Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

En perill del procés de pau a Euskadi?

domingo | 24 Setembre, 2006 14:54 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ahir dissabte, a l'acte del Gudari Eguna (Dia del soldat basc) tres encaputxats que van parlar –deien– en nom d'ETA, van llegir un comunicat una 'salutació' als asistents i es van reafirmar que continuaran la 'lluita armada' fins aconseguir la 'independencia de Euskal Herria'.

Aquesta acció, ens inquieta, ja que be podria significar un acte més dedicat al 'consum intern' d'alguns sectors abertzales, per a demostrar que ETA encara te 'potència de foc', o be podria ser un avís d'ETA (o al menys d'algun suposat sector 'dur' d'ETA) de cara a fer moure al Govern de Zapatero despres d'una temporada on des de l'esquerra abertzale s'ha denunciat constantment que l'Estat espanyol no avançava prou en el procés de pau.

Segurament, els propers dies o les properes setmanes veurem notícies sobre el tema, esperem que siguin bones i que aquest incert procés tiri endavant... que no serà fàcil.

Text del comunicat llegit al Gudari Eguna :
"Euskadi Ta Askatasuna quiere saludar estrechamente a todos los luchadores que os habéis reunido en este acto. El Gudari Eguna no es una fecha para mirar hacia atrás. Al contrario, con el ejemplo de los compañeros de lucha en la memoria y aprendiendo sobre el camino recorrido, este día tiene que servir para afianzar la lucha de hoy y mañana, tiene que servir para fortalecer el compromiso personal por la libertad de Euskal Herria. La lucha no es el pasado, sino el presente y el futuro. Continuar, sin desistir, en la lucha por el camino ejemplar de los gudaris, nos llevará a ser un Pueblo libre. Hacer frente firmemente a la opresión que vive Euskal Herria es un trabajo imprescindible para garantizar la supervivencia de nuestro pueblo.
En este camino abrupto nadie nos va a regalar nada, la oportunidad de conseguir la libertad de Euskal Herria está en nuestro corazón y en nuestras manos. Construiremos la independencia de Euskal Herria con nuestros actos diarios. Ese es el mensaje que ETA quiere haceros llegar hoy: Confirmamos el compromiso de seguir luchando firmemente, con las armas en la mano, hasta conseguir la independencia y el socialismo de Euskal Herria. ¡Tenemos la sangre preparada para darla por ella! ¡Lo conseguiremos!
¡Viva los luchadores vascos! ¡Viva Euskal Herria libre! ¡Viva Euskal Herria socialista! ¡Sin descanso hasta conseguir la independencia y el socialismo!".
Euskadi Ta Askatasuna
E.T.A.Altres articles anteriors relacionats:
24.03.06 - Treva d'ETA: Cal reformar la Justicia
24.03.06 - Treva d'ETA: El PP dividit.
22.03.06 - Treva d'ETA: Per fi comença l'hora de la veritat.
22.03.06 - Per fi, treva d'ETA.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb