Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Grande-Marlaska està jugant amb foc.

domingo | 27 Juny, 2006 12:10 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Grande-Marlaska' El jutge Grande-Marlaska, al que li queda poc temps com a Jutge de L'Audiència Nacional, sembla que vol acabar el seu periode en el que ha exercit de simple substitut de Baltasar Garzón, superant els nivells d'espectacle i sensacionalisme al que ens tenen acostumats aquests jutges estrella.

Grande-Marlaska està jugant amb foc. No es tracta només de que sigui simpatitzant dels feixistes i estigui contra el diàleg i el procés de pau. Es tracta de que sembla que aquest senyor, s'oblida d'algunes coses bàsiques:
- L'audiència Nacional, tal com està configurada, es un residu del franquistaTOP (Tribunal de Orden Público) famos per la seva represió en els darrers temps del franquisme i primers de la democràcia.
- Els problemes politics, sigui a Euskadi, sigui a qualsevol altre lloc, cal que tinguin solucions politiques i ara, la solució politica és, ni més ni menys, que el diàleg i el procés de pau .

Potser, Grande-Marlaska no troba altra feina que la d'enterbolir una sortida dialogada al conflicte basc. Amb l'ànim d'ajudar-lo, li proposem que aprofiti el poc temps que li queda, investigant l'entramat especulatiu i les posibles relacions entre algunes activitats immobilàries al País Valencià i Múrcia i certs politics de l'òrbita d'Eduardo Zaplana, ben segur que podria citar a declarar a molta gent i esclarir aquestes corrupteles i fraus mil.lionaris. Milers de ciutadans ho agrairiem.

Un jutge com Grande-Marlaska deuria de saber que per a defensar la democràcia, també cal investigar, si es necessari, als que pensen com ell... si no, aquest senyor, està jugant amb foc.

 (Segueix)

Montilla, candidat a Conseller Primer?

domingo | 26 Juny, 2006 12:23 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Habemus candidat del PSC, cap novetat, seguim amb el guió establert... el proper 15 de juliol es farà la ceremonia oficial de proclamació al PSC, i seguim endavant.... cap a la sociovergència.

 (Segueix)

IKEA boicoteja activament el català.

domingo | 22 Juny, 2006 20:27 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Julen Madariaga'

IKEA, la multinacional sueca del moble es nega a distribuir el seu catàleg en català, només repartirà a domicili la versió castellana, però la catalana, caldrà recollir-la personalment a les botigues, tal com ha denunciat la Plataforma per la llengua en aquest comunicat.

Cal dir que si IKEA ha editat la versió en català, ha estat per les presions de consumidors... però sembla que encara és poca pressió, caldrà que apretem una mica més per a que IKEA deixi de marginar deliberadament el català.

Els consumidors podem fer moltes accions, desde trucar a IKEA (IKEA Badalona: 93 497 01 53 i 93 497 01 52 ó IKEA L'Hospitalet: 93 378 04 45) per a queixar-se i reclamar que ens enviin a casa el catàleg en català i de pas ocupar les seves línies. Si ho preferiu podeu trucar directament a les relacions públiques d'IKEA: Montse Biosca i Cristina Humet tel 91 659 84 00 o per mail a: prsp@memo.ikea.com . Quan anem a IKEA, per suposat, cal dirigir-se en català als empleats i com sempre hem d'anar amb un llapis, no costa res, escriure a les etiquetes dels productes la frase 'En català si us plau' o portar ja impreses de casa etiquetes autoadhesives amb aquesta frase i anar-les enganxant a sobre de cada retol que no estigui en català... també un cop comprem, podem presentar una reclamació per que la factura i el ticket no estan en català, tenim milers de formes de fer-nos sentir.

Caldrà veure el Govern de Catalunya com aplica la Llei de politica lingüística, i ara, amb el Nou Estatut segur que els d'IKEA ja estan tremolant...

IMPORTANT!! : --- Actualització d'aquest article, del 08.09.2009

 (Segueix)

Maragall entrega el Govern de Catalunya a Artur Mas.

domingo | 21 Juny, 2006 23:07 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Julen Madariaga'

Artur Mas i CiU ja han guanyat les eleccions del proper octubre. Pasqual Maragall ha plegat, i això no sols afecta al tete Ernest i als Ciutadans pel Canvi.Es comença a jubilar la branca més 'catalanista' del PSOE a Catalunya, es pura evolució 'demogràfica' a l'interior del partit, ja no els cal cap afegit decoratiu per a tenir pedigrí nacional català. Pepe Montilla, Manuela de Madre, Celestino Corbacho i la resta de 'barons municipals socialistes' s'han desfet del darrer escull per a tenir el control total i absolut del socialisme català, la fusió entre la federació catalana del PSOE i el PSC... ja ha pasat a la història, amb noms com Raventós, Maragall, Obiols... per fi tenim un partit socialista de catalans espanyolistes sense complexos (i no és una questió de cognoms). Comença la definitiva i total espanyolització del PSC, això si, en català.

Ara no es que ens haguem convertit en 'nostàlgics' ni en defensors del President Maragall, ni molt menys, senzillament constatem que s'ha donat l'ultim pas d'un partit 'espanyol-català' i es comencen a donar els primers pasos d'un partit 'espanyol', amb tot el que això implica en el futur... I ja sabem que pasa a Catalunya quan l'esquerra no agafa la bandera dels drets nacionals.... al final l'acaba agafant la dreta... l'agafa CiU.

Tampoc ens ve de nou... l'anunci del President ja estava escrit al guió que van perpetrar en ZP i Mas (malgrat que ens diguin que no) i això es un acte més d'aquesta obra tant gloriosa... que acabarà amb un escenari polític ben conegut per tots nosaltres... El PSC desactivat, o com a molt, treballant per a l'acompliment dels compromisos del 'Nou Estatut'. CiU, reforçada i fent de les seves des d'el Govern de Catalunya i recolzant al PSOE a Madrid 'per la governabilitat d'Espanya'. I tot això, quatre o vuit anys més... La questió de si el proper Govern es sociovergent o no, serà una pura anecdota sense importància.... fins que el PP torni a La Moncloa... i volta a començar.

El Govern tripartit va generar ilusió, era l'alternativa.... el que s'ens ve a sobre a la tardor serà l'alternança que no es ben be el mateix... però per als poderosos, és molt millor. Creieu que encara estem a temps d'evitar-ho?

 (Segueix)

La detenció de Julen Madariaga, un cop al procés de pau.

domingo | 20 Juny, 2006 19:44 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Julen Madariaga'

La detenció de Julen Madariaga aquest mati, ha estat un autèntic 'cop' donat al mig del procés de pau i a la democràcia, pel jutge Fernando Grande Marlaska, conegut per la seva lluita contra el diàleg i simpatitzant de les postures radicals dels feixistes espanyols, contraris al procés de pau.

Julen, un dels fundadors d'ETA a l'any 1959 en plena dictadura feixista, va abandonar la lluita armada el 1989 i tres anys més tard, va col.laborar a formar el partit Aralar. Es un defensor del procés de pau a Euskadi.

Entre la resta de detinguts, –de moment en porten 12– hi ha algun jubilat d'ETA i coneguts veterans de l'esquerra abertzale.

Segons diu el jutge Marlaska, els detinguts formaven part de l'entramat financer d'ETA, caldrà que ho demostri, es clar. De moment, com sempre, els aparells de l'Estat tornen a maniobrar contra una solució negociada al conflicte basc. Aquesta vegada exigim a Rodriguez Zapatero que faci alguna cosa més que somriure cap a la galeria...

 (Segueix)

Que convoquin eleccions el més aviat possible.

domingo | 20 Juny, 2006 13:20 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ja tenim estatut, ara cal posar-lo en marxa i desplegar tot el que pugui donar de si.

El Govern actual esta al ralentí, extenuat i en minoria. Es necessari que s'enceti d'una vegada per totes el nou cicle polític a Catalunya i fora bo que aquest nou cicle estigui conduit per les forces d'esquerres i catalanistes que van formar aquell tripartit històric, corregint els errors de principiant i evitant que hagem de patir un govern en solitari de CiU (i diguin el que diguin, amb possibles suports 'externs' del PP) o el que seria pitxor encara... la sociovergència... altrament dit el Govern de 'tots' els poderosos reunits.

Per a optimitzar l'acció de govern en el futur i executar el programa que es va dissenyar en el Pacte del Tinell, la correlació de forces entre PSC-ICV-ERC deuria de ser diferent, rebaixant la hegemonia del PSC i donant més joc als ecosocialestes i als republicans... Aquestes dos forces tenen molta feina a fer per a guanyar espai polític, d'ells depén.

Des d'ara mateix, cal que ens posem el xip electoral.... El que està en joc es tant, com que Catalunya segueixi avançant social i nacionalment o que seguim sobrevivint mentre els 'cacics' de sempre fan el que han fet sempre... vetllar pels seus interessos.

 (Segueix)

El 'Nou Estatut' de Catalunya.

domingo | 19 Juny, 2006 11:02 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ahir els ciutadans van aprobar majoritariament la proposta de 'Nou Estatut' de Catalunya, els resultats són prou clars i evidents. També cal tenir en compte una abstenció –que no pot deslegitimar aquests resultats– excessivament alta i analitzar els seus motius, que són diversos i en cap cas es poden atribuir només a un o dos factors.

Seguim sense estar d'acord amb aquest 'Nou estatut' per moltes raons, però això no pot fer que no reconeguem el valor que molts ciutadans han donat a aquest text, que molt provablement milorarà una mica les condicions de vida dels catalans. però que no millorarà –substancialment– el nivell de sobirania de Catalunya.

S'obren noves perspectives en quant a drets i deures, però s'ha prorrogat el pacte de submisió entre les élits catalanes i l'Estat espanyol... Ens hem quedat si fa o no fa, com estàvem... seguirem molts anys veient com els succesius Governs catalans hauràn de negociar amb l'Estat cada punt i cada coma, i es reeditaràn les estratègies de 'peix al cove' d'alguns partits...

Com a demòcrates que som, hem d'acceptar que els ciutadans han volgut això, però tenim tot el dret del món a seguir lluitant per a avançar més en alló que creiem que necessitem. Cal que el moviment del 'NO' sorgit de la societat civil catalana faci la seva autocrítica i que cerqui formes d'involucrar cada dia a més sectors socials... cal que els partits tornin al clima de diàleg propiament català i abandonin la crispació 'importada' d'un escenari alié a Catalunya.

Encara que no ens faci massa gràcia, cal que defensem Catalunya –i el seu 'Nou Estatut'– dels atacs de la dreta espanyola, tots a una, no deixem que ens exterminin.

 (Segueix)

Aquesta nit: Polònia en directe.

domingo | 18 Juny, 2006 18:42 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Polònia'
A banda de comentar els resultats.... tenim temps per fer-ho, cal recordar que aquesta nit, a les 23 h. a TV3 podem veure un 'especial en directe' de Polònia sobre el referèndum.


Serà molt més entretingut veure als liders dels partits de Polònia que als liders reals que estem veient ara mateix a la tele.

 (Segueix)

Ha guanyat el 'SI', amb una mínima participació.

domingo | 18 Juny, 2006 18:12 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Les primeres estimacions són prou clares, coincidents i contundents: Ha guanyat el 'SI', amb una participació que segurament no ha arribat al 50%.
Esperem a tenir els resultats oficials, per a seguir comentant la jugada.

 (Segueix)

Faran un recompte net dels vots?

domingo | 18 Juny, 2006 14:48 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Trio calavera'

Tal com diu en el seu bloc en Josep Sort, Qui es refia d'aquests tres pájaros?

Avui hem vist les imatges i, la veritat, quan hem vist a aquest trio calavera ens hem esgarrifat, però, immediatament hem dit... ''... no serà per a tant...'. Al cap d'una estona hem seguit navegant per la blogosfera catalana i ens hem trobat aquest article d'en Josep Sort, on explica exactament el mateix que hem pensat nosaltres....

Molts de nosaltres coneixem perfectament com alguns militants psocialistes fan i desfan el que calgui per a arrossegar fins als colegis electorals a gent de tota mena i un cop alli, li donen les paperetes bones, amb això ja hi comptem... però la veritat... ens dona molt mal rotllo....

 (Segueix)

14:00 h. El 'NO' va guanyant !!

domingo | 18 Juny, 2006 11:52 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

El Govern de Catalunya ha donat les primeres dades de participació al migdia... i tal i com podeu veure vosaltres mateixos en aquesta pàgina amb els avançaments de dades sobre participació en el Referèndum de l'Estatut, a les comarques on s'està donant menys participació és a les comarques on el PSC i ICV tenen més incidència, i viceversa. Només caldrà esperar a veure com es comporten els electors de CiU i els d'ERC.

Aquesta tònica es dona normalment en totes les eleccions al Parlament de Catalunya, on les zones metropolitanes amb més implantació d'electors psocialistes es mobilitzen menys que altres.

Senzillament és una dada anecdòtica, però ens serveix per a donar una mica de color a la jornada.

 (Segueix)

Catalunya, 18 de juny, jornada decisiva.

domingo | 18 Juny, 2006 09:44 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui diumenge, és una jornada decisiva. Els ciutadans de Catalunya decidiràn si s'aprova aquest 'nyap' d'Estatut o si es retorna per a que segueixin treballant sobre la base del que es va aprovar a l'octubre de 2005 al mateix Parlament de Catalunya. Anirem seguint la informació que ens subministra el Govern de Catalunya mitjançant aquesta web de resultats i dades oficials sobre el Referèndum de l'Estatut.

 (Segueix)

Catalunya pot guanyar, diguem NO

domingo | 16 Juny, 2006 21:16 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Logotip e la campanya 'Diguem No'

Estem a punt d'anar a votar.... nosaltres votarem NO, es clar. Avui s'acaba una de les campanyes més insulses i aborrides que hem vist en la recient història democràtica d'aquest pais, una campanya insidiosa, on s'ha tergiversat i manipulat més que mai.

Que passarà? Ningú ho sap. L'abstenció superarà el 50%? ja veurem. Els vots negatius seràn més del 25%? i els nuls? potser si. Dependrà d'aquestes xifres que Catalunya podrà seguir lluitant per al seva sobirania o que ens tornaran a 'congelar' durant 20 anys més.

Tenim per devant dos escenaris diumenge a la nit:
- Si s'aprova l'Estatut: Serà l'estatut de la socio-eco-vergència... ens deixen a una part de la ciutadania fora de les seves regles del joc. Caldrà que comencem a pensar en altres claus diferents als estatuts. Que no ens passi res.
- No s'aprova l'Estatut: Tornem a començar... caldrà purgar i fer neteja entre els dirigents polítics catalans, i tornem a posar a sobre la taula l'Estatut del Parlament. comença realment una nova etapa a Catalunya.

Cal que pasem el rasclet i dissabte, acabem de trucar a aquells amics, familiars i coneguts als que no hem pogut explicar el que pensem del 'Nou Estatut' i demanar-los que vagin a votar 'NO'. Potser la cosa anirà d'uns quants grapats de vots, qui sap. Fem aquest petit esforç d'ultima hora per a que no ens haguem de penedir durant les properes décades.

 (Segueix)

Els nacionalistes espanyols estan més agressius que mai, augmenten els atacs a Catalunya. Diguem 'NO' al 'Nou estatut'

domingo | 15 Juny, 2006 23:15 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Logotip e la campanya 'Diguem No'

Els nacionalistes espanyols estan més agressius que mai. La 'Brunete mediàtica' està tornant a una agresivitat que ni en els temps del boicot als productes catalans. Tot són banderes espanyoles, el futbol els dóna forces... que si la sel.lecció 'nacional', que si Fernando Alonso per tot arreu... Banderes estanqueres, 'toritos', Les Ketxup arrassant a Europa...

Estan totalment sicotitzats amb la idea de que Catalunya va irremediablement cap a l'holocaust, pel sol fet de que som la unica nació de l'Estat espanyol on els ciutadans no ens els creiem.

Acebes, Zaplana, Rajoy, l'Alejo i la resta de la banda, no són capaços d'entendre que la gent els vegi realment com el que són: Uns feixistes. estan tant absolutament cecs, que són capaços de fer una campanya per a demanar el vot 'NO' al 'Nou Estatut', sabent que la proposta conjunta de Rodriguez Zapatero i Artur Mas és la més propera a les tesis del PP que mai podran aplicar... Són tan extremadament curts, que són capaços d'alimentar mediàticament a un nou Partit nacionalista espanyol que ja opera a Catalunya i que els restarà vots i per tant, diputats i influència.

Però creieu que els feixistes del PP són tontos? No, senyors (i senyores), La prova la tenim amb el que estan fent al País Valencià i les Balears, llocs on s'han afanyat a pactar els seus nous estatutets amb els psocialistes locals (Alli sembla que són més amics que a Catalunya) per a que quedi tot ben lligat, abans de perdre el poder... perque sabeu que? Realment, tant al Pais Valencià com a les Balears, ara si que existeixen possibilitats reals de treure al PP del poder i ells ho saben. Volen impedir que els propers governs progressistes avancin en l'autogovern... volen impedir que, quan les petites forces pro-catalanes mitjançant els Pactes de Progrès, ( o com ells dirien.... 'Los tripartitos pancatalanes') arribin a les entranyes de la Generalitat Valenciana i del Govern Balear, comencin a reconstruir el que els feixistes han trencat... I no ens referim només a la unitat de la llengua i la Cultura Catalanes, ens referim també a la reconstrucció nacional en el medi ambient, en els drets dels ciutadans, en democràcia, en acabar amb les corrupteles i el tràfic d'influències... No volen que els tres Governs dels territoris de parla catalana siguin tres tripartits que s'entenguin i que coordinin politiques culturals, ambientals, socials... NO, no ho volen de cap manera... seria un mal exemple per a altres terres, on ellls avui, fan i desfan... Ja van perdre Galicia i han aprés.

Que fa guanyar vots a 'l'Espanya profunda'?, simplement, enfrontar els valores patrios amb 'torito' i 'sel.lecció nacional´ inclosos, a tot el que faci olor de català... fa temps l'enemic d'Espanya era Arzalluz, despres va ser Carod Rovira, ara són Maragall i ZP... i avui mateix, són els Terroristas callejeros, que ja han arribat a ferir a un lluitador per la democràcia en plena persecució dels 'no-nacionalistes espanyols' (segons la notícia que ha 'fabricat' el panflet 'Libertad Digital'). Qualsevol mentida serveix per a atiar l'odi contra catalans, contra immigrants, contra bascos, contra homosexuals, i contra tot allò que s'els posi per devant.

Si guanya el 'SI' al referèndum, preparem-nos, ja que no sols hauran aconseguit frenar les aspiracions nacionals de Catalunya, si no que ens tindran totalment sotmesos i dividits, sense lideratge i amb una nació, la catalana, totalment en ruines.

 (Segueix)

Jorge Moragas, t'has passat !

domingo | 14 Juny, 2006 23:34 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Jorge Moragas'

Jorge Moragas (li podeu dir Jordi si ho preferiu). Flamant diputat del PP per Barcelona, s'ha emprenyat... i aquest advocat mediocre i diplomatic ferotge, de pa sucat amb oli, ha vomitat aquest article al seu bloc. Llegiu-lo, és molt instructiu. Primer de tot, a l'article, retireu la merda que vessa a cada rengló, barrejada amb bilis, ràbia, insults, mentides i desqualificacions, (...i això que li van donar el carnet de diplomàtic al 1995). Un cop hagueu extret les idees importants, (encara que no ho sembli, n'hi han) veureu que es basa en la mateixa filosofia feixista del seu guia i mestre Jose Maria Aznar

Aquesta vegada, sa Senyoria s'ha passat... es creu que pel fet de ser diputat i gaudir d'immunitat parlamentària, pot actuar com un 'quillo navajero' i insultar-nos com si res. Pel vocabulari, no es nota que va estudiar a una escola bona (molt bona) de Barcelona (si, d'aquelles que financem nosaltres per a que hi estudiin ells.).

Si ja heu llegit l'article d'en Jordi, 'el diputat fatxa', segurament heu sentit fàstic, no us espanteu... caldrà que aneu acostumant-vos... si voleu seguir la meteòrica carrera d'aquest personatge gris. Per exemple algunes gestes d'en Jordi: Va ser responsable de la secció internacional del PP, a més de ser pro-yanqui absolut (no tenim res a dir) i de defensar aferrissadament l'actuació dels EUA a Iraq (tenim molt a dir) i de justificar la violació dels drets humans a Guantanamo (encara tenim molt més a dir), i d'anar-s'en d'excursió a Cuba com a turista camuflat per a provocar un conflicte diplomatic i més mala maror amb l'illa, va formar part de l'equip de monclovites que sota les ordres de Javier Zarzalejos,(interlocutor del PP amb ETA) va treballar inconfesablement realitzant contactes a l'extranger per a donar suport a les converses entre el Govern d'Aznar i ETA, aquelles converses de les que avui ningú s'en recorda.

per a tu, Jorge (Jordi) dedicat:

Jordi: Es clar que comdemnem actes que, com els de 'Maulets' vulneren el dret a la llibertat d'espressió, però potser caldria que fessis un esforç per moderar el discurs, no ets un 'neng', ets un representant escollit pels ciutadans i resulta que també ens representes a nosaltres (encara que no et faci cap gràcia), i la veritat, no ens agrada gens que ens insultis ni menyspreis... Saps una cosa? si en lloc de vomitar mala llet i atiar banderes, et dediquessis a dialogar i a fer la teva feina com a diputat (que per això et paguem) podries posar en pràctica els coneixements que se suposa que tens com a diplomàtic, i ajudar a que el teu partit sigui respectat i admirat, com ho són molts partits de dretes a tota Europa... partits, per als que avui, es del tot impensable veure als seus dirigents escridassats pels mercats dels barris.


N. de la R.
Si hem utilitzat algunes paraules 'dures' no t'ho prenguis com un atac de radicals, senzillament, creiem que podem criticar contundentment a qualsevol càrrec públic (que treballa per a nosaltres) desde el màxim respecte a les idees i les persones, però que com podràs compendre, no permetrem de cap manera que ningú menysprei ni al nostre pais ni els nostres sentiments, sense que li diguem el que en pensem. Esperem ansiosos la teva amable resposta, i creu, que desitgem de debò que ens facis veure una mica d'esperança en aquest enterbolit panorama politic... en el que gent com tu, hi te molt a fer.

 (Segueix)

Rodriguez Ibarra votaria 'SI'

domingo | 14 Juny, 2006 13:22 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ens hem permés reproduir el clip d'audio que apareix al Bloc del Dani, amb una intervenció de Rodriguez Ibarra explicant molt clarament perqué cal votar 'SI'

Escolteu-lo, només serà un moment, és molt ilustratiu i pedagògic sentir els motius pels quals aquest personatge ara, està totalment d'acord amb el 'Nou Estatut'. En realitat es tracta d'uns arguments que tots coneixem, però que posats en boca d'aquest no-nacionalista ejpanyó cobren el seu autèntic valor i ens genera prou energia per a contrarrestar l'ensopiment d'aquesta, diguem-ne 'campanya'. (Segueix)

El PP, Catalunya i la democràcia.

domingo | 13 Juny, 2006 13:43 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Cal una rectificació del PP, no poden seguir atacant Catalunya i els catalans, no poden seguir barrejant immigració i delinquència, no poden bloquejar el procés de pau a Euskadi, no poden seguir encobrint als especuladors del litoral medirterrani, en definitiva, no poden impedir que el món segueixi donant voltes, o el que és el mateix: No poden ser un Partit ultradretà i de masses, o una cosa o l'altra...

La tasca del PP un cop finaltzada la fase de la Transició i passats 30 anys de la mort de Franco, te que ser molt diferent a la que han fet fins ara... i ben segur que els hi costarà, però cal que ho facin... tenen que començar a fer pedagogia... de coses que per a molts catalans són simplement inquestionables, els hi proposem alguns títols bàsics per a les classes de reciclatge: 'La democràcia és bona'. 'Hi ha gent que pensa i sent diferent'. 'Catalunya és –i serà– una nació'. 'El diàleg es el mitjà per a arribar a acords'. 'Les guerres mai són bones'. 'Immigrant no és sinònim de delinquent'. I moltes altres...

Si el PP no entra en aquesta nova etapa com a partit demòcrata, ho farà com a partit ultradretà, i com a tal el tractarem... d'ells depén, i senyors del PP, mentre no aïllin als feixistes que tenen a dintre (i al voltant) NO ens donin cap mena de llicò de democràcia, Una mica de respecte a la història.

 (Segueix)

El 18 NO, el 19 Autodeterminació !

domingo | 12 Juny, 2006 20:38 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Espai Gratuït, cedit a la Plataforma pel dret a decidir, perque ens ha donat la gana, ja que els mitjans que paguem tots nosaltres no ho fan.

La Plataforma «Pel dret de decidir» i la Campanya Diguem NO us convoquen a un gran acte de reafirmació nacional que servirà, alhora, de cloenda de la campanya del referèndum i que té com a lema:

EL 18 NO, EL 19 L'AUTODETERMINACIÓ

Divendres 16 de juny, de 12 del migdia a 19h, passa pel Monument a Rafael de Casanova a recollir un dels 30.000 clavells vermells i participa a construir una gran senyera sota l'Arc de Triomf col·locant-hi el teu.

DE LA DERROTA A LA VICTÒRIA!

De 19 h. a 21 h. del vespre ACTE CENTRAL amb el protagonisme de la societat civil mitjançant la col·locació dels darrers 100 clavells per part de personalitats destacades del món associatiu, cultural, professional, esportiu, etc.

La cloenda de l'acte comptarà amb breus parlaments i es tancarà amb el Cant dels Segadors.

CONSTRUÏM LA SENYERA, CONSTRUÏM LA NACIÓ

Més informació a la web de la Plataforma pel dret a decidir .

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb