Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

PSC: Ultim avís.

domingo | 17 Desembre, 2008 17:23 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Previsible, així podem qualificar la decissió dels socialistes catalans devant dels Pressupostos Generals de l'Estat pel 2009. Ja ens tenen acostumats els amics del PSC (inclosos Corbacho i Chacón)

Cada cop que entren en colisió els interessos de l'Estat (o d'alguna 'comunitat autònoma' espanyola) amb els interessos nacionals de Catalunya, el Govern Zapatero, clarament es decanta cap a 'casa seva', i els amics del PSC, amb el President Montilla al capdevant, primer es queixen, despres matisen, seguidament protesten i finalment, acaben donant suport –com no podia ser d'una altra manera– al Partit, acaben votant, excusant i justificant al PSOE i a Zapatero, deixant amb el cul enlaire els interessos legitims de Catalunya. No cal entrar en més detalls sobre els casos de les Infraestructures, Rodalies, l'Estatut i ara el finançament, entre d'altres.

Som molts els que sense estar sota la disciplina de cap partit, hem donat, i donem, tot el nostre suport al Govern d'esquerres de Catalunya format per PSC-ERC-ICV. Som molts els que hem aportat el nostre granet de sorra (i a vegades, molt més que un granet) per a ajudar a que Montilla, Carod i Saura signessin el Pacte del Tinell, i seguim donant tot el suport, malgrat les incontables decepcions, negligències i errors que han comés.

Tot sigui dit, el Govern s'ha mogut en un entorn realment hostil i amb el vent en contra d'unes potents maquinàries mediàtiques conduïdes per les dretes espanyoles i catalanes, que no han descansat ni un sol minut, des de que van abandonar els governs. Pedrò també cal dir que aquell projecte engrescador de les esquerres s'està curcant des de dintre, per totes bandes, ningú queda lliure de culpa, tots tres partits l'han cagat en unes quantes ocasions, cada un a la 'seva manera'.

Ara s'ens acaba la paciència, i encara que en linies generals, l'aspecte més social de la tasca de govern va avançant molt a poc a poc i li podriem donar un 'aprovat justet', estem veient que l'aspecte 'nacional' va quedant enrere i a més de no avançar, en alguns punts retrocedeix. (TV3, Finançament, Estatut, Llengua, etc...) Aquest directament el suspendriem de forma clara i rotunda.

Aquest és l'ultim avís al PSC, si és que encara podem anomenar-lo aixi. De la mateixa forma que molts vam treballar durant molt temps per a fer realitat aquest Govern, diem ben alt i ben clar: Si al tornar de les festes de Nadal i Reis o a molt estirar, durant el mes de gener, no es resol satisfactòriament el finançament, ni es desbloqueja l'Estatut al TC, ni es donen senyals clares, molt clares d'una correcció de la línia politica del Govern en termes nacionals, Començarem a treballar per a que es produeixi un canvi real. O be un canvi de política o un canvi de Govern. Incumpliments i preses de pél, a Catalunya, no.

 (Segueix)

67 'presumptes' fills de puta

domingo | 02 Desembre, 2008 01:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Recordeu que al juny, va saltar la noticia sobre la investigació d’uns comptes corrents de ciutadans comunitaris a bancs de l’Estat de Liechtenstein (L’Andorra alemanya) ???
Aqui teniu el llistat de 67 ‘persones’ de nacionalitat espanyola, amb nom, cognoms i activitat professional. Tots ells tenen una part dels seus estalvis al ‘Liechtenstein Global Trust Group (LGT)’ de Liechtenstein. Es tracta d’una mena de ‘banc’ que no obre llibretes d’estalvi per menys de mig milió d’euros i que actua en la pràctica com un gran ‘màquina’ d’ocultació de capitals i de ‘blanqueig’ de diners de certes èlits i de personatges respectables i admirats. Evidentment, a tots ells s’els ha ‘oblidat’ declarar aquests estalvis en l’impost del Patrimoni i per tant, s’els ha ‘oblidat’ pagar a Hisenda.
El llistat està extret del Sumari de l’Audiència ‘Nacional’ (Fiscalia especial contra la corrupció i la criminalitat organitzada) El jutge que instrueix el cas és Santiago Pedraz. Aquest llistat és públic i qualsevol ciutadà hi pot accedir-hi (sembla que els mitjans no li han fet gaire cas....) Seria bo que el difonguessiu entre els vostres coneguts.
Entre els 67 noms, tots ells, bons i respectables ciutadans espanyols, han deixat de pagar a Hisenda (‘somos todos’) aproximadament uns 73 Milions d’euros (15.000 milions de ptes!!!)
Com a curiositat, veureu que en el llistat trobareu a Alejandro Sanz (nom artístic del cantant i colega superguai, però amb el seu nom real: Alejandro Sánchez Pizarro) i a Arturo Mas Barnet. (Patró de la fundació Hospital Plató i pare d’Artur Mas, el líider de CiU). Tots ells, a més de retre comptes amb Hisenda sobre el frau econòmic, molt probablement hauran de respondre d’altres acusacions com ara falsedat documental.
I per acabar.... A titol d’anècdota.... Tot això que s’ha sabut ara, va esclatar al juny de 2008, quan els serveis secrets alemanys, van obtenir els llistats de l’interior del banc. A la versió oficial de la Bundespolizei figura que un confident anònim va vendre els CD directament als serveis secrets (eufemisme que es fa servir per a no haver de reconèixer que es van realitzar operacions ilegals a l’exterior.) De fet, l’objectiu d’aquella operació i posterior investigació era trobar el ‘cau’ on s’amaguen les grans fortunes alemanyes evadides i que no paguen impostos (molts d’ells relacionats amb xarxes de suport a grups neonazis). I mireu per on, de retruc, (com no podia ser d’una altra manera) al llistat d’uns 350 milionaris alemanys , n’hi havien 67 d’ej-panyols....
Apa, mireu, mireu, a veure si coneixeu a algu més........
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb