Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Els feixistes ara volen censurar a Pepe Rubianes a les Balears.

domingo | 14 Setembre, 2006 19:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Atenció!!. Ara toca a les Balears. Ja ha començat la campanya mediàtica dels feixistes mitjançant la brunete mediàtica per a anar generant 'mala maror' a Mallorca i intentar desesperadament que s'elimini de la programació de l'Auditòrium de Palma i de tres teatres més, l'obra 'Rubianes solamente'.

Des de el diari El Mundo del conegut mafiós Pedro J. Ramírez, la ràdio fonamentalista 'COPE', i el portal ultra 'elsemanaldigital.com' ja han iniciat la seva creuada particular contra la Presidenta del Consell Insular de Mallorca Maria Antònia Munar. Responsable política del tema (d'UM, aliada del PP)

Ells no es cansen d'atacar la llibertat d'expressió. Nosaltres no ens cansarem de denunciar-los. Prou d'eufemismes 'politicament correctes', un feixista és un feixista, encara que vagi disfraçat de director de diari, i com a feixista el tractarem.

Altres articles sobre el tema:
27.01.06 - Pepe Rubianes parla clar: 'Que se ahoguen en su propia mierda'.
23.02.06 - El nou partit 'Ciutadans de Catalunya' es presenta a les eleccions.
09.03.06 - Recolzem a Leo Bassi. Contra el terrorisme.
07.09.06 - A qui censura la dreta, a Pepe Rubianes o a Lorca?
08.09.06 - Pepe Rubianes retira la seva obra i Albert Boadella s'arrossega per a que Gallardón el porti al Teatre Espanyol de Madrid.

Estadistiques

Comentaris

Re: Els feixistes ara volen censurar a Pepe Rubianes a les Balears.

RG | 13/09/2006, 20:06

Maria Antònia Munar,és d'un partit nacionalista de centre i liberal, que es diu Unió Mallorquina (UM).

OK, gràcies. Corregit

els uns i els altres | 13/09/2006, 20:26

OK, hem corregit la filiació política de Maria Antònia Munar, que No és del PP, sino de UM, El motiu ha estat senzillament que UM es ocasionalment aliada del PP en el que respecta a pactes de govern.

Para fascista tu.

Azathoth10 | 14/09/2006, 15:25

Para fascista tu, que has presionado ( con toda la seguridad ) para que censurada mi blog. Sin embargo tu puedes escribir lo que te de la gana.

Per a 'Azathoth10'

els uns i els altres | 14/09/2006, 16:02

No sabem a quina censura et refereixes i per suposat, no tenim res a veure amb cap presió a ningú. L'únic que sabem, es que des de el teu bloc, continuament es proferien acusacions de dubtosa credibilitat i que en molts posts et situaves totalment fora de la legalitat. Com ja t'hem dit unes quantes vegades... no permetrem que ens desqualifiquis.

Ya ya amigo

Azathoth10 | 14/09/2006, 18:32

Estasa favor de la Cenusura,se te ve a lleguas. Tu bloc esta al borde de la ilegalidad " Els feixistes volen ... " solo hay quever el titulo, mi ultimo post era una muestra de como la libertad de expresion no la respetais los catalanistas,simplemente me pase por tu blog y escribi un titular parecido al tuyo. " Fora feixistes de ERC.. blabla bla " En el mismo post decia que yo no pensaba eso, sino que era una "emulacion " delo que haceis mcuhos catalanistas de vuestro lenguaje. Y hesido censurado. Y no te hagas el santo que eras el primero que querias cerrar mi blog, cuando, era totalmente CORRECTO ya que eran opiniones y los que me han leido veran que no he insultado GRATUITAMENTE a nadie, solo hace falta ver como contestaba a los insultos de los catalanistas, con palabras duras, sin isnultos ... CENSOR. Y ahora critica a los que censuran a Rubianes,tu precisamente tiene gracia.

Yo te defenderia

Azathoth10 | 14/09/2006, 18:36

""Ells no es cansen d'atacar la llibertat d'expressió. Nosaltres no ens cansarem de denunciar-los. Prou d'eufemismes 'politicament correctes', un feixista és un feixista, encara que vagi disfraçat de director de diari, i com a feixista el tractarem.""" Ves la diferencia? tu puedes decir lo que te de la gana y no eres censurado, yo si digo eso de alguien de ERC, del director del AVUI etc Soy CENSURADO. Si te gustara la Libertad de Expresion, me apoyarias, aunque ideologicamente somos distinitos, yo si te censuraran en otra pagina web seria el primero en defenderte.

I la COPE què?

Marc Arza Nolla | 15/09/2006, 10:08

La llibertat d'expressió té mèrit defensar-la quan allò que es diu molesta i ofèn! La mordaça posada an en Rubianes és vergonyosa però des del catalanisme fariem bé de recordar la nostra postura, la de cadascú, quan hi va haver intents de tallar les emissions de la COPE a Catalunya. Salut, Marc Arza Nolla www.catalunyafastforward.blogspot.com
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb