Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

El Govern d'esquerres s'ha auto-enfonçat.

domingo | 01 Desembre, 2010 18:34 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Quan un Govern de coalició format per tres partits, es posa a governar, poden fer moltes i molt bones coses, com crec que ha estat –en general– el cas dels dos 'Tripartits' catalans. Si això és així, perque CiU ha guanyat les eleccions per –quasi– majoria absoluta, i els tres partits del Govern s'han enfonçat?. Els motius s'hauran d'analitzar per part dels experts de cada un dels partits. Segurament les causes d'aquest daltabaix son moltes i molt complexes. Potser ha influit que era una forma de Govern nova, amb tres 'ens' autònoms, que s'han expressat més per separat que no pas junts? Potser no han treballat be la comunicació amb els ciutadans? Potser s'han cregut que la Genearlitat era com un 'gran ajuntament' i s'han limitat a fer 'obra de govern' sense fer política amb majúscules? potser... Haurem de parlar-ne, els propers dies..... (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb