Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Tovarich Repsol

domingo | 20 Novembre, 2008 00:33 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Els rumors s'estenen cada dia que pasa... els russos entren a REPSOL!! i els cortesans monclovites i els seus amics neoliberals s'espanten i afirmen que no ho permetran. Quin fart de riure!!

Primer van tirar el globus-sonda de Gazprom, la primera companyia petroliera rusa, i una de les més importants del món. Ara li toca a la segona petroliera rusa, Lukoil (companyia absolutament privada, i per cert, amb un 20% de capital nordamericà) veurem com acaba el tema, però el que si que veiem clares dues coses: 1. Que la energia cada cop te més importancia estratègica, i 2. Que Rusia, ben aviat, tornarà a ser Rusia.

REPSOL va ser una de les primeres companyies estatals ej-panyoles que l'amic Aznar va privatitzar quan era president de les espanyes. Se li plenava la boca parlant del mercat, de la llibertat, la globalització i de la modernitat. En aquells temps, es veia molt be, que REPSOL es quedés amb l'argentina YPF, i que la companyia mexicana Pemex entrés en el capital amb prop d'un 5%. Els mateixos neoliberals no han tingut cap mania en vendre la totalitat de Endesa a empreses no-espanyoles, però ara ja no els sembla tant be que una gent tant poc fina com els russos, entrin amb un 20 o 30% a REPSOL.

Perqué els molesta tant? No era el mercat tan savi com per a regular-se ell mateix? o es que potser, aquesta colla de vividors només parlen de lliure mercat quan són els seus amics qui es beneficia de l'expoli públic?

 (Segueix)

Garzón acollonit, cedeix devant els feixistes.

domingo | 18 Novembre, 2008 21:01 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

No ha pogut. Els feixistes han estat més forts que el jutge estrella, no han permés que ningú tregui a la llum els seus crims. Garzón ho ha calibrat prou be i com que no li sortia a compte, prefereix seguir empresonant a pakistanesos, acusant-los de terrorisme. Sempre serà més rendible i més fàcil que anar contra molts dels seus companys post-franquistes. Sempre podrà dir que esta rodejat i les presions han estat molt fortes.

A aquestes alçades s'ha tornat a fer palés que en l'Estat espanyol aquella colla d'assassins i els seus fills i nets, encara manen molt.

Que faràn ara els psocialeros del Govern central? permetran que continui la impunitat sobre els criminals? La resposta és prou clara...: Si, com sempre.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb