolzats per la Conferència episcopal !!! no hi doneu més voltes: són feixistes !!!

Claro

Jordan | 25/11/2006, 16:51

Todo lo que no sea catalanista es fascista. En Catalunya teneis una visión de la realidad muy particular muy extremistas, algunos nacionalistas pareceis verdaderos falangistas.

""pretenen segregar els nens a les aules en funció de la llengua materna""

Eso es lo que hacen en el Pais Vasco y no veo que los llames fascistas

Ciutadans no quiere eso simplemente quiere que un derecho que esta recogido por las naciones unidas se respete.

No han estados financiados por nadie de los que dices, lo tendrias que demostrar, de lo contrario sellama calumniar.

Cesar Vidal no es entusiasta de Ciutadans. Cristina ( una autentica religiosa copera ) tampoco le entusiasma .

Federico para joder un poco a Pique los ha recomendado..

Te olvidas del apoyo de intelectuales de izquierda, derecha etc.

Per a Jordan

Els uns i els altres | 25/11/2006, 18:17

La veritat, no t'esforcis en defensar els 'giravolts' ideològics d'aquesta colla de nacionalistes espanyols resentits. NO han fet cap gir... sempre han estat anticatalans i espanyolistes... abans, ara i sempre... no confonguem el que són amb el que diuen que són. i de veritat, Jordan, renova una mica el teu argumentari... s'et nota que ets de dretes, encara que no vulguis accptar-ho, tens una contradicció psicològica.... vols semblar d'esquerres, però et surt el teu subconscient... per algun motiu (potser de la infància) ets de dretes... I no passa res, ho acceptem com vingui.... si vols, nosaltres et podem ajudar... Apa, primera lliçó: 'Els nacionalistes catalans no porten banyes ni cua...' Ara, pensa-hi i si vols pel dilluns, ens portes un comentari de texte, o una redacció lliure... entre tots farem que no t'avergonyeixis de ser de dretes.

Al clau

rA | 26/11/2006, 13:42

Estic per imprimir-me el post i els comentaris per fer una tesis sobre els Ciutadans. Quin cataleg mes complet de topics i confusions que EXACTAMENT expliquen els Cs. Per un costat que si tot el que no es catalanisme es feixisme, l'altre donant per sentat que hom s'ha d'avergonyir per ser de dretes... no em sembla sorprenent que no pogueu definir Cs a cop de topics.

Trobo que Cs pren una posicio repugnant, que quedi clar, pero si vull entendre que hi ha darrere els seus vots, m'he de deixar els topics a casa.

Comentari als comentaris

rA | 04/12/2006, 01:03

He fet servir els comentaris aqui per discutir el fenomen Ciutadans al meu blog.

http://www.roc-armenter.net/wordpress/?p=81

La meva opinio ja l'he dit abans.

Comentaris als comentaris dels comentaris

Marie Curie | 04/12/2006, 19:39

Si, i per cert, trets de contexte i a trossos.
Aquest partidet no dóna per una tesi,més bé crec que ni per a un díptic.
T'has deixat els tòpics a casa i els accents també.

y que?

Santi | 07/02/2007, 18:13

y que si era o es de derechas o de izquierdas? vosotros os definis como, es de izquierdas, es bueno, es de derechas es un facha...
Teniais dudas de si apoyarlo, o no, porque nadie tenia claro cual era su tendencia... pero alguien ha escuchado sus ideas? o solo votais por un bando?
si ha conseguido estos votos, es por culpa de este tripartito de izquierdas, que por no tener, no tiene ni la mayoria y se unen en contra de muchos, que hacen aguas por todos lados.
La gente ya esta cansada de esos personajes politicos que no aciertan ni una y quieren caras nuevas, ideas nuevas y da igual si es de derechas o de izquierdas... gato blanco o gato negro, lo importante es que cace ratones

Ciutadants- Ultraesquerra si!!!

Marc | 23/04/2007, 12:44

Per sort no tots els catalans som tant fanatics com aquests.
Ciutadans es un partit d'ultraesquerra!!! Estàn en contra de tots els nacionalismes, (que són la base del nostre model social i poític)com els comunistes.
Els seus votans són diguem-ne laroxistes, es a dir que són IMMIGRANTS NO INTEGRATS que n'estàn farts de sentir parlar català i que els hi diguin que això no és Espanya!
A cas són de drtetes aquests?! No home no!! Són obrers, rojillos, gen d'extraradi, de Barriada obrerea comunista!

Ciudadanos

quins nasos | 23/05/2007, 21:40

Partit format per fills d´inmigrants o inmigrants que volen impossar la seva llengua i costums. Suposo que estarán dácord si d´aqui a 30 anys els fills dels arabs volen estudiar en arab els tenim que deixar la llibertat algun ldia el president de la generalitat sera arab llavors patireu el que es impossicio de cultures de fora.

ANIMO A TOTS A VOTAR PERue ciudadanos no llegue al porcentaje minimo de votos

VOTEU

CIUDADANOS son fills d´inmigrants no integrats

Jordi | 23/05/2007, 21:44

VOLEN IMPOSSAR LA SEVA LLENGUA, estic d´acord amb quins nasos.

VOTEM TOTS encara que sigui en blanc i que aquest desagraits no apareixin

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb