Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Xarxa ilegal d'espies feixistes a Madrid

domingo | 20 Gener, 2009 00:27 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Aquest dilluns al diari EL PAIS ha saltat la noticia de que Francisco Granados, Conseller de Presidència, Justicia i Interior de la Comunitat de Madrid, presidida per la feixista Esperanza Aguirre ha montat una mena de 'servei d'espionatge' format per ex-agents de la Policia espanyola i la Guàrdia Civil.

Aquests mortadelos de pacotilla que presuntament s'encarregàven d'espiar a politics i alts càrrecs d'esquerres a la comunitat madrilenya, entregaven posteriorment informes als responsables del PP madrileny, feient servir tota mena de contactes que aquests 'ex-agents' mantenien en les institucions. Tota aquesta xarxa ilegal d'espies a més, ha estat finançada amb diners públics procedents del Govern de la Comunitat de Madrid, que des de que està governat pels sectors més durs i rancis del PP, encapçalats per Esperanza Aguirre no ha estat cap exemple de transparència ni de participació.

Aquesta gent és la que ha fomentat els pelotazos immobiliaris durant la darrera decada, són els mateixos que conxorxats amb la Brunete Mediàtica posen en questió cada dia la democràcia i per suposat vomiten cada matí contra Catalunya i els drets de les persones.

ELs portanveus de IU, Inés Sabanés i del PSOE, Manu Menendez ja han presentat queixes i demanen responsabilitats politiques i destitucions si es confirma aquest delicte

I aquesta xusma ens vol donar lliçons de democràcia? Aquesta gent és la que farà servir el Tribunal Constitucional per a retallar l'Estatut? Cal que actuem sense complexes devant d'uns individus als que només podem qualificar de lladres paranòics.

 (Segueix)

Israel bombardeja la seu de l'ONU. El Mossad mai s'equivoca.

domingo | 15 Gener, 2009 16:51 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

L'Estat d'Israel s'ha superat a ell mateix en brutalitat. Aquestes darrerers setmanes estan guanyant un a un, els pocs punts que li restaven per arribar al primer lloc en el rànking històrico-mundial d'Estats genocides.

Avui L'Estat d'Israel ha bombardejat –entre altres– un hospital, unes instalacions de la premsa internacional i la Seu de l'ONU. Els Israelis s'han afanyat a demanar disculpes i a dir que 'ha estat un error', però tots sabem, que l'exèrcit Israelí no dispara ni una pedra, si l'objectiu no ha estat verificat, valorat i totalment calculat per la Inteligència, pel Mossad, és molt poc creible que hagi estat un error.

No creiem en les casualitats. El bombardeig d'avui ha estat un avis, un intent d'espantar a periodistes, cooperants i personal de les Nacions Unides i pressionar-los per a que s'en vagin de Palestina ja que ara per ara, són testimonis incòmodes i són qui realment està impedint avui per avui, que Israel faci una autèntica neteja ètnica a fons.

Hem de parlar sense por i calificar les coses pel seu nom: A L'Estat d'Israel hi ha tota mena de gent, n'hi han ciutadans pacifics, i ciutadans belicosos, molts creients jueus (absolutament inofensius, es clar), molts fonamentalistes jueus (absolutament perillosos, es clar) i hi ha gent de dretes i gent d'esquerres, com a tot arreu... En l'actualitat, la combinació que dóna suport al Govern d'Israel es senzillament, molt de dretes i molt fonamentalista. (Recordeu a L'Estat espanyol de fa 5 anys la combinació 'Aznar i els ultres, l'esglesia.... resultat: l'illa de perejil???) La ultradreta i el fonamentalisme ideològic o religios, són ingredients que junts són molt perillosos per a la pau i per la humanitat, sigui el lloc del món que sigui. toqui a qui toqu. I als de Hamas, els hi podem aplicar el mateix... Els Palestins són ara clarament les victimes, però compte amb els fonamentalistes religiosos i les dretes palestines....

L'Estat d'Israel està realitzant accions genocides que s'han de condemnar i aturar, i no s'ha d'admetre sota cap excusa que cap demòcrata justifiqui aquesta masacre (N'hi han molts demòcrates entre nosaltres que ho estan fent... Rahola, Bassat, Culla....) De la mateixa manera que NO s'ha de permetre que ningú justifiqui l'Holocaust, no s'ha de permetre que ara es justifiquin els crims de Gaza, són un intent clar de neteja ètnica

 (Segueix)

Camats diu que els dolents ataquen.

domingo | 14 Gener, 2009 21:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Camats

Dolors Camats, actualment Portaveu del Grup d'ICV al Parlament de Catalunya, ha emés un comunicat que com a minim podriem calificar de 'sorprenent' per no calificar-lo d'infantil. La Camats sembla haver descobert que hi ha un 'assetjament polític i mediàtic' contra ICV.
S'ha adonat ara de tot això? Ho ha fet ella soleta? Sembla una actitud una mica ingènua, oi? O és que ens està prenent el pél? Només per això, aquesta diputada ja hauria de plegar, ras i curt. No pot haver tardat tant en veure la realitat del món cruel que ens envolta!!! Això que ara diu, és la mostra clara de que fins ara ni tant sols havia previst que els poders reals vulguessin seguir manant. És certa tanta ingenuitat? És certa tanta imprevisió? Qualsevol nen de P3 sap com es mouen els lobbys a casa nostra, i trambé sap que no hi ha cap mitjà neutral, com és que Dolors Camats no ho sap encara?
Es que aquesta senyora es pensa que els potents lobbys que actuen al nostre pais són 'respectuosos' amb les sensibilitats politiques i socials dels ciutadans? Camats creu que el Conseller Nadal diu el que diu ara, sobre els limits de velocitat per casualitat? Camats no sap que a dintre de les conselleries on mana ICV, hi ha molta i molta gent que cada dia fa tot el posible per a que deixin de manar? Camat sap que ICV ha donat ple i total suport a tots els ajuts, subvencions directes i indirectes que la Generalitat ha donat a les empreses mediàtiques del Comte de Godó que ara els mosseguen? I a tots els altres mitjans, els que també han rebut molts diners publics que ara estan fent servir per a 'assetjar' les politiques d'esquerres? Camats no sap a servei de qui estan aquests mitjans? Ella creu que els mitjans són 'neutrals'? Camats, fas riure.....
Es que no acaba de lligar caps aquesta diputada? La feiem una mica més espabilada. O és que potser esta fent el paperot?
Senyora Camats, potser cal que algu, li plantegi de debò, unes quantes cosetes de manual..... recorda alló dels 'poders fàctics'? Quina és la estretègia de l'esquerra ecologista vers els lobbys reals? No s'ha plantejat mai que una bona comunicació no es només fer rodes de premsa i enviar mails? Éncara pensa que ningú els enten? Que fem per a que els ciutadans rebin els missatges amb claredat?
Ser d'esquerres és fàcil, ser ecologista també és fàcil i molt guai, alguns fins i tot són 'superguais' Però ser consequent ja no és tant senzill. I el que no és gens fàcil és fer avançar les idees i les politiques reals d'esquerres en un Govern de coalició, sobretot quan alguns càrrecs electes 'superguais' i els seus acòlits del pessebre es pasen pel 'forro' moltes coses.... Li sona Bracons? Li sona l'Ebre? Li sona la darrera zona agricola de L'Hospitalet? N'hi han moltes i moltes coses en les que els 'Lobbys' han guanyat clarament a les esquerres amb el suport d'elements de les mateixes esquerres. Aviat veurem a la mateixa senyora Camats justificar la construcció del Quart Cinturó (modificant-ne el nom, es clar, li diran Rambla interurbana sostenible) o potser veurem com la oposició al Tunel d'Horta esdevé un suport al 'Corredor subterrani intermodal d'Horta'. En veurem encara moltes i de molt grosses senyora Camats, no cal que escenifiqui més.
El pitxor de tot, és que aquesta neo-buròcrata amb pell d'esquerres i ecologista, no sabrà diferenciar entre les vomitades de la dreta, els lobbys dels poderosos i les critiques sinceres des de l'esquerra (aquest bloc n'es un exemple des de fa uns anys).

 (Segueix)
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb