Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Maragall entrega el Govern de Catalunya a Artur Mas.

domingo | 21 Juny, 2006 23:07 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Julen Madariaga'

Artur Mas i CiU ja han guanyat les eleccions del proper octubre. Pasqual Maragall ha plegat, i això no sols afecta al tete Ernest i als Ciutadans pel Canvi.Es comença a jubilar la branca més 'catalanista' del PSOE a Catalunya, es pura evolució 'demogràfica' a l'interior del partit, ja no els cal cap afegit decoratiu per a tenir pedigrí nacional català. Pepe Montilla, Manuela de Madre, Celestino Corbacho i la resta de 'barons municipals socialistes' s'han desfet del darrer escull per a tenir el control total i absolut del socialisme català, la fusió entre la federació catalana del PSOE i el PSC... ja ha pasat a la història, amb noms com Raventós, Maragall, Obiols... per fi tenim un partit socialista de catalans espanyolistes sense complexos (i no és una questió de cognoms). Comença la definitiva i total espanyolització del PSC, això si, en català.

Ara no es que ens haguem convertit en 'nostàlgics' ni en defensors del President Maragall, ni molt menys, senzillament constatem que s'ha donat l'ultim pas d'un partit 'espanyol-català' i es comencen a donar els primers pasos d'un partit 'espanyol', amb tot el que això implica en el futur... I ja sabem que pasa a Catalunya quan l'esquerra no agafa la bandera dels drets nacionals.... al final l'acaba agafant la dreta... l'agafa CiU.

Tampoc ens ve de nou... l'anunci del President ja estava escrit al guió que van perpetrar en ZP i Mas (malgrat que ens diguin que no) i això es un acte més d'aquesta obra tant gloriosa... que acabarà amb un escenari polític ben conegut per tots nosaltres... El PSC desactivat, o com a molt, treballant per a l'acompliment dels compromisos del 'Nou Estatut'. CiU, reforçada i fent de les seves des d'el Govern de Catalunya i recolzant al PSOE a Madrid 'per la governabilitat d'Espanya'. I tot això, quatre o vuit anys més... La questió de si el proper Govern es sociovergent o no, serà una pura anecdota sense importància.... fins que el PP torni a La Moncloa... i volta a començar.

El Govern tripartit va generar ilusió, era l'alternativa.... el que s'ens ve a sobre a la tardor serà l'alternança que no es ben be el mateix... però per als poderosos, és molt millor. Creieu que encara estem a temps d'evitar-ho?

Estadistiques

Comentaris

Manuela de Madre, Presidenta

Jessica | 22/06/2006, 12:31

Doncs jo, que ja n'estava farta de Maragallades, m'agradaria que Manuela de Madre fos cap de cartell del PSC en les properes autonòmiques, ves per on!

Ja m'agradaria a mi

Iván M | 22/06/2006, 16:44

La veritat és que ja m'agradaria a mi veure com governaven altres partits, si estiguesin en la mateixa situació que el PSC, acusat des de Madrid de Nacionalista Català, i des de Catalunya de Nacionalista Espanyol. Ara tu surts i dius que el PSC es ara mateix un partit ple de Catalans Espanyolistes. Em pregunto si els independentistes teniu més arguments que aquest, per rebatre les opinions dels vostres rivals, doncs sempre utilitzeu el mateix. Per altra banda, els cognoms no han de marcar la Catalanitat d'una persona, i si no mira a Lluis Perez Lozano, que amb aquests cognoms milita a les JERC, i es autor d'un blog que esta associat a Red Progresista.

Els uns i els altres

Els uns i els altres | 22/06/2006, 18:59

A nosaltres tambè ens agradaqria veure com governen altres partits, de debò, ja toca... i arguments, per a rebatre les opinions del PSC o de qualsevol altre.... les que vulguis... Per on vols comencar??

El catalanisme d'esquerres no existeix

Ramon | 22/06/2006, 22:19

La bandera de Catalunya nomes l'ha agafat historicament el que voste en diu la "dreta". El PSOE potser es nacionalista espanyol pero per descomptat no es nacionalisme catala. I les raons son clares, mai un partit marxista ha estat catalanista (ni vasquista, ni de cap altre nacio) perque prediquen l'internacionalisme. MaAragall, Reventos i Cia van ser els autors d'una ficcio que ambl'excusa de catalanitzar els espanyols residents a Catalunya nomes buscava espanyolitzar els catalans marxistes. Es bo que la ficcio s'hagi acabat, que les coses estiguin clares.

Quina creu !!!

Joan Martin | 28/06/2006, 19:42

Que no heu apres, catalans, en veure "las barbas de Valencia afeitar..."?? Doncs, amb peus de plom que per eixe camí us veig a la tardor escollint "el mal menor" i tot per continuar cada vegada mes sotmesos a Madrid. Heu patit maragalladas i ara ofrenareu "glorias a Espanya" Jo d'esquerres, no pas mai votaria un Pujol, pero un PSC??? Dime con quien vas ,,? i ells van amb un Bono, R.Ibarra....

PSOE marxista ..???

Joan Martin | 28/06/2006, 19:59

Que bo!! Aixó no s'ho varen creure mai, no més que els cuatre socialistes de debó i així s'els varen berenar els oportunistes en llençar per la finestra, els principis i les idees per tal de puxar al carro i de passada. Amb el marxisme hi van fer com amb l'OTAN, pero a l'inrevés.Sortir per entrar-hi. L'Aznar i la seva colla, no pas mai em va enganyar (se les ven las patitas)però Felipe ... aquest em va treure la vena dels ulls. Aquest, si em va "cepillar" con diu en Guerra; un altre angelet, marxista tambè ??

Ja era hora!

Joan Pérez | 30/06/2006, 00:17

L'espectacle futur per a Catalunya que ens pinta el senyor X en el seu article "Maragall, entre el Govern de Catalunya i Artur Mas" no em sembla gens malament. Ja era hora que el seny de tota la vida tornés a agafar les regnes d'aquest país. Només es tractava de governar. Si no en saben, que pleguin. Ja era hora! Mas, president!! Joan Pérez Fernández
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb