Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

'Ciutadanos' es presentarà a Salamanca i Valladolid.

domingo | 16 Novembre, 2006 01:33 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

El panorama polític català es va relaxant, ara hem entrat en la fase de depressió post-electoral. Els guanyadors preparen la paradeta per a governar i els perdedors comencen a pendre la medicació que els permeti realitzar la travessia del desert que ben be durarà quatre anys més... encara que intentaran abreviar-la.

Un cop s'ha acabat la tempesta, es comencen a formar alguns núvols al mig de la peninsula Iberica i sembla que les coses alli es van complicant... Anticiclons, fronts i baixes pressions...

Una vegada els autoanomenats 'Partit de la Ciutadania, o Ciutadans o Ciudadanos o com coi es diguin' han obtingut representació parlamentària a Catalunya, i amb els resultats de l'experiment realitzat al 'laboratori català', els promotors 'locals' fan les seves valoracions eufòriques (sembla que aquesta colla s'ho està creient de debò). Però els esponsors de 'la cosa' (sense ells i la seva generosa participació, avui ni s'en parlaria del tema) sembla que tenen un propòsit ben distint. Mentrestant, al voltant d'aquest nou partit, alguns encara fan el recompte dels 'danys col.laterals' que han patit.

D'una banda, Albert Rivera i la troupe d'Albert Boadella, han decidit que no exportaran la seva magnifica idea a l'Estat espanyol, que no volen desnaturalitzar el seu projecte i que es dedicaràn a lluitar per la llibertat en aquesta mena de 'règim totalitari' en el que els nacionalistes (catalans i excloents) tenen sotmes al poble de Catalunya.

Per una altra banda, el sector més intransigent dels nacionalistes espanyols (de dretes i d'esquerres) vol 'adaptar' la idea per a conformar un espai polític enmig dels dos grans partits espanyols, atraient al màxim posible de bons patriotes espanyols, preferiblement psocialistes. L'objectiu final és molt clar: erosionar al PSOE per la vessant 'patriotera' i espanyolista i aconseguir al final d'aquesta legislatura, expulsar-lo del govern (amb tres o quatre diputats per Madrid, un o dos a València, tres o quatre més a les Castelles i algun a la resta de l'estat, ja en tenen prou.) Però no es tant fàcil com sembla... Si a Catalunya han obtingut tres diputats, (dos procedents del PSC i un del PP) d'on provindràn realment els 10 diputats que podrien obtindre? sortirien tots realment del PSOE o potser hi haurien danys col.laterals' que farien que el PP també perdés vots i diputats? Si fos així, no estaria tant clar que el PP pogués formar govern. Aquest és el gran drama dels 'Ciudadanos de la Meseta'...

Ara es comencen a fer tota mena d'enquestes per a mesurar totes les variables posibles. I sobretot conèixer on no s'han de presentar candidatures de 'Ciutadanos'. Sembla que de moment, Els 'genoveses' han aconseguit aturar la candidatura de la COPE i EL MUNDO (amb el suport de Vidal Quadras i la FAES) a Madrid... Rajoy ( i l'actual aparell provisional del PP) han protegit a Ruiz Gallardón i a Esperanza Aguirre. Però els nacionalistes espanyols segueixen valorant provincia per provincia, calculant els posibles 'danys col.laterals' i decidiran presentar-se sempre que no facin mal al PP (han aprés de l'experiment al laboratori català). L'únic que ara per ara sembla probable (de moment) es la candidatura municipal de 'Ciudadanos' a les ciutats de Salamanca i Valladolid i si poden, a Avila i Burgos. Un primer trampolí cap a les generals.

Te gràcia que el responsable d'aquesta andròmina de Ciutadans a Castella-Lleó, Francisco García Salinero, hagi estat l'ex-secretari econòmic del PSOE a Salamanca

En aquestes ciutats, si que existeixen posibilitats reals d'esgarrapar vots al PSOE d'alguns ciutadans que mai votarien al PP, pero que estan molt emprenyats amb l'actitut de Rodriguez Zapatero (Papers de Salamanca, Procés de Pau, Pactes amb Cárod Rovira i la ja coneguda 'desmembración de España').

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

More blogs about els uns i els altres.

Comentaris

Re: 'Ciutadanos' es presentarà a Salamanca i Valladolid.

Clara | 16/11/2006, 06:51

Ui ui, "autoanomenats" Partit de la Ciutadania! Tan "autoanomenats" com "Esquerra". I no diu qu' es presentin ni a Salamanca ni a Valladolid, t' ho deus haver inventat, llegeix aquí:
http://www.ciutadans-ciudadanos.com/index_CA.php?lang=CA
Salut!

Per a 'clara'

Els uns i els altres | 16/11/2006, 08:47

Xiqueta, no ens ho hem inventat... assabentat be i veuras... Ja hem dit que una cosa és el que diuen els 'nois' del Rivera i l'altra cosa és el que fan els 'esponsors' de la COPE i la Brunete... pregunta, pregunta...

Agrupación Ruiz Mateos

ciutadà | 16/11/2006, 10:04

Hace años apareció en la arena política la Agrupación Ruiz Mateos, que obtuvo representación en el Parlamento Europeo. Luego intentó extender su éxito por el resto de España. El resultado fue un auténtico fracaso. Ahora se repite la historia con estos jovenets.

y que hay de malo?

Jordan | 16/11/2006, 13:34

El sector más ultracatalanista esta viendo a Albert Rivera como a alguien inteligente, culto ( aunque aún poco hábil politicamente )y para nada radical. Es de izquierdas, que hay demalo ser de izquierdas yno serr nacionalisa? o ser de izquierdas y aceptar la constituciíon española

Tu aveces parece que no estas muy bien mentalmente hablando, es preocupante el desprecio y el odio que tienes a todo lo "español " ya sea en la "meseta" o en "Madrit" ( la culpa siempre es de madrit). TU que te consideras d izquierdas deberias ver que en el resto de España tambien haymuchas personas muy tolerantes ( mucho mas que tu ) deizquierdas y que se sienten españoles..

Al final, ...

Ull clínic | 16/11/2006, 18:17

Al final pactaran amb el psoe. Quan puguin, és clar.

Re: 'Ciutadanos' es presentarà a Salamanca i Valladolid.

GIL, Ruiz Mateos, te sona? | 16/11/2006, 18:27

Jordan, aquest passarell és tan cult, intel.ligent i "para nada radical" com tu mateix, o sigui que estau arreglats.
4 anys de pagar el sou de parlamentari a gent que no vol ser com els "polítics" (però que se presenta a unes eleccions)i després a porgar fum com tants d'altres invents polítics.

Jordan

Els uns i els altres | 16/11/2006, 19:30

Els teus comentaris estan al límit de l'insult. opina, pero no insultis. I com en tots els altres comentaris que vas fent des de fa temps... et preguem rigurositat, no facis més demagògia... s'et veu el llautó.

Per a 'ciutadà'

els uns i els altres | 16/11/2006, 19:31

Tant de bó... a Catalunya ja va passar amb el Partit Andalucista.... només aguanten una legislatura...

Jordan que aniràs a l'infern...

Jordi (itaca2000) | 17/11/2006, 02:59

A la resta d'Espanya hi ha gent d'esquerres que se sent espanyol, jo també em sento europeu, mediterrani i iberoamericà, pero no pas espanyol, ho sento, mira, cadascun té les seves manies.

El que passa és que tu ets espanyol de pandereta, toro, bandera rojigualda i si és possible amb l'àliga i a més no demostres cap respecte, ni un mínim de cultura en els teus comentaris.

I dic el que diu l'altre més a dalt: "Jordan, aquest passarell és tan cult, intel.ligent i "para nada radical" com tu mateix, o sigui que estau arreglats".

I Madrid, i els madrilenys són tan respectables com ho són els barcelonins i Barcelona i els palestins i Palestina. Ara una cosa és Madrid i una altra l'Ezpaña de Madriz, Una, Grande y Libre.

Deixeu-nos estar en pau, no volem estats imposats per la força, ni per la coacció, ni pel que sigui. Volem ser lliures, volem ser un poble lliure i poder ser lliures de parlar i utilitzar la nostra llengua d'una manera normal com ho fan amb la seva qualsevol poble del món. Volem poder sentir-nos integrats en el nostre propi país i amb la nostra pròpia cultura. I després podem estar units, solidaritzats i cooperant amb tots els pobles de la resta del món. De tu a tu, d'igual a igual. És tan difícil d'entendre? És tan dolent demanar llibertat i igualtat, que ni tan sols existeix a Catalunya vers la llengua i la cultura catalana que es veu agredida contínuament per la prepotència i arrogància de l'espanyola?

Visquen tots els pobles del món, però sense coaccions ni imposicions d'estats opresors i imperialistes.

Salut!

mmm

Jordan | 17/11/2006, 10:24

""El que passa és que tu ets espanyol de pandereta, toro, bandera rojigualda i si és possible amb l'àliga i a més no demostres cap respecte, ni un mínim de cultura en els teus comentaris. ""

tu que eres un catalan de barretina, butifarra, estelada i posiblemente con simbolos de terra lliure?

Estan simple vuestra argumentación. Simple y antigua, caricaturizar al "enemigo"

Eres de los que compra diarios subvencionados ( avui ), escucha solo musica en catalan ( Obrint pas ), come butifarras , hace castellers y dices "VISCA LA TERRA "...?

O bien eres un mallorquin que reniega de su tierra y apoya a cataluña¿?

Caricaturizar es facil.

Yo simplemente digo que en Cataluña hay gente de izquierdas que se siente español ( aunque sean catalanes de socarrel ), en Baleares igual y en el resto de España igual. Esto es ser un "pandereta" ¿ ? Yo no niego que haya catalanes que solo se sientan catalanes

A Jordan Villalobos

Marie Curie | 17/11/2006, 17:57

Si, tu ets un espanyol de pandereta, t'ho confirm, per si en tenies cap dubte.
I les esquerres, no saps ni què són.

De lectura imprescindible

Premsòmetre | 18/11/2006, 09:36

http://ianasagasti.blogs.com/mi_blog/2006/11/la_izquierda_ab.html#more

Admirable Amèrica del Nord

Premsòmetre | 18/11/2006, 14:34

http://www.avui.cat/cgi-bin/resultat?http://www.avui.cat/avui/diari/06/nov/17/285689.htm

Article de Xavier Roig.
Secció Diàleg

Marie

Jordan | 18/11/2006, 21:07

Y tu una catalana de butifarra y Terra Lliure...

En fin, que nivel que tienen.

No se puede hablar conpersonasque desean la muerte de los que no pensamos como ellos y nos odian.

A Jordan

Marie Curie | 19/11/2006, 11:42

Be water, my friend.

Per a 'Marie Curie'

Els uns i els altres | 20/11/2006, 07:59

Potser hagués estat més adwquat dir-li "Be 'acid boric', my friend"

En Jordan i els torpes

Ferran | 20/11/2006, 10:20

És realment decebedor veure com queis en el parany d'en Jordan i no el responeu amb arguments. La veritat és que hauriau d'ésser més intel·ligent que ell a l'hora de respondre els seus comentaris.

Per en Jordan

Ferran | 20/11/2006, 10:23

Realment és impressionant veure com pressuposes que els que no pensam com tu desitjam la teva mort i t'odiem. Res més lluny de la realitat. És magnífic que a la societat existeixi gent que pensa de manera diversa i diferent a la nostra pròpia. Ara bé el que no es acceptable és dir que a Catalunya es viu en un sistema totalitari, perquè si fos així els Ciutadans ni tan sols podrien dir el que pensen, i fins i tot han aconseguit tres diputats al Parlament de Catalunya. Per altra banda que diguin que són d'esquerres i després assumeixin la monarquia parlamentària com a forma de govern a l'estat espanyol, grinyola per totes bandes.

Ferran

Jordan | 20/11/2006, 11:55

Lo siento mucho si te has sentido aludido, el mensaje que no iba dirigido a ti( si me permites tutearte ).

Hay más partidos de izquierdas o centro-izquierda que asumen la monrquia parlamentaria en el estado español. Por cierto has acertado con la palabra " asumen " .

Si de verdad te interesa saber algo de ciutadans y de su lider, ve a su pagina web y mira donde hay laws entrevistas... Estar a favor del matrimonio de homosexuales, ser laicos etc etc no creo que sea de muy de "derechas " no?..

SI no te interesan nada los "ciutadans " seguiremos con el tema de si son de izquierdas, de derechas etc

Muchisima gente tiene asumido que ESQUERRA( ERC) es de derechas,pese al nombre... Otra cosa esque sea verdad,mi opinion personal es que son muy nacionalistas para ser de izquierdas

Por cierto Ferran me alegra leer tus palabras, eresmuy tolerante. Te lo agradezco.

Re: 'Ciutadanos' es presentarà a Salamanca i Valladolid.

Marie Curie | 20/11/2006, 12:48

Ferran, no sé si és més intel.ligent riure que intentar argumentar amb qui no vol argumentar res, ni té res per argumentar.
Gràcies per ser més intel.ligent que nosaltres, i per donar-li sabó a una persona que diu que esquerra és de dretes i ciutadans d'esquerres. O que el candidat de Ciudadanos és considerat cult, intel.ligent i "para nada radical" "por los ultracatalanistas"
O ets molt passarell o ets un dels "altres".

Per a tots

Els uns i els altres | 20/11/2006, 22:54

Aquest article no pretenia obrir un debat sobre la 'bondat' o no de la colla de Ciutadans. Hem de dir, que aquest pseudo-partit nacionalista espanyol, objectivament ataca els interessos nacionals de Catalunya, com ja han fet durant molts anys, altres partits i grupets... la diferència, aquesta vegada, és que els nacionalistes espanyols, han creat una 'marca blanca' amb pedigrí, amb el suport d'intelectuals (per seguir la seva nomenclatura) i de gent d'esquerres (espanyolistes, es clar). I gent com en Jordan (i altres usuaris) l'unic que pretenen és desviar l'atenció... I es clar... aqui no es tracta de discutir si aquesta colla te dret o no a fer politica... es clar que tenen dret, mentre respectin les regles de joc. podran fer politica... això si, que no ens demanin que els aplaudim... per a nosaltres, són tan contraris als interessos nacionals Catalunya com el PP i una part de membres del PSOE... i ho sentim molt, seguirem dient les coses pel seu nom... Ells són nacionalistes (de dretes o d'esquerres) espanyols i nosaltres d'esquerres i nacionalistes catalans... les coses són així... encara que ells no vulguin.

Primero los ciudadanos

Lolo | 29/11/2006, 12:30

Los intereses y derechos son de los ciudadanos. Primero los ciudadanos y luego las naciones para el que las necesite.
Endavant ciutadans.

Per a Lolo

Els uns i els altres | 29/11/2006, 19:19

Agraim la profunditat del teu comentari... a més es veu que ets una persona totalment cosmopolita...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb