Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Unitat dels catalans? Ha arribat l'hora.

domingo | 27 Abril, 2010 22:51 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

És hora de la unitat dels partits catalans.

Ara és la darrera oportunitat de reeditar aquella unitat al Parlament en l'aprovació del nou Estatut. Aquella gloriosa unitat que va durar pocs dies i que es va trencar quan Duran Lleida i Artur Mas van anar a fer un café a La Moncloa amb el seu amic 'el Jóse' Luis Rodriguez Zapatero, aquell mateix que va dir públicament alló de Apoyaré el Estatut que salga del Parlament de Catalunya.

Arriba l'hora de la veritat. El Tribunal Constitucional espanyol està tocat de mort. El pacte polític entre Catalunya i Espanya s'ha trencat. L'aire d'Espanya està derivant perillosament cap a una atmòsfera fosca, asfixiant i rància, més digna dels anys 50. La crisi no s'acaba, l'atur segueix creiexent i alimenta els baixos instints dels miserables que neguen el pa i la sal als nouvinguts.

Alguns volen que ens unim per a aconseguir més del mateix, que ens unim per a fer-nos perdonar la nostra existència. Ja han fet tard, la unitat haurà d'anar més enllà.

Si, ha arribat l'hora de la unitat, la unitat dels partits catalans. També la unitat de la societat civil. Unitat per a plantar cara i dir les coses clares. Som el que som, agradi o no. tenim els drets que tenim, ens diguin el que ens diguin.

Potser ho haurem de tornar a demostrar...... Si així ho volen pasarem per sobre de qui ens vulgui aturar, costi el que costi... o ells, o nosaltres..... Amb les seves lleis o sense elles. S'ens està acabant el temps... i la paciència. Potser ens hem de tornar a moure per a que aquesta Terra sigui Lliure.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb