Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

CiU prepara la 'Batalla de Barcelona'.

domingo | 20 Novembre, 2006 23:48 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Resultats

A can Mas ja hi ha qui està demanant seny, encara que alguns segueixin deprimits pels resultats electorals o dolguts per l'atac de banyes, estem segurs que el Patriarca de la dreta catalana, Duran i Lleida acabarà tornant les coses al seu lloc... Ara mateix, han de preparar la maquinària per a conquerir Barcelona. No poden aguantar quatre anys més sense 'tocar cuixa' i per força, necessiten colocar a molts alts càrrecs que estan a l'atur. Pobre Trias, no s'imagina la que li ve a sobre! No es previsible que Artur Mas acabi sent l'alcaldable de CiU desbancant a Trias, però tampoc és previsible que l'aparell nacional, es mantingui d'espectador en la que serà sens dubte la 'Batalla de Barcelona'. Ens consta que hi ha gent que s'està estudiant els resultats electorals pel dret i pel revés, estan analitzant districte per districte... (En aquest article us hem copiat dues imatges de les webs del 'Ministerio del Interior' i del 'Departament de Governació' amb les resultats de 2003 i 2006. (no són convocatòries comparables) però treieu vosaltres mateixos les consclusions. Caldrà encarar l'any nou en clau electoral... Comenceu a llegir els moviments de CiU en clau electoral. Els 'media' començaràn a parlar d'un reequilibri a la Plaça de Sant Jaume i per suposat, caldrà estar ben atent a la 'colla' de Ciutadans, sempre disposats a debilitar al PSC... per a ajudar a donar l'alcaldia a la dreta... Podran aconseguir que Barcelona gaudeixi d'un Govern tant cosmopolita (i de dretes) com el de Madrid? La resposta més endavant.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

More blogs about els uns i els altres.

Comentaris

Robatori d'armes a França: Ha estat ETA

Mireusté | 21/11/2006, 12:18

Mirau, respect les vostres idees encara que no les comparteixo. Pèro hi ha una cosa que em sembla inaceptable. Expresau les vostres opinions com qui imparteix veredictes. I després menyspreeu les opinions dels altres amb un to alhora paternalista i prepotent. Sembla com si estiguesiu en possessió de la veritat. Un exemple es aquest del tema del robatori de armes a França. Ara es confirma que va ser ETA (que mai ho ha negat) i vosaltres en el seu moment afirmareu que no havia estat i inclus vareu insinuar que hi havia una "ma negra" al darrera. Ja ho vegeu, a veure si baxau del vostre pedestal i analitzau una mica més rigurosament i amb més humiltat la realitat. Que ja començau a semblar una colla d'iluminats.
Salut.

Re: CiU prepara la 'Batalla de Barcelona'.

bacus | 21/11/2006, 15:59

Si amb els resultats del 1-n assignem regidors a bcn a mi em surten aquests resultats:

CiU-13 (+4)
PSC-10 (-5)
ERC-5 (+0)
IC-5 (+0)
PP-6 (-1)
Cs-2

(41-regidors)

no es clar que siguin aquest però amb el tripartit-2 potser que PSC i ERC perdin més.

amb aquest resultats les úniques convinacions "possibles" són
CIU+PSC
PSC+ERC+IC+Cs ??
CIU+PP+Cs ??

A mi m'agradaria que PSC anés a la oposició a la ciutat comtal i a la diputació per airejar les catifes 4 anys.

Per a 'Mireusté'

els uns i els altres | 21/11/2006, 16:39

Si et mires be l'article sobre el robatori d'ETA, i ho llelgeixes amb calma, veuras de que parlem... i no descartem la existència d'un 'sector' dur dintre d'ETA que estigui boicotejant el procés de pau o de que senzillament es tracti d'una jugada de poker d'ETA vers el Govern espanyol... i opinar això no ;es ser iluminats. Perr cert, La policia fraqncesa ara creu que ha estat ETA, però el Ministeri de l'Interior espanyol, encara ho dubta... cal esperar dades dels serveis d'inteligència d'aqui, que pel que es veu, no les tenen totes.

Per a bacus

Els uns i els altres | 21/11/2006, 16:41

Sigui com sigui, les dades que tenim no permeten fer molta comparativa, ja que es tracta d'eleccions molt diferents en les que la decissi;o de vot no sempre és la mateixa que a les eleccions al Parlament.... però el que si que podem fer, és començar a donar-li voltes.

Re: CiU prepara la 'Batalla de Barcelona'.

bacus | 22/11/2006, 10:08

si no són les mateixes eleccions i ja veurem és una "enquesta" + però sobre vot real... I d'alguna manera es veuen tendencies.

resultats 2003 parlament a la ciutat de barcelona:

PSC:30,63%
CiU:28,00%
ERC:15,56%
PPC:15,15
ICV:8,51%

les eleccions del 2003 no encaixen però aquest cop si que el PSC es pot quedar sense alcaldia sempre que CiU sapiga i pugui sumar després.

Qui controla l'ajuntament de bcn tb controla la diputació provincial que és d'on raja el diner pels ajuntaments del cinturó roig i els de tota la provincia....

A mi el que m'agradaria és que la diputació canvies de mans més que l'ajuntament.

Per a Bacus

Els uns i els altres | 22/11/2006, 11:53

Home... a molts ens agradaria que alguns dels actuals gestors municipals, tant de BCN com de l'àrea metropolitana rebessin un serios 'correctiu'. Però compte! aquest correctiu no pot arribar des de politiques de dretes, que seria el que passaria si CiU governés (amb el suport directe o indirecte del PP). Com ja vam dir abans de les eleccions al Parlament, potser seria millor que continuessin els Governs d'esquerres, però amb un altre equilibri intern de forces... ja que en alguns aspectes, la gestió ha estat molt bona, en altres, ha estat nefasta... Més esquerres, menys mala gestió.

Re: CiU prepara la 'Batalla de Barcelona'.

bacus | 22/11/2006, 16:33

el govern d'esquerres de bcn és només d'esquerres pq està a l'esquerra de la dreta....

El departament d'habitatge (BCN) en mans de la Mayol i el de la gencat (IC) tb... gran gestió de dreta-extrema.

Carrils bicicleta i tram, macià glories no és cap prioritat però si una promesa incompleta....

etc...

Jo soc d'esquerres però 25 anys al poder és aplotronament i viure del conte....

Jo seguiré votant esquerra (una minoria 15%) però m'agradaria que expulsessin a la mayol i el PSC de l'ajuntament i que reflexionessin profundament que vol dir ser d'esquerres o de centra-dreta...

No m'agrada que el mateix partit estigui 20+ anys al poder sigui d'un costat o de l'altre.... Que sigui la mateixa persona ja ratlla la dictadura....

per a bacus

Els uns i els altres | 22/11/2006, 18:25

Molt bona aquesta definició que has fet de 'el govern d'esquerres de bcn és només d'esquerres pq està a l'esquerra de la dreta'.
realment molt bona....

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb