Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Boicot a ONO. No permetem més atacs a Catalunya

domingo | 16 Febrer, 2006 22:13 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Logo ONO

Catalunya ha perdut. El que esta fent la companyia ONO es digne d'iniciar un boicot, i per varies raons.

La primera raó es que despatxen al voltant de 1.000 treballadors sense cap justificació, simplement per augmentar els beneficis. Evidentment, una bona part, son treballadors catalans, que venien de la companyia engollida Auna que anteriorment es va menjar a Retevision (Aquella empresa que es va montar amb els diners de tots, quan encara tenia a veure amb l'antiga TVE i que també es va quedar amb Menta aquell projecte de companyia catalana de cable que molts vam recolzar en el seu dia.

La segona raó, es que continuant amb la linia anterior seguida per Auna cada cop més estan descatalanitzant l'audiovisual i la tele digital que rebem a Catalunya, fins a l'extrem de que avui, dels prop de 90 canals que entren a casa pel cable d'ONO, només la TV3, el 33 i el 3/24 son en català. no es mala proporció: un 3%, a més cada cop ens donen menys informació on-line d'aquests canals, per exemple, del 33 ja ni es veu la info del canal. Ara, com a gran servei, ens subministren 'gratis' els canals de TDT, es clar, els canals espanyols, en castellà podem veure tota la tele-escombraria en castellà, pero ni rastre del nou canal 300 de la CCRTV, i els altres? (CityTV mai s'ha vist a Auna-ONO, ni cap altre...). La tecnologia que serveix per a poder veure la mateixa pel.licula en diferents idiomes, només funciona a ONO en dues modalitats: a) en castellà. b) castellà-anglés, per enlloc podreu veure cap pel.licula en català.

La tercera raó, compartida amb moltes altres grans empreses de serveis, es la comunicació amb els clients: S'ha acabat la comunicació en català, proveu a trucar a qualsevol telèfon d'atenció al client d'ONO i intenteu que algu us atengui en català... encara sortireu escaldats i maltractats. Intenteu trobar una sola paraula en català a la revista mensual d'ONO on informa de la programació... missió imposible. Només mantenen la factura en català, si es que truqueu i us queixeu, pero ells, de tant en tant, us la tornen a enviar en castellà, i si no torneu a protestar, ja es queda en castellà per sempre. Per suposat, no cal parlar de la magnifica web en només-castellà que ens informa de les bondats de la companyia.

Si us ve de gust, podeu enviar la vostra opinió a ONO, nosaltres ja ho hem fet. Cliqueu aqui, per a contactar amb ONO I si algun col.lectiu vol iniciar una campanya, ja pot comptar amb nosaltres.

Estadistiques

Comentaris

Sin acritud

Trabajador ONO de Madrid (Culé) | 27/02/2006, 16:50

Con todo el respeto que me merecen todas las lenguas, creo que sería mejor que en estos casos utilicemos el castellano y así poder aportar todos algo. Gracias.

De eso se trata

Sergi | 27/02/2006, 16:56

Precisamente una de las cosas que se recrimina a ONO, es esa... que no nos atienden en nuestra lengua, ni podemos ver los contenidos (que erxisten) en nuestra lengua... y que la mayoria de los afectados por las decisiones de la nueva ONO, somos siempre los mismos...

Re: Boicot a ONO. No permetem més atacs a Catalunya

Manuel | 23/09/2006, 17:51

Va dejaros de tonterias de catalan... siempre igual... cataluña es españa y punto.

Per a Manuel

Els uns i els altres | 23/09/2006, 17:56

No permetrem en aqust bloc que ens insultis i qualifiquis la llengua catalana de 'tonteria'. Caldria que en el teu temps lliure, anessis a classes d'adults, podries treure't el Graduat escolar, que segurament t'aniria molt be.

Des de Brussel.les

Lluís | 14/11/2006, 19:37

Doncs té raó el Manuel. Tanta tonteria amb el català. El problema no és que existeixi el castellà. El problema és que és una llengua minoritària. Les pel.lícules no es doblen ni al finès, ni suec, ni norueg ni holandès (I l'holandès el parlen 23 milions de persones). Si es poden doblar al català és a base de pagar i gràcies a què com que tenim una infraestructura de doblatge pel castellà, la reaprofitem pel català. Haurieu de donar gràcies que el casdtellà existeix.

Per a Lluis

Els uns i els altres | 14/11/2006, 19:44

Molt be... podriem anar per feina, i tots amb l'anglés... i si pot ser les pelis, només de Holywood. Es veritat, per qué tanta tonteria??

Donar-me de baixa

ENRIC GARCIA | 17/01/2007, 07:08

No sé si és el lloc adient per fer la consulta, però voldria informació de com puc donar-me de baixa d'ONO-AUNA.
Gràcies

Per a Enric

Els uns i els altres | 17/01/2007, 10:30

No ho sabem, però pots trucar al 012 i segur que t'ho diuen... és un tel 902

adsl ono

armand | 08/06/2007, 17:26

gràcies a llegir tots aquests comentaris, deixaré de pensar en donatme d'alta de ADSL de ono.
Butifarra per a ells

atencio en català

robin (anglès) | 22/04/2011, 09:48

No només no t'atenen en català, de vegades et surten amb una accent de sudamerica tancadíssim, per mi que truquem allà, perquè jo tinc col.legues sudamericans i se'ls enten millor

catala

robinh | 22/04/2011, 09:50

algú sap si hi ha algun servidor per cable (tv, internet...) a part de ONO?

ONO-CATALÀ

Rubeniken | 30/01/2012, 19:25

Mireu tot es ben senzill, el client té l força de decidir, si no t'agrada una cosa la deixes i punt. No t'agraden les samarretes d'aquesta marca? no la compris més, no t'agrada com et tracten al teu concesionari de cotxes? no el portis més, que els de ono són uns fatxendas? aneu a telefònica.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb