Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Que no morin en pau.

domingo | 21 Octubre, 2008 16:17 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

No serem nosaltres qui surtirem en defensa del Jutge Garzón, però aquest cop s'ho val.
Si a Garzón ara li ha donat per fer la seva feina ben feta i comença a remoure les fosses, cal aplaudir-lo i col.laborar al màxim. El que no es pot permetre a aquestes alçades, és que un fiscal feixista, seguint els dictats de la caverna, intenti parar-lo.
Aquests dies hem sentit arguments de tota mena per a justificar que les fosses no s'obrin i que es mantingui l'actual situació de punt final que ha beneficiat durant el periode 'democràtic' als criminals que van destruir el pais, les llibertats i a centenars de milers de persones.
Cal ser valents i exigir que aquest procés que s'ha obert ara, es porti fins a l'ultim extrem, que es dignifiqui a les victimes i que es netegi quan abans millor la memòria (amnèsia?) col.lectiva.
Encara queden vius molts feixistes que van estar directament implicats en la represió i els assasinats de la Guerra Civil i la postguerra. Molts d'aquests criminals viuen feliços gràcies -entre altres coses- al que van expoliar a les victimes. Els seus fills i nets s'han aprofitat durant molts anys, la majoria d'ells tenen una bona posició. Els seus pares i avis que encara viuen, han de saber que desitgem que tremolin i que prefereixin morir-se abans de ser citats a judici.
Que no morin en pau.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb