Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Qui ens defensa del 'Defensor'? Mújica dimissió.

domingo | 21 Setembre, 2006 22:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Postal Mújica

Iniciativa per Catalunya Verds acaba d'iniciar una campanya d'enviament massiu de postals electròniques a Enrique Mújica demanant la seva dimissió, sota l'eslògan Qui ens defensa del defensor?'

A més ja circulen per la xarxa crides per a presentar 'queixes formals' a la web de la oficina del 'Defensor del Pueblo' protestant per la presentació del recurs contra l'Estatut i demanant la dimissió d'Enrique Mújica.

Des d'aquest modest bloc, volem sumar-nos a aquesta, i a qualsevol altra campanya que demani la dimissió d'aquest fosc personatge.

Envieu el vostre missatge de protesta a Enrique Mújica adjuntant la postal que podeu veure clicant aqui al correu electrònic del Defensor del Pueblo' registro@defensordelpueblo.es
També podeu enviar una queixa formal mitjançant 'Defensor del Pueblo' (només en castellà, anglés o francés) I un cop alli, cliqueu sobre l'apartat 'quejas por internet' i se us obrirà un magnific formulari on podreu introduïr les vostres dades pesonals i el motiu de la queixa. Us recomaneu que afegiu un texte com el que hi ha a la postal d'ICV o similar:

“Sr Múgica,
Davant el recurs que ha presentat contra l’Estatut de Catalunya li exigeixo la seva dimissió. Està fent política sectària mogut pels seus sentiments centralistes, mostrant-se permanentment en contra de tot el que suposi millora de l’autogovern d’Euskadi o de Catalunya. On era vostè quan el PP va aprovar la llei d’Estrangeria?
Ha interposat un recurs contra un text aprovat no només pel Parlament sinó també pel poble català”
.Si teniu dubtes de que aquest personatge pugui entendre el català, el podeu traduir al francés o al anglés, que com són llengues molt més cosmopolites segurament les entendrà.

Suposem que si aquesta gent no fa trampes, quan presentin l'informe-resum del 2006 amb les queixes dels ciutadans espanyols a més de les centenars de queixes que diuen que arriben des de Catalunya protestant per la marginació que pateix la llengua castellana, també afegiran les milers de queixes que rebran des d'ara mateix preguntant qui ens defensa del defensor?

Altres articles sobre el tema:
20.09.06 - El 'Mossad' ja sap que Mújica presenta un recurs contra l'Estatut de Catalunya?
19.06.06 - El 'Nou Estatut' de Catalunya.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

Quien defiende a lso no nacionalistas'?

Azathoth10 | 22/09/2006, 14:22

A los que no somos nacionalistas quien nos defienden de las agresiones nacionalsitas? Las preferidas, coartar la libertad de expresion. Del defensor del pueblo te DEFIENDE LA LEY. De los nacionalistas quien?

Per a Azathoth

Els uns i els altres | 22/09/2006, 14:32

Precissament Mújica, només us defensa a vosaltres... qué més vols? pots anar a demanar que et defensi a www.defensordelpueblo.es ell està al teu servei, per algun motiu el paguem entre tots, no? Segur que ell t'enten perfectament i et recolzarà. Ànims!!

A ti tambien te defiende.

Azathoth10 | 23/09/2006, 16:52

El a ti tambien te defiende. Pues como la cosa siga asi,probablemente le mandare algun email.

La Falange lloa a Enrique Mujica

Els uns i els altres | 27/09/2006, 10:51

Per als que tinguessin algun dubte de a quins interessos defensa l'Enrique Mújica, només cal que aneu a llegir l'article publicat a la editorial de la web de Falange Autentica, A més, confirma que objectivament aquest fosc personatge es situa clarament en una posició de 'para-feixista':
http://www.falange-autentica.org/article.php?sid=657

Feixisites?

Staley | 02/11/2006, 16:17

Menuda pagina web, esta de aqui, en la que se compadecen de asesinos fascistas terroristas y se llama feixiste a todo que no es tripartir o ciu...no sabia hasta donde llegaba la ignorancia..la gente que esta a favor de todas estas paginas son los autenticos intolerantes y fascistas que no respetan la libertad y cometen agrsiones por dokier..vaya con los feixistes..solo son un puñado de malditos ignorantes xenofobos regionales y racistas camuflados como toda la corte de los carods y cía. Sino que lo se lo pregunten al filoterrorista asalta piscinas de Bargalló...que llama hooligan anticatalan al defensor del pueblo, el sí que es un hooligan anti español y fascista...espero que vuelva la luz con ciutadans a esa gran tierra que es Cataluña, y a toda su gente de buena fe

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb