Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Cap a la Xarxa Nacional Catalana de Blocs d'Esquerres.

domingo | 23 Setembre, 2006 00:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

A Catalunya hi conviuen milers de blocs de tota mena... personals, professionals, polítics... La blocosfera catalana és una de les més poblades i actives del món. Potser la causa és que a la xarxa hem trobat un espai on mostrar-nos amb la nostra identitat, un espai que fora de la xarxa ens és negat.

Els blocs polítics catalans han aparegut tant en el territori català com arreu del món, s'extenen, creixen, fins a constituir una autèntica comunitat virtual de grans dimensions. Els blocaires expresen la seva opinió, la blocosfera politica catalana es ja, un gran espai de discusió i debat

Els blocs catalans d'esquerres es compten per centenars, van molt més enllà dels fulls de militants dels partits. PSC, ERC, ICV, tenen a molts dels seus membres en aquesta comunitat virtual, però encara n'hi han molts més blocs que no s'enquadren exactament en cap d'aquests tres partits, ni en altres de més petits, son senzillament ciutadans d'esquerres que tenen un bloc i expressen les seves opinions. Opinions diverses, diferents, fins i tot enfrontades. A vegades llegim articles totalment esbojarrats, a vegades trobem reflexions genials.

Les dretes, tant catalanes com espanyoles, de tant semblants que són, quan defensen els seus interessos comuns, no es poden ni diferenciar. No dubten ni un moment en avançar junts per a que les polítiques d'esquerres siguin paper mullat. La dreta catalana, quan li ha convingut ha arribat a ser objectivament més anticatalana que els pitxors centralistes. La història sempre es va repetint.

Els nacionalistes espanyols, tant els de dretes de tota la vida, com els jacobins centralistes d'esquerres, tampoc es diferencien massa quan es tracta de mantenir la seva part del pastís.

Nosaltres, els que som catalanistes i d'esquerres ho hem tingut molt dificil per a sobreviure en un entorn irrespirable. A sobre, dividits, i enfrontats entre nosaltres.

La formació del nou Govern catalanista i d'esquerres sorgit del Tinell, va suposar una inflexiò real en aquesta història nacional de ciutadans perdedors, per primera vegada en molts anys, s'obria una escletxa a la esperança, per fi somniavem amb una mica de llum i d'aire fresc, per primera vegada ens vam sentir guanyadors, l'esquerra nacional va guanyar, començaven a creure en la existència d'un temps de canvi, el nostre canvi.

Com no podia ser d'una altra manera, els poderosos, els de sempre, tant d'aqui com de fora, han fet i encara fan, tot el que està al seu abast per a que el nostre canvi, segueixi sent per moltys anys només un somni de perdedors. I han estat molt aprop d'aconseguir-ho, han estat a punt d'escombrar els nostres anhels, no pararan fins que tornin al Govern. Molts polítics catalanistes i d'esquerres els ho han posat molt fàcil...

Hem demostrat que tenim un espai molt ample a la societat i que els nostres diferents interessos poden estar representats en un Govern plural, catalanista i d'esquerres. Els blocaires catalans d'esquerres hem de aportar el nostre granet de sorra per aquest projecte, cal debilitar a la xarxa la immensa potència ideològica i comunicativa dels poderosos, a la seva brunete mediàtica, als enemics de Catalunya, als enemics de la llibertat i del progrés. Cal crear un espai de trobada per als centenars de blocs que podrien anar formant la Xarxa Nacional Catalana de Blocs d'Esquerres. Hem de ser plurals i respectuosos, com som la gent d'esquerres, hem de ser esforçats i perseverants, com som els catalans. A la xarxa, la suma pot multiplicar.

Podeu deixar opinions i comentaris a: http://xarxacatalana.blogspot.com/

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

ELS VERDS-VERDS I ECOLOGISTES DE CATALUNYA

Yoli | 25/10/2006, 21:49

ELS VERDS-VERDS I ECOLOGISTES DE CATALUNYA, Anem sols en candidatura unica de Verds a Les Eleccions de l'1 de novembre.
Sòm els Verds de principis dels anys 80, forme'm part de la Confederación de Los Verdes i de European Greens.

El nostre projecte es el d'una Catalunya ecològica, socialment justa, territorialment equilibrada i amb ple autogovern.

En aquestes eleccions teni'm el nom de ELS VERDS-VERDS I ECOLOGISTES DE CATALUNYA.

Sòm impulsors de moltes campanyes a Catalunya, Desitgem l'Autogovern de Catalunya, avançar cap a l'estat federal i donar suport als païssos en desenvolupament.

El nostre projecte inclou el Foment de les Energies Netes i Renovables, l'Agricultura Ecològica, els Transports Públics, Serveis Socials, Foment de l'Ocupació i l'Econòmia Verda, Atenció a les Persones Grans, Ajuts a l'accès a l'Habitatge i d'altres punts que es poden consultar a la nostra web, www.elsverds-opcioverda.org
Ara o mai,
Els Verds!
Yoli
ELS VERDS-VERDS I ECOLOGISTES DE CATALUNYA

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb