Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Acebes, a qué véns?

domingo | 10 Octubre, 2006 19:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Acebes a Martorell

Angel Acebes ha tornat a provocar, i aquesta vegada a casa nostra. Ha passat el que havia de pasar... Grups radicals han montat un 'pollastre' a les portes de l'acte del PP a Martorell aquesta mateixa tarda, i a hores d'ara encara tenen bloquejat el recinte impedint la sortida de la comitiva del PP, i seguiràn així, al menys, fins que arribin els reforços policials.

A qué ve Acebes a Catalunya? Despres d'estar més d'un any vomitant a sobre nostre i insultant-nos a la cara?. Precissament ha vingut per a aconseguir això... ser notícia i convertir-se en una víctima devant del seu electorat. A més de donar-li arguments per a seguir en la seva particular creuada contra la democràcia.

Des d'aquí, comdenem qualsevol forma de violència, encara que sigui contra aquest patètic feixista, ja que com hem dit en més d'una ocasió... a òsties, nigú hi guanya.

--- ACTUALITZACIÓ -- 21:30 H --
AL final, com era de preveure, han arribat reforços policials que han pogut fer sortir als dirigents del PP, produint-se enfrontaments entre els asistents a l'acte i els ciutadans que des del carrer protestaven per la presència d'Angel Acebes a Martorell. Aquests, un cop els cotxes oficials del PP han fugit, han cridat consignes com 'vosaltres, feixistes, sou els terroristes!'.
Podeu veure el Video dels incidents

Altres articles anteriors relacionats:
13.06.06 - El PP, Catalunya i la democràcia.
10.06.06 - L'Hospitalet expulsa als feixistes. Rajoy surt per cames.
06.06.06 - Maulets: no era això, companys, no era això

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

Re: Acebes, a qué véns?

Tomeu Mallorqui | 10/10/2006, 20:01

La meva condemna a qualsevol acte de violencia. Dit això em sembla lamentable la actitut d'aquest ¿senyor?. Realment es de mala persona, de molt mala persona, insultar i humiliar tot un poble, dia si i dia també, per la seva pròpia boca i per la dels mitjans que domina, i desprès presentar-s'hi a sopar. Indignat¡ La pena es que ho sap fer molt bé. El que han aconseguit els que l'han anat a esperar, es que tothom relacioni independentisme amb viòlencia. Jo crec que som moltisims, els independentistes, que no som gens violents. Salut¡

Raus!!!

laseuplenadous | 10/10/2006, 20:09

Què putes fa aquest fantasma a Catalunya? ¿No deien que Endesa antes alemana que catalana.? Doncs, arruix, no volem porcs!!!

Per a tots

els uns i els altres | 10/10/2006, 20:18

Tots estem d'acord en que Angel Acebes, és un feixista i un provocador, un enemic de la democràcia i de Catalunya... Cal que combatim a aquest personatge amb totes les nostres forces. Això si, sense la més mínima violència. Qualsevol comentari que fomenti accions violentes en aquest bloc, serà immediatament eliminat sense contemplacions.

En cataluña no hay democracia

B-b | 10/10/2006, 21:18

Decir que en Cataluña no haydemocracia es una obviedad

No a la violencia!

un català | 10/10/2006, 23:44

Indignants les teves paraules, malauradament al meu poble en hi ha bastants com tu, pq no utilitzem la paraula en ves de la violencia... respectem tots els partits politícs, tenen el dret a expresar-se sense ser atacs d'aquesta manera... jo dic com va dir Voltaire "No estoy de acuerdo con lo que usted dice, pero lucharé hasta la muerte para que tenga el derecho de decirlo."

NO A LA VIOLENCIA!

Acompaño en el sentimiento..

catam | 11/10/2006, 01:30

Al autor de esta lucida opinion.

.-.-.-.-

B-b | 10/10/2006, 23:18

Decir que en Cataluña no haydemocracia es una obviedad

.-.-.-

Querido Bebe, estoy casi dispuesto a compartir tu opinion, aunque querria matizar unos ligeros detalles.

En Catalunya a lo mejor no somos excesivamente democratas, pero..... no prohibimos obras de teatro, como en la villa y corte.

Nuestra falta de democracia nos hace protestar cuando alguien en nuestra casa y pagado con nuestro dinero hace un pregon y no se molesta en usar un pobre " Bon dia"" o.... Adeu.

Protestamos, pero no prohibimos. Entiendes la diferencia. ?¿

Nuestra poca democratitud nos hace pedir desde hace decadas cual es nuestra balanza fiscal, para que no haya descerebrados que acusen al expoliado de ladron. Y si en algun caso hemos recibido de mas, estamos dispuestos a devolverlo con intereses.

Lo unico que se seguro que hemos recibido de mas... han sido bombas, tiros, encarcelamientos, latrocinios...expolios.

No te preocupes "" Bebe "" no queremos devolvertelos. Nosotros no solemos expoliar, aunque algunas se exfolien. :D

Tu te exfolias mucho la neurona, no ?¿

Es que pareces tenerla pelada, cual culo mandril.

Xato.

De res.

II*II

Re: Acebes, a qué véns?

Telmann | 11/10/2006, 09:47

Pues iban a Cataluña a ejercer su derecho a la acción política ¿o piensas que eso sólo lo pueden hacer los que tú digas?
Efectivamente, leyendo los comentarios de aquí puedes llegar a la conclusión de que en Cataluña hay déficit democrático, habida cuenta de la cantidad de justificadores que tiene la "carrer-borroka".
Supongo que serán los mismos que piensen que las violadas con minifalda "se lo van buscando".
Un abrazo a los que también aquí han escrito para lamentar estos hechos, sean de derechas,izquierdas, nacionalistas o españolistas. Por encima de etiquetas son gente decente, lo que no se puede predicar de los fascistas que ayer atacaron al PP o los que hoy aplauden esos ataques.
Se llevaron a los comunistas y no dije nada porque yo no era comunista.
Se llevaron a los judíos y no dije nada porque yo no era judío.
Me llevaron a mí y no quedaba nadie que pudiera decir nada.

tària

tària | 11/10/2006, 11:56

Estic totalment d'acord amb tu, es pensen que ens quedarem callats?, es pensen que ens dixarem governar?, es pensen que ens deixarem oprimir?.
Doncs no.. i cal precisar que aquesta no ha sigut la única moguda aquests dies a barna.. entre els copues entre les manifestacions de la capmanya 'No tendras casa en la puta vida', i a més a més del partit catalunya-euskadi, comença a veure molt moviment al principat.. i tot no s'acabarà aquí!.. només vull dir ENDAVANT!!!!

B-b

B-b | 11/10/2006, 14:03

Lo de que no "expoliais " diselo a los mallorquines con su archivo , que estaen Barcelona,diselo a los Aragoneses, a los Valencianos etc.

Pero bueno lo que es evidente que no prohibis, sino coaccionais a quien no piensa como vosotros, que es lomismo que prohibir o mucho peor

No hay que darles primeras páginas

Pouet | 11/10/2006, 15:14

Lejos de mí ese señor que se dedica a la política de la más baja estopa. Todavía me pregunto cómo pudo llegar a ser Ministro de España. Será que aquí todo vale. No iré a verlo a un miting y, por descontado, no lo votaré nunca.
Dicho esto, para que quede clara mi orientación política, creo que el mejor favor que se puede hacer a la democrácia y a las elecciones del próximo 1 de noviembre es no hacerles el más mínimo caso.
Con los sucesos de ayer han conseguido que hoy este señor sea portada en casi todos los periódicos. Publicidad gratuíta y, seguro, algunos votos para él.
Hay que hacerle el vacío. La indiferencia le dolerá más.

Demagògia

Tomeu Mallorqui | 11/10/2006, 15:14

B-b ens deleita, amb una magistral classe de demagògia. Jo com a mallorquí us dirè que amb 30 anys de democràcia, mai cap governat de les Illes, tots governats pel PP, excepte el periode 1999-2003 governat pel Pacte Progressita, s'havia interessat per aquest arxiu... sabeu perquè s'interessen ara? forma part de la campanya nacional del PP, contra l'Estatut de Catalunya, ara busquen qualsevol cosa per fer mal a Catalunya i la seva unitat amb País Valencia i Illes Balears. Perquè ara? perquè amb 30 anys ni un dels governants de les Illes, s'havien interessat per aquest arxiu? En B-b ens ha donat una classe magistras de demagògia estil El Mundo o Cope. Salut¡

Acebes, a qué véns?

Papallona | 11/10/2006, 15:35

Yo no estaba allí, pero en todos los videos y TV que he visto, en ninguno había violencia, sí insultos. Y que esperaba Acebes recibir, después de, unos días antes, llamarnos a los catalanes nazis?Igual esperaba que lo recibiéramos con flores?. Además todos tenemos derecho a decir lo que pensamos. Lo malo es que, todas las teles dicen, que hubo agresión, aunque en ninguna ha salido y ahora se harán las victimas.

Rubianes, a qué véns?

Amontillado | 12/10/2006, 08:16

"En Catalunya a lo mejor no somos excesivamente democratas, pero..... no prohibimos obras de teatro, como en la villa y corte."

La obra de Rubianes no se prohibió. Puede hacerse en un teatro PRIVADO perfectamente.

De socialistas, nada

Poliseo | 12/10/2006, 11:58

Como militante socialista, me congratulo de la reacción de Montilla expulsando del PSC a uno de los implicados en los actos. El respeto a la libertad de expresión es condición previa a cualquier idea partidista, lo demás son actitudes propias de otros regímenes.

Fara el PP fora, el seu agressor?

Tomeu Mallorqui | 12/10/2006, 18:00

Vaja, ara ens trobem que no sols els independentistes radicals (que pel que hem vist som tots els que pensem que un altre realitat nacional es possible) son els que agredeixen a la gent... aquest paio, del PP, també va deixar anar el puny alegrement... i a les imatges, no es veu que fos en defensa pròpia... el xicot a qui li destina el cop de puny, estava cridant, i formant part d'una cassolada... no es això llibertat d'expressió? Es clar que els del PP, no entenen d'aquesta llibertat que tan sols la volen per ells... ahir a totes les noticies el comportament inadequat de persones que es passaren de la ratlla en voler demostrar la seva disconformitat amb les provocacions del PP i el seus mitjans, avui i passant-hi ben de puntetes, sols alguns mitjans, Tele 5, TV3, s'han fet resò de l'agressió del militant del PP, a un manifestant.. som tots iguals? Ha cridat qualcu a aquest xicot, per demanar-li disculpes, sr. Pique?

No tiene nada que ver

B-b | 12/10/2006, 18:56

Es como si le escpuen a tu novia la llaman puta ,le pegan una patadayluego tu le pegas un puñetazo al agresor, nadie en el mundo te podria llamar agresor.

SI el PP reventara actos ypegarapuñetazos seria condenable,pero solo se ha defendido.

Que pasaria si los del PP o los del PSOE boicotearan actos de Batasuna? Probablemente moririan a palos. Y Los de ERC tambien lespegarian... Veis la "pequeña " diferencia?

Quins periodistes!

Joan (reusenc) | 17/10/2006, 08:47

Us recomano que entreu en un blog on comprobareu que hi ha periodistes renegats. El cas és que l'Oscar Ramírez, el periodista que treballa a la televisió de Tarragona i que m'han dit que és fill de Reus, posa a parir la seva ciutat amb diferents articles com un sobre la Mare de Déu. També destrueix altres personatges estatals i critica tot el que es mou. A mi em sembla fora de too. Entreu i em diuen que en penseu. la pàgina es diu oscar-ramirez.blogspot.com

Joan

Quins periodistes!

Joan (reusenc) | 17/10/2006, 08:47

Us recomano que entreu en un blog on comprobareu que hi ha periodistes renegats. El cas és que l'Oscar Ramírez, el periodista que treballa a la televisió de Tarragona i que m'han dit que és fill de Reus, posa a parir la seva ciutat amb diferents articles com un sobre la Mare de Déu. També destrueix altres personatges estatals i critica tot el que es mou. A mi em sembla fora de too. Entreu i em diuen que en penseu. la pàgina es diu oscar-ramirez.blogspot.com

Joan

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb