Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Acabem amb la guerra bruta de CiU i PP.

domingo | 18 Octubre, 2006 14:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

La brometa ridícula del 'ConfidencialCat', en format DVD que CiU va repartir massivament tant en els diaris del diumenge com a la xarxa mitjançant el YouTube ja fa pudor...

Entenem que en els sistemes electorals 'democràtics' els partits tinguin dret a realitzar accions d'aquesta mena, de cara a sorprendre a una part de l'electorat explicant el seu missatge i intentyant transmetre les seves consignes. Fins aqui, fins i tot, fa gràcia, però aquesta acció beneita, no pot acabant sent el centre de la campanya electoral, ni ho permetrem, per molt que David Madí s'esforçi...

No entrarem a valorar els milions d'euros que els senyors de CiU han malgastat fent aquesta difussió, que per suposat, acabarem pagant els ciutadans, per la via de les subvencions a la despesa dels partits, per escó i per vot. Tampoc entrarem a valorar questions ètiques (Coneixent les connexions de Fernandez Teixidó i Josep Mariné amb la màfia russa sembla que la ètica ha quedat en un altre terreny per a alguns senyors de CiU)

El que ens indigna profundament, és que en essència, el contingut del 'ConfidencialCat' és mentida i evidentment, demagògia barroera. No sabriem quantificar si aquest DVD els hi farà guanyar alguns vots, no ho creiem, de debò. I si us fixeu, i analitzeu el vídeo, veureu que la línia argumental es bàsicament la mateixa que ha fet servir la Brunete mediàtica i el PP de Acebes i Zaplana durant aquest darrer any... coincidència? No, gens ni mica... Si la línia argumental de CiU és la mateixa que la del PP, tenim una mostra clara que entre ells no hi han tantes diferències com alguns 'convergents' ens volen fer creure.

CiU i PP volen impedir com sigui, que Catalunya tingui un Govern d'esquerres... ho estan impedint des de fa més de dos anys, però no ho aconseguiràn.

Aquesta tarda, un grup de joves realitzarà una acció devant la seu de Convergència, presentant un powerpoint que anomenen ConfidencialCat-2 aquest 'powerpoint' conté les dades d'inversió del Govern d'esquerres en politiques socials comparades amb les dels anteriors Governs de dretes (Educació, sanitat, medi ambient, habitatge, atur, benestar i familia, etc...) on es veui clarisimament, que amb el Govern tripartit s'ha donat un important canvi de tendència cap a la 'societat del benestar'.

Si voleu veure podeu Descarregar-vos el powerpoint i fer-lo circular, ja n'hi ha prou de manipulacions, defensem-nos dels poderosos.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb