Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Els feixistes tornen a atacar el català al Parlament.

domingo | 20 Desembre, 2007 09:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Veieu la intervenció de Francisco Caja al Parlament de Catalunya, per a presentar la proposta en defensa del castellà i les 50.000 signatures recollides.

Aquest impresentable nacionalista espanyol va arribar a acusar el sistema educatiu català de 'correccional lingüístic', entre altres insults, mentires i acusacions.

Veieu, veieu... Vídeo amb la intervenció de Francisco Caja al Parlament

 (Segueix)

Voleu ajudar a aturar el canvi climàtic?

domingo | 13 Desembre, 2007 09:17 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Acabem de trobar una bona iniciativa a la xarxa que ens permet coil.laborar a cada un de nosaltres amb la reducció de les emisions de CO2 a l'atmosfera. Es tracta de la web BosqueVirtual.com promoguda per la elèctrica Union Fenosa i que ens permet omplenar un questionari sobre els nostres usos energètics. Per cada questionari, Unión Fenosa entregarà Un Euro a la ONG Accció Natura per a reforestar 40 Hectàries de selva a Brasil. Com a objectiu es plantegen donar 100.000 Euros i plantar 50.000 arbres. A més –com a anècdota– podrem 'plantar' el nostre 'arbre virtual' a Second Life.

Aquesta novedosa iniciativa ens sembla positiva ja que ajuda a la sensibilització dels ciutadans sobre un dels problemes més greus amb els que la humanitat s'ha enfrontat mai: El Canvi Climàtic, Una deficiència d'aquesta web: Només està en castellà. Visiteu-la, val la pena.

 (Segueix)

Suprimir l'impost del patrimoni?

domingo | 04 Desembre, 2007 17:14 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

A que està jugant el PSOE? Ara els amics de Ferraz es treuen de la màniga la supresió de l'impost del patrimoni, amb l'objectiu de seguir jugant amb el PP en la partida de marqueting electoral, per a veure qui la diu més grossa sobre la politica econòmica i de pas, apartar l'ull de l'elector 'espanyol centrat' de les dades –gens bones– sobre la economia real (hipoteques, inflacció, atur...).

L'impost del patrimoni, afecta només a un 2% de la població de l'Estat –fortunes i grans empresaris– que normalment ja han 'maquillat' els seus beneficis abans de fer la declaració del patrimoni per a pagar el mínim posible. Aquest 2% de la població espanyola, paga cada any per aquest concepte a l'erari públic al voltant de 1.500 milions d'euros, que si prospera la promesa de Zapatero es deixaràn d'ingressar. Per tant, o be l'Estat deixa d'invertir per valor de 1.500 milions d'euros o be intenta recaptar aquesta xifra per una altra banda i no precissament als més rics.

Paradigmàtic... El PP fa pocs dies prometia abaixar els impostos als 'pobres', ara, el PSOE promet abaixar els impostos als 'rics'.

Cosas veredes amigo Sancho.... Aquesta esquerra espanyola no està molt fina. Voleu dir que si segueixen aixi guanyaràn les eleccions?

 (Segueix)

Una mica més lluny d'Espanya.

domingo | 03 Desembre, 2007 14:30 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Hem estat seguint les reaccions a la gran Manifestació de l'1 de desembre i van en la mateixa línia del 18 de febrer de 2006: Els mitjans catalans no han estat del tot malament... però la premsa espanyola No sabe - No contesta.

Els socialistes catalans disimulen, miren cap a una altra banda o alguns –més agossarats– justifiquen l'absència del PSC i parlen de gestió i bla, bla.... Els socialistes espanyols, segueixen 'partios antes que doblaos' amb la tranquilitat que els dónen les enquestes electorals.

La manifestació de dissabte va ser una gran demostració de dignitat i sobretot un avís: Cada cop hi ha més gent desafecta a Espanya, i diumenge ja erem una mica més lluny d'Espanya... Els Governs de l'Estat haurien de pendre bona nota de que, si segueixen fent concessions a la dreta nacionalista espanyola, es trobaran amb menys gent interessada en participar d'aquesta Espanya que no dóna respostes... Cada vegada es parla d'independència i d'autodeterminació amb menys complexes.... No és només la RENFE.

 (Segueix)

Catalunya ha dit molt més que Prou.

domingo | 01 Desembre, 2007 17:53 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Gran exit de la Manifestació que ha desbordat absolutament les previssions més optimistes. A hores d'ara, un cop llegit el manifest de la PDD, encara hi han desenes de milers de ciutadans que ni tant sols han començat la marxa, encara no han fet el recorregut. Estem parlant de centenars de milers de persones, aparentment, més que el 18 de febrer de 2005.

En aquesta manifestació convocada per la PDD i més de 150 entitats, sindicats i partits, hem pogut veure als ex-presidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall i a uns quants militants de PSC, UGT i CC.OO, malgrat les seves cupules hagin fet costat al Govern espanyol.

Ara comença la festa vora l'Estació de França, cal celebrar-ho, demà podrem començar a fer balanç i a extraure les primeres conclusions. Primer de tot i abans de que es produeixi una hemorragia politica en el PSOE..... cal aplicar les primeres cures urgents..... "Cal que dimiteixi Magdalena Alvarez (Maleni, la malaguenya doblá)". I despres, parlarem del traspàs de les infraestructures a la Generalitat, de la priorització del ferrocarril, que es publiquin les balances fiscals, i que la Generalitat recapti tots els impostos dels catalans.

 (Segueix)

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb