Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

El nou partit 'Ciutadans de Catalunya' es presenta a les eleccions.

domingo | 23 Febrer, 2006 21:58

Cartell Ciutadans

Ya ho veniem dient... Albert Boadella, Arcadi Espada i Francesc de Carreras, amb els seus seguidors, han decidit montar el seu propi partit politic (Veure un anterior article en aqeust mateix bloc)

El proper dissabte, 4 de març al migdia, Boadella i la seva companyia 'estrenen' la seva nova 'obra' al Teatre Tívoli de Barcelona. La campanya publicitària, surt barata, entre tots nosaltres, els hi estem fent publicitat gratuïta.

Des d'aqui els hi volem enviar la nostra felicitació. Per fi han donat el pas que el pais estava esperant, Per fi podrem comptar els seus suports reals a les urnes, si es que arriben a la jornada electoral sense ser 'absorbits'. Per fi es retrataran devant dels ciutadans com fan tots els altres partits.

A més, senyors Albert Boadella i Arcadi Espada, que carai! comptin amb els nostre modest espai en aquest petit bloc per a difondre el seu programa, tant com calgui, amb una mica de sort, li podran esgarrapar uns quants milers de vots als del PP, i per primera vegada en la història, la Llei d'Hont fara justícia. I pel que fa a la secció espanyolista del PSC-PSOE, que s'encomanin a Sant Celestino Corbacho, Patró de les majories absolutes castellanoparlants.

No hay mal que por bien no venga diuen els castellans. Entre els provocadors espanyolistes es repartiran el seu electorat, crearan mala maror, intentaran trencar la convivència, però pasi el que pasi, nosaltres seguirem, i per cert, cada dia amb més ganes.

Altres articles relacionats:

26.11.2005 -Acebes, ETA y Catalunya, Arcadi Espada i Corbacho.

06.10.2005 - Perquè molesta tant als 'altres' la paraula 'Nació' aplicada al pais dels 'uns'.

Estadistiques

Comentaris

Re: El nou partit 'Ciutadans de Catalunya' es presenta a les eleccions.

Manuel | 28/03/2006, 08:40

Creo que es importante que este partido se haya formado en defensa de los no nacionalistas y deseamos la gente de bien que esto siga adelante. Manuel.

Pro-Boadella

la linda elvira | 12/09/2006, 13:52

Algunas personas hemos dado un suspiro de satisfacción al crearse un nuevo partido que defienda a los catalanes castellanoparlantes,que somos,digamos el 50 X ciento de la población,y que además no podemos estudiar en nuestra lengua materna
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb