Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

El video on roben l'escó de ZP: una ximpleria, o no.

domingo | 02 Octubre, 2006 20:54 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ja hem vist el vídeo on uns encaputxats li prenen l'escó a ZP del dret i del revés, i –amb comptagotes– hem anat rebent informació sobre el tema.

Finalment resulta que aquest video, forma part de la campanya impulsada per la 'Campanya del mil.leni' de l'ONU amb l'objectiu de sensibilitzar sobre les Jornades mundials contra la pobresa del 15 i 16 d'octubre. Els productors d'aquest video són els creatius de l'agència publicitària Tiempo BBDO. Molt be, per la causa, excel.lent muntatge i ben aconseguida la difusió i l'efecte sorpresa. Realment ha impactat.

Una part de les imatges d'aquest espot publicitari en aquest video són reals, estan gravades en l'interior del Congrés dels Diputats i juntament a altres imatges rodades en altres escenaris, i amb un molt bon muntatge, donen un molt bon resultat, molt creible. El que ja no està tant be, es que per a gravar aquestes imatges, La productora no hagi utilitzat els conductes reglamentaris per a demanar la seu parlamentària com a escenari. Simplement han convençut a un funcionari que els ha donat via lliure per a accedir a l'interior del Congrés. No dubtem de la suposada bona fe d'aquest funcionari, però tanbé sabem que l'agència publicitària Tiempo BBDO te que seguir els mateixos tràmits que qualsevol altra, no pot disposar de cap privilegi especial i molt menys comptar amb el favor de cap funcionari. L'ONU deuria de criticar la foma en que això s'ha fet. Estem d'acord en posar a disposició de qualsevol productora tots els mitjans de l'Estat a l'abast per a recolzar la campanya, evidentment que si. No estem d'acord amb les discriminacions i tractes de favor. Han treballat de franc els de Tiempo BBDO??.

Qué estaria pasant ara mateix, si per a realitzar una acció d'aquesta mena, el funcionari 'enrolltllat' hagués donat 'via lliure' posem per cas a un altre equip d'encaputxats, amb objectius molt diferents, com ara una campanya... per exemple... de reivindicació de les seleccions esportives catalanes, o demanant l'autodeterminació, o qualsevol altre objectiu menys 'ben vist a Madrid'???. I si algun funcionari, un altre dia, permet que algun altre grupet, es salti les mesures de seguretat i coloqui algun explosiu temporitzat en l'escó d'algun diputat 'non grato'??

Molt be, aquesta ha estat una acció benintencionada amb final feliç, però... a més de sancionar al funcionari 'enrotllat', cal que vigilem molt d'aprop a qui hem encarregat la custòdia de les claus del Congrés... i de tantes i tantes institucions, que se suposa, són nostres.

Podeu veure el video i el bloc del suposat grup suposat grup, clicant aqui

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

Re: El video on roben l'escó de ZP: una ximpleria, o no.

Xavin | 02/10/2006, 21:39

Estic bastant d'acord amb l'article. Sembla una bona causa, emperò les coses s'han de fer respectant les normes de convivència. Han aconseguit el que volien, publicitat, i esper que els ajudi en la bona causa que volen representar.. però en una propera ocasiò que ho facin, per la via legal.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb