Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Torna el boicot al cava català, amb més virulència que mai.

domingo | 05 Novembre, 2006 11:44 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Boicot al cava català

Ja hi ha muntada una infraestructura molt potent per a encetar una nova i potent campanya de boicot al cava català, aquesta vegada amb més virulència que en anys anteriors.

Aquesta vegada la campanya s'ha centralitzat mitjançant el partit feixista i anticatalà 'Coalición Valenciana', que està centrant tota la seva activitat des d'ara mateix en aquesta campanya... Així pensen aprofitar-se'n del sentiment anticatalà que ells mateixos (junt als nacionalistes espanyols) han fomentat durant molt de temps... Barregen temes com el finançament, l'Estatut, la llengua, el transvassament, La Caixa, les seleccions catalanes, el Barça, etc...

Aquesta campanya està basada en la venda d'un suposat cava valencià que substitueixi al cava català a les celebracions de Nadal. Aquest cava es pot comprar através de la seva web www.cavadelboicot.com , trucant al seu telèfon 96 344 13 94 o enviant un correu electrònic a les seves adreces: administracio@coaliciovalenciana.com o a info@coaliciovalenciana.com. Us convidem a que feu servir aquest telèfon i aquests correus, per a demanar infomació a fons sobre aquesta campanya i sobre la qualitat del producte que pretenen vendre. Potser algun dels nostres lectors de Catalunya o les Balears estigui interessat.

Qui segur que està molt interessada en el tema, és la CAM (Caja de Ahorros del mediterráneo) ja que com podeu veure en la imatge d'aquest article, es presta a possar el seu logotip en l'anunci de la web d'aquesta colla de feixistes. Potser els hi deuriem de dir a aquesta caixa d'estalvis –que per cert, te unes quantes oficines a Catalunya– que si segueixen col.laborant amb aquesta colla d'anticatalans potser ens veurem impulsats a iniciar una campanya de boicot a la CAM, Al menys, fins que els facin retirar qualsevol referència a aquesta caixa en la seva web. Esperem resposta, senyors de la CAM. Les espirals de boicot-contraboicot mai són bones, i menys per a les entitats financeres.


>>>>>ACTUALITZACIÓ DEL 9.11.2007. Hem constatat que aquest article ha causat efecte: Els promotors de la web del boicot al cava català han hagut de retirar els logotips de la CAM (Caja de Ahorros del Mediterráneo) que apareixien just a sota d'una crida al suport a la campanya de recollida de fons 'ayúdanos a luchar contra el catalanismo', tal com nosaltres haviem demanat anteriorment. Durant aquests dies hem registrat un increment de visitants procedents del País Valencià, entre ells, diversos accesos desde la CAM i desde la Generalitat Valenciana, anteriors a la retirada del logotip. En la seguent imatge podeu veure la web abans i després del nostre article.

Boicot al cava català

Altres articles anteriors relacionats:
05.01.06 - Boicot als productes catalans: Molt soroll per tant poca cosa.
15.12.05 - Boicot als productes catalans: La fi del 'mercat únic espanyol'?
14.12.05 - Boicot als productes catalans: Supermercats Alcampo, primer avís.
13.12.05 - Es cert que 'Cervezas Mahou' presiona als seus proveidors per a que no comprin productes catalans?.
24.11.05 - Boicot als productes catalans: Actuem amb seny.
27.10.05 - El boicot als productes catalans que mai no existirà.
20.10.05 - Estan buscant un 'contra-boicot' als productes espanyols?.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

More blogs about els uns i els altres.

Comentaris

Tanto monta monta tanto...

Jordan | 05/11/2006, 12:32

Vosotros como Coalicio Valenciana, haciendo boicots...

Campanya gratuïta

Ferran | 05/11/2006, 13:16

Crec que no és gaire intel·ligent per part teva realitzar publicitat de franc d'aquesta gent. Si no hagués estat per tu no m'hauria assabentat de la campanya d'aquests ultres.

Gratis et amore

Pep | 05/11/2006, 13:46

Mira per on anava a escriure exactement el mateix que acaba d'apuntar en Ferran. Deixem les publicitats gratuites, i també les paranoies

govern nacional català endavant

dona de carrer | 05/11/2006, 13:56

Per això més que mai es necessita un govern de coalició nacional català a la Generalitat de Catalunya. Un govern que és possible gràcies al suport majoritari que els votants tornen a donar a dues forces nacionalistes catalanes.

angelitos!!

ciutada | 05/11/2006, 14:23

Si es que sois como niños...

Patetic

Xoxe | 05/11/2006, 15:15

I mes patetic es que aquest partit politic no sigui ilegalitzat com Batasuna perque son = de terroristes

Per a 'Jordan'

Els uns i els altres | 05/11/2006, 19:00

SI, es clar... igualem els que ataquen als que es defensen... tu ets dels que defensa que a la Guerra Civul espanyola, la responsabilitat era compartida, pobre Franco... ell no volia fer tant de mail... van ser els republicans que van respondre amb violència i van matar a persones innocents.

Per a 'Ferran' i 'Pep'

els uns i els altres | 05/11/2006, 19:04

Segons vosaltres, el millor es seguir ocultant aquestes coses... Així ens ha anat! als feixistes, antidemòcrates i anticatalans, cal desenmascarar-los i impedir per tots els mitjans que facin les seves campanyes intoxicadores... Encara recordem fa uns anys quan s'ens deia que la COPE i EL MUNDO havien de dir el que vulguessin i que nosaltres no haviem ni de parlar-ne... que només els feiem publicitat gratuïta... No companys, no hem d'estar callats, només faltaria! la llibertat d'expressió és això... la paraula ha de servir per a moure voluntats. callant, no guanyem res i menys, amb els feixistes.

Per a 'dona de carrer'

Els uns i els altres | 05/11/2006, 19:06

Precissament per això, el que cal és un Govern d'esquerres fort que combati aquestes actituts feixistes i anticatalanes... recordeu que si el PP està Governant al Pais Valencià i a altres lloc, en part, és pel suport directe o indirecte de CiU...

Per a 'xoxe'

els uns i els altres | 05/11/2006, 19:08

Estem d'acord... s'ilegalitza a Batasuna però es deixa que gent com aquesta o mitjans 'ultres' com la COPE i EL MUNDO segueixin fent la seva feina d'erosionar a la democràcia...

Dedicat als convers

fjfrean | 05/11/2006, 19:54

Apa, dedicat a tots vosaltres, convers pro pacte nacional (perque no tenim cap altre opció de tocar cuixa): sembla que serà nen i s'anomenara Tripartit.

Un petonet a tots.

Ups.

fjfrean | 05/11/2006, 19:55

Merda, com es posen enllaços aquí. Poso la web.

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2123891

Ho sento.

ELs uns i els altres

Mireusté | 05/11/2006, 21:29

Els uns d'un fatxa pujat i Els altres d'un victimisme permanent. Aixó sí, tots son nacionalistes. Quina creu. El dia que l'Humanitat superi els nacionalismes (ja siguin estatals com "alliberadors") i la religió ja podrem xerrar d'autentica llibertat. Salut.

Re: Torna el boicot al cava català, amb més virulència que mai.

bacus | 05/11/2006, 21:50

això dels boicots ha pasat a ser una acció de protesta per ser un negoci.

Ja no es tracta fot catalunya veu sidra sino veu cava valencia o cava extremeny.

Aquestes caves el que els interesa és vendre el Seu Cava i el cava frabricat aquí és la competència.

Igualment tp fem com al cas bolivia-repsol on el govern espanyol deia que anava a Bolivia a defesar els interessos del Espanyols, serà d'alguns, pq jo ni tinc accions de Respol ni els calers a la Caixa.

Per tan no fem el mateix amb unes empreses d'aquí i a més que els "perjudicades" són les grans empreses com codorniu o freixenet i les seves 2nes o 3eres marques, que tenen un tractament per l'eticatatge en català pessim.

Les caves petites no és veuen perjudicades, jo és el cava que bec.

Per a FJFREAN

els uns i els altres | 06/11/2006, 08:13

Ja es definitiu... tenim Govern d'esquerres, es clar.

Per a 'mireusté'

Els uns i els altres | 06/11/2006, 08:15

Perque no fas comentaris una mica m'es argumentats... ja fa pena fins i tot contestar-te.

Exacte, govern d'"esquerres"

fart | 06/11/2006, 08:39

Definitiu, govern ineficaç, caòtic, manipulació radical i absoluta dels mitjans de comunicació, despropòsits, descoordinació, desgavell, viatges a tort i a dret dels càrrecs polítics per arreglar el món, sermons, discursos, inoperativitat, brutor als carrers, okupes comandant, numerets a balquena, espanyolització progressiva de la vida social, ...provocació gratuïta a les espanyes...

Prepotencia penosa

Mireusté | 06/11/2006, 11:40

A veure si controlau una mica la prepotència i aquests aires de superioritat que utilitzau a l'hora de comentar les opinions dels altres. El fet de que estigueu tan segurs de les vostres opinions no garanteix que aquestes siguin encertades. Parlar de que "ja fa pena fins i tot contestar-te" amb aquest to de menyspreu no diu res en el vostre favor. Insisteixo, el nacionalisme com a eina politica és i ha estat sempre perillos, ho emprin els uns o ho emprin els altres. I si no, repassau una mica la Historia i vegeu el que passa quan d'un sentiment (els lligams amb la terra on neixes, que no es més que un fet producte del atzar) es fa una ideologia politica.
I amb tant de seguretat la cagau, per exemple, quan negau que ETA estigui darrera del robatori de pistoles de fa unes setmanes a França. Com ho sabeu? Vos ho ha dit en Carod? ni tan sols ETA o Batasuna s'han molestat en negar-ho. Aixó si que fa pena. Salut.

Per a 'Mireusté'

Els uns i els altres | 06/11/2006, 12:11

Ens referiem al teu comentari que has fet abans i reiterem... fa pena contestar-lo... recorda el que deies:

Els uns d'un fatxa pujat i Els altres d'un victimisme permanent. Aixó sí, tots son nacionalistes. Quina creu. El dia que l'Humanitat superi els nacionalismes (ja siguin estatals com "alliberadors") i la religió ja podrem xerrar d'autentica llibertat. Salut.

Mil gràcies

Mireusté | 06/11/2006, 12:22

Graciès per repetir el meu missatge i donar-li més publicitat. I Graciès per tornar a cagar-la reafirmant-vos amb el vostre menyspreu cap als altres i demostrar una vegada més la vostra prepotència. Fa por imaginar-se un govern "d'esquerres" dirigit per gent com vosaltres.
Estau més a prop del que vos pensau dels nacionalistes de dretes que tant criticau.

Menos nacionalismo y más trabajo social

Samuel | 06/11/2006, 17:21

No hay peor ciego que el que no quiere ver. El relativo "éxito" de Ciutadans obedece en parte a que han apuntado hacia donde mucha gente quisiera avanzar. Aún sin estar de acuerdo en el grueso de su discurso ni, por supuesto, en las muletas mediáticas en las que se apoyan (COPE i el Inmundo), no hay más remedio que reconocer que aciertan cuando exigen más política social y menos "cuestión nacional". Somos muchos los que estamos cansados de debates abstractos, qué es una nación y el sexo de los ángeles. Parece mentira que la prioridad de ese "govern d'esquerres" que tanto publicitáis haya sido la cuestión nacionalista y no la social. Se han preocupado mucho de Cataluña y sus supuestos derechos históricos y muy poco de sus habitantes y sus demandas actuales más prioritarias. Ha sido una verdadera decepción. Otra cosa es que os neguéis a verlo y apostéis por menospreciar al que piensa diferente como habéis hecho con Mireusté. Denoto una falta de humildad alarmante.

Per a 'Samuel'

Els uns i els altres | 06/11/2006, 18:11

La llàstima ;es que el que s'hagin visualitzat més les picabaralles i la 'politica nacional' que les politiques socials' del Govern d'esquerres, I d'aquestes n'hi han moltes i ben fetes. Probablement si haguessin fet un esforç més gran en explicar això, la baixada de vots no hagués estat tant alta.

Menos flores

Lluis | 13/11/2006, 12:16

Menys flores amics filocatalanistes, em llevat el logo de la CAM per problemes d'us d'una image corporativa, el cava del boicot te tot el respal de la CAM i Bancaixa
www.elpalleter.com
www.cavadelboicot.com

Per a 'Lluis'

Els uns i els altres | 13/11/2006, 13:39

Molt be... ara la teva versió oficial de la retirada del logo de la 'CAM' es una raó 'tècnica'. Be... com tu vulguis, però és una raó tècnica que s'ha produit al cap de 36 hores d'apareixer el nostre article. I respecte a això que dius de que la CAM i Bancaixa us dóna tot el suport... t'agrairiem que ho escriguis clarament en la vostra web, a la que critiquem en el nostre article... t'ho agrairiem de debò.

Re: Torna el boicot al cava català, amb més virulència que mai.

anonimo | 07/09/2007, 20:18

yo ya e aportado mi dinero, y tu??
no lo dudes y hazlo

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb