Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Catalunya-Euskadi, el 8 d'octubre al Nou Camp.

domingo | 26 Setembre, 2006 14:52 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

S'acaba de presentar oficialment el partit de futbol Catalunya-Euskadi que tindrà lloc al Nou Camp de Barcelona, el proper diumenge, 8 d'octubre. Aquest partit, serà a tots els efectes l'acte central de la campanya pro Seleccions Esportives Catalanes.

Aquesta campanya te com element audiovisual més popular l'anunci que s'emet a TV3 i que demana l'adhessió dels ciutadans:

La dreta i els nacionalistes espanyols estan fent mans i mànigues per a que el CAC demani la retirada de l'anunci, que per altra banda, ha estat tot un exit, ja que s'han inscrit centenars de ciutadans ja sigui mitjançant la web www.seleccions.cat o trucant al 902 01 2006.

Aquesta campanya, i el partit Catalunya-Euskadi, han de ser un esdeveniments decissius per a donar un nou impuls a la lluita per aconseguir el reconeiximent internacional de les seleccions esportives catalanes, o millor dit, per a que les federacions esportives espanyoles i l'Estat espanyol no boicotegin tots i cada un dels pasos que les seleccions catalanes donen en el terreny esportiu. Una nació, una selecció!.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

ja tenim la seu plena d'ous

Bernat | 26/09/2006, 15:53

els catalanistes sempre heu d'esser més especials que els altres! Per qué "una nació, una selecció" i no, per exemple, una comarca o una provincia? Mentres catalunya no sigui
independent i formi part d'Espanya no té sentit que s'enfrontin en competicions esportives.
Això que és de sentit comú, no hi ha manera de que vos entri. És com si Anglaterra s'enfrontàs
a Gran Bretanya, és a dir, un desbarat i un impossible.
El primer que heu de fer és conseguir un Estat propi i després ja tendreu totes les seleccions que volgueu.

ja tenim la seu plena d'ous

Bernat | 26/09/2006, 15:56

els catalanistes sempre heu d'esser més especials que els altres! Per qué "una nació, una selecció" i no, per exemple, una comarca o una provincia? Mentres catalunya no sigui
independent i formi part d'Espanya no té sentit que s'enfrontin en competicions esportives.
Això que és de sentit comú, no hi ha manera de que vos entri. És com si Anglaterra s'enfrontàs
a Gran Bretanya, és a dir, un desbarat i un impossible.
El primer que heu de fer és conseguir un Estat propi i després ja tendreu totes les seleccions que volgueu.

Per a Bernat

Els uns i els altres | 26/09/2006, 15:57

Precissament has posat un exemple prefecte... Mira quantes seleccions te la Gran bretanya... i veuras que estan reconegudes internacionalment... hi han altres exemples ves a seleccions.cat i ho veuràs més clar.

Vius amb els desbarats

Messi | 26/09/2006, 16:37

L'exemple de Gran Bretanya i les seves seleccions com a argument en contra de la de Catalunya ja deixa clar quin embull més gros té al cervell en Bernat.

Per en Messi

Bernat | 27/09/2006, 07:04

Efectivament, l'exemple que he posat de Gran Bretanya és perfecte. No tenc cap embull al cervell, com dius. A les competicions on hi participa Gran Bretanya, les altres no hi són. I això és així perquè seria un contrasentit que s'enfrontàs Anglaterra o Gales a Gran Bretanya, com ja he dit abans. El mateix passa aquí: no té cap sentit que Catalunya s'enfronti a Espanya perquè, ara per ara (encara que no t'agradi), la primera forma part de la segona. L'unica solució seria llevar la selecció espanyola i fer seleccions per comunitats autònomes. Peró, mentres no sigui així, me pareix molt bé i de sentit comú que no deixin participar Catalunya en competicions oficials on hi juga Espanya.

Per a Bernat

els uns i els altres | 27/09/2006, 08:00

Potser tens una visió molt simplista de les coses... El món no és exactament com una comunitat de veins... Si Catalunya, és una nació i vol disposar de seleccions nacionals, te tot el dret a fer-ho. El problema està en que a les espanyes encara tenen una visió maniquea d'un estat=una nació.

Per "els uns i els altres"

Bernat | 27/09/2006, 09:26

Això no és un problema de visions maniquees, ni d'Estats ni nacions, sinó simplement de pura lògica. No te pareixeria un doi que, en una competició oficial, la selecció de les Illes Balears s'enfrontàs a la selecció de Mallorca?
Doncs, el mateix passa amb Catalunya. Mentres formi part d'Espanya no hi ha lloc per les dues seleccions en una mateixa competició. Si voleu seleccions pròpies, el que heu de fer, no és una plataforma pro-seleccions sinò pro-independència.

Per a Bernat

Els uns i els altres | 27/09/2006, 09:36

Estem parlant de competicions internacionals... i Perfectament podria competir la selecció catalana contra l'espanyola en un mundial. Per què no?
I tot depén dels esports, hi hauran esports on la selecció espanyola o be no existiria o seria del nivell de Malta, ... p. ex. hockey, handbol... etc...

Torna-m'hi , torna-hi

Bernat | 27/09/2006, 10:22

Ja t'he explicat el "per què no?", però pareix ésser que no ho vols entendre. T'ho repeteixo unaltre pic: Has vist mai Anglaterra o Gales enfrontar-se a Gran Bretanya? Segur que no. Per què? Doncs perquè Gran Bretanya ja no seria Gran Bretanya.. seria unaltra cosa.
El mateix passa amb Espanya i Catalunya. Crec que és bó d'entendre. Per tant, no hi ha lloc per les dues seleccions en una mateixa competició. Altra cosa és que
Catalunya, Euskadi, Balears.... puguin competir en aquells esports on no hi participa Espanya. Això ja són figues d'unaltre paner.

Per a Bernat

els uns i els altres | 27/09/2006, 10:39

Es clar... sóm nosaltres qui no volem entendre que l'Estat espanyol te dret a competir i Catalunya no... es clar...

Nacionalistas

español | 27/09/2006, 11:20

Como siempre, los nacionalistas solo pensais en vosotros... En serio preferis montar una liga de futbol donde vuestro Barsa juegue con el Figueres y el Lleida? acaso hay que bajar la calidad del juego solo por vuestras ansias de poder?

El CAC Autoritza l'anunci pro-seleccions

els uns i els altres | 27/09/2006, 16:13

El CAC acaba de decidir que no demanarà la retirada del polemic anunci pro-seleccions catalanes'. Citem aqui una part del text que ha fet public avui el mateix CAC:
"si bé és cert que des de determinades interpretacions d'allò que constitueix la política en el si d'una determinada societat, hom podria plantejar la possible contravenció, en l'emissió de l'espot que ens ocupa, de la prohibició continguda a l'article 93.1.c) LCAC, el Consell considera que no existeixen paràmetres interpretatius amb un grau suficient de consolidació en el nostre sistema jurídic, polític i social, que permetin arribar a aquesta conclusió de forma clara i taxativa. De tal forma que resulta imprescindible, d'acord amb el principi general de favor libertatis que ha guiat sempre l'actuació d'aquesta institució, donar prioritat a l'exercici del dret fonamental a la llibertat d'expressió front a l'adopció de qualsevol mesura de caràcter restrictiu o sancionador en aquest àmbit"

Re: Catalunya-Euskadi, el 8 d'octubre al Nou Camp.

manel | 27/09/2006, 19:52

¿cuando haceis vuestra propia liga?nacionalistas para lo que os interesa

Resposta als espanyolistes que han opinat abans

Albert | 03/10/2006, 15:41

Escòcia no pot participar al mundial? Escòcia es pot enfrontar a Anglaterra... Doncs ja està. Mal exemple noi, busca'n un de millor. Jo no dic que s'hagi de ser feixista i obligar als catalans a jugar amb la catalana, simplement que els catalans que se sentin catalans juguin amb la catalana, i els que vulguin amb la espanyola. No és tant difícil. Per què no tenim dret a tenir seleccions? Una nació té dret a la autodeterminació, i el poble català demana a crits les seleccions, i la federació espanyola ho boikoteja tot. Prou d'imposicions! Com a català la selecció espanyola no és la meva, desitjo que perdi, i en el mundial m'ho he passat molt bé celebrant la victòria.

Per cert si renunciant a que el Barça jugui la lliga ens independitzem: hi firmo.

Més ens agradaria aconseguir tenir un estat propi, però al no poder aconseguir-ho intentem objectius més fàcils com el dret de competir amb les nostres seleccions. Si els catalans no volguéssin i els espanyols ens hi convidessin aniria amb Espanya. Però els catalans volem i els espanyols ens ho impediu. Per cert no té res a veure el fet de tenir seleccions amb el fet de jugar la lliga espanyola. Ja que mentre estem en el mateix estat la lliga serà la mateixa, però si som una nació tenim dret a decidir, i si decidim tenir seleccions ningú ens ho pot impedir!!!

TOTS AL CATALUNYA EUSKADI!!!!

...

Azathoth10 | 04/10/2006, 11:59

Escocia no se puede enfrentar contra Gran Bretaña, hoy por hoy Cataluña es España porque los catalanes y el resto de españoles quieren. Si SI SI los de apellidos catalanes tambien ( "" els bons catalans "")

.

Maria | 07/10/2006, 12:36

que no falti ningú al Catalunya-Euskadi (encara que Espanya ens treguin alguns dels nostres jugadors!)

Re: Catalunya-Euskadi, el 8 d'octubre al Nou Camp.

Marta | 07/10/2006, 13:37

BERNAAAAAAAAAAAT ETS SUBNORMAL PERDUT

Re: Catalunya-Euskadi, el 8 d'octubre al Nou Camp.

Maria | 07/10/2006, 18:26

Bernat para de dir ximpleries que no tenen sentit!!

Resposta a Albert

Cris-ProCat | 08/10/2006, 17:09

No ho podries haver dit millor!així m'agrada!Visca Catalunya!

bernat capullu

independencai | 15/10/2006, 21:40

Si tu bernat dius aixo mestas plantejan k la solució clara es la independencia oi?

si dius aixo esta clarrisim que jo stik am tu pero km tens uns ideals tot el contrari dik alt i kla: k et bombin!!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb