Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Salvador. Un film per a recordar els ultims assassinats de Franco.

domingo | 28 Desembre, 2005 03:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

CAC

Ja està en fase de post-producció la pel.licula 'Salvador' dirigida per Manuel Huerga i basada en el llibre 'Compte enrera' de Francesc Escribano i aviat estarà als cinemes de tot el pais.

Aquesta pel.licula a més de contar la història real de Salvador Puig Antich assassinat per Franco el 2 de març de 1974, ens te que servir per refrescar la memòria. No fa molts anys que aqui s'aplicava la pena de mort. Molts de nosaltres, en veure la pel.licula, ens sentirem identificats amb la lluita per la llibertat que Salvador va dur a terme fins el final. Aquesta pel.licula esdevindrà un homenatge a tots els rebels del món, alguns d'ells, encara en perill de mort.

més info a:

Pàgina de la pel.licula a la web de Manuel Huerga

- NOU -- Anar a l'actualització d'aquest article de 10.09.2006

 (Segueix)

El nou Estatut, preparat per a les rebaixes de gener.

domingo | 27 Desembre, 2005 14:31 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

CAC

Amb l'any nou, arribaran les rebaixes, també a l'Estatut. Rajoy i Piqué ja estan presentant les 'ofertes' del seu gran 'centre comercial' a Barcelona, unes rebaixes que per altra banda són molt semblants a les que fan a un altre gran 'centre comercial', el del PSOE, tots dos basen la seva estratègia comercial en vendre productes antics, desfasats de temporades anteriors. Ara caldrà veure si els 'petits comerciants' autòctons també baixen els preus i es dediquen a vendre productes caducats o pel contrari, 'pasen' de rebaixes i enceten la 'nova temporada' amb nous models, nous productes i un aire nou, que és el que ens cal. Serà molt difícil, ja se sap, les grans superfícies tenen molt poder i mitjans, pèro ara és el moment de la veritat, o anem endavant o seguirem amb productes caducats, això si, a uns preus més baixos.

 (Segueix)

Ataquen el CAC, una eina per a la reconstrucció nacional

domingo | 20 Desembre, 2005 15:39 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

CAC

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya 'CAC' s'ha convertit en un objectiu a batre per part del potent complex terrorista-feixista-espanyol, liderat per l'ex militant del PCE Federico Jiménez Losantos i tota la camarilla de neofeixistes adscrits a la nomina de la Brunete mediàtica.

De qui depén el CAC? Es un organisme autònom de la Generalitat de Catalunya, no te res a veure amb el Govern Central, i els seus membres són proposats pel Parlament de Catalunya. Aquesta es la primera raó que no agrada als feixistes espanyols: la independència

Qui forma el Consell del CAC? Una bona part dels seus 10 membres són persones de reconegut prestigi professional o institucional tant a Catalunya com a nivell internacional en els àmbits d'actuació del CAC, i les seves actuacions han estat en tot moment valorades i respectades pel conjunt del sector audiovisual, tant en l'etapa on el CAC estava presidit per Jaume Codina (CiU) com en l'etapa del Govern tripartit, presidida per Josep M. Carbonell (PSC), Aquesta es la segona raó que no agrada als feixistes espanyols: la rigorositat

Qué fa el CAC? Senzillament es un organisme regulador que te que vetllar per a que els mitjans audiovisuals respectin les normes en quan a publicitat, continguts, violència, protecció a la infancia, etc... i en general el que acostumen a fer els organismes reguladors d'altres estats europeus, defensant en tot moment les llibertats democràtiques tant en el funcionament dels mitjans (publics i privats), com en l'utilització de l'espai públic radioelèctric (concessions administratives, etc...) Aquesta es la tercera raó que no agrada als feixistes espanyols: la democràcia

Quins paisos tenen el seu 'CAC' propi? El CAC es membre de l'EPRA (Plataforma Europea d'Autoritats Reguladores) de la que és president Joan Botella (Conseller del CAC) i persona d'altissim prestigi professional i ètic. En l'actualitat el 'nostre' CAC es homologables als de paisos com: Alemanya, Andorra, Bèlgica, Australia, Canadà, Dinamarca, França, Gran Bretanya, Grècia, Irlanda, Itàlia, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Eslovaquia, Suïssa, etc... que actuen de forma similar, amb objectius i mètodes semblants. Cal fer especial esment que a l'Estat espanyol, només funciona el CAC i el CAN (Consell Audiovisual de Navarra), pèro mai ha existit un organisme 'estatal' que fes aquestes funcions: Aquesta es la quarta raó que no agrada als feixistes espanyols: el seu endareriment històric.

Avui podem estar orgullosos de tenir funcionant un organisme com el CAC, que a més d'intentar preservar als infants dels continguts violents i no adequats. vetlla per a que la publicitat als mitjans catalans sigui la menys grollera i mentidera de l'Estat espanyol i que els nostres mitjans, tant els públics com els privats tinguin un nivell de qualitat per sobre de la mitjana europea. No permetem que el complex terrorista-feixista-espanyol i els interesos politics i econòmics de la Brunete mediàtica ens ensorrin una conquesta nacional com aquesta.

 (Segueix)

Webstats4u

domingo | 17 Desembre, 2005 23:31 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito

Boicot als productes catalans: La fi del 'mercat únic espanyol'?

domingo | 15 Desembre, 2005 22:20 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Els promotors del 'boicot als productes catalans', són els mateixos que a més de defensar els interessos de les seves empreses, volen torpedejar el 'nou estatut' amb la excusa de defensar la 'unitat del mercat espanyol'.

Si les coses no canvien, aquest boicot a la economia catalana es tornara com un 'boomerang' en contra d'ells mateixos.

Opció A) Si el boicot es un èxit, aconseguiran debilitar encara més la font que alimenta el seu benestar (o es que es creuen realment que l'elevat nivell de vida que tenen cada cop més persones a Cáceres o a Salamanca es fruit de la seva productivitat?? Es pensen que els ordinadors de les escoles extremenyes els paguen amb els beneficis del 'Plan Badajoz'? O potser que el nivell de la sanitat a Castella-La Mancha surt de les exportacions de formatge Manxeg?

Opció B) Si el boicot fracasa, s'haurà demostrat que ni tant sols conjurant-se l'OPUS, l'ultradreta, els poders fàctis espanyols, la 'Brunete mediàtica' i el complexe 'militar-industrial' castellà han aconseguit mobilitzar realment als 'patriotes espanyols', i per tant sabrem que la dreta encara trigarà anys en tornar al govern estatal.

Opció C) El contraboicot als productes espanyols comença a funcionar i debilita la subsidiada economia espanyola i reforça a la catalana. En aquest cas, estem debilitant el potencial dels clients de moltes empreses catalanes i com que la majoria de les nostres empreses estan dirigides per gent que a més de patriota, es gent amb iniciativa i s'han preocupat per la innovació i la millora de la qualitat dels seus productes, augmentaran les exportacions tant a la la U.E. com als paisos extracomunitaris. i això aconseguirà que Catalunya surti reforçada com a 'nació' millorant el nivell de vida, el benestar i els serveis com la sanitat i l'educació.

'L'opció A' seria nefasta, la B malhauradament te poques probabilitats d'èxit i realment, hi ha algú a Catalunya, que es creu que 'l'opció C' serà possible? Tant complicat es d'entendre?

Pla 2005-2008 per a la internacionalització d'empreses catalanes  (Segueix)

Boicot als productes catalans: Supermercats Alcampo, primer avís.

domingo | 14 Desembre, 2005 18:08 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

elreisigna1978

Ha estat un 'boicot-llampec'. A algun 'empleat eficient' dels supermercats 'Alcampo' de Palma amb prou autoritat com per a redactar comunicats informatius (en castellà, es clar) dintre del 'super' se li ha ant la ma, (veure imatges). Sembla que la direcció d'Alcampo ha reaccionat rapidament. Als del departament de marqueting s'els han encrespat els pels i rapidament han donat instruccions per a retirar qualsevol mena de cartells que puguin 'ofendre' als clients (catalans) i s'han desfet en disculpes.

Aquesta anecdota es una mostra del que esta pasant a molts centres comercials de l'Estat espanyol, i això ja no es una anecdota. Mai havia sigut tan fàcil comprar productes 'no-catalans'. Els responsables de tot això ja sabem qui són, ho hem dit moltes vegades, no cal insistir-hi més. Recordem que la unica forma de combatre aquestes actituts anticatalanes dels centres comercials (diguin el que diguin els seus responsables) es l'actuació dels consumidors, de tots nosaltres, Tots sabem el que tenim de fer, i quan calgui, denunciar publicament cada gest anti-català amb noms i cognoms. (Segueix)

Es cert que 'Cervezas Mahou' presiona als seus proveidors per a que no comprin productes catalans?

domingo | 13 Desembre, 2005 20:06 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

elreisigna1978

Fa pocs dies ens va arribar un correu electrònic anònim suposadament procedent d'un empresari madrileny proveidor de la empresa 'Cervezas Mahou' on ens informava que la seva empresa havia rebut per part dels responsables de Mahou 'recomanacions verbals' per a que s'afegissin al boicot als productes catalans, dient-los que els responsables de compres de la empresa cervesera, 'valorarien positivament' als proveidors que no compressin productes o serveis a empreses catalanes.

Com que ja hem rebut uns quants correus d'aquesta mena, hem provat d'investigar el tema sense exit, sabem que és molt dificil averiguar la seva veracitat, i per tant no podem afirmar en cap moment que sigui una acusació certa.

Convidem a aquells que tinguin dades contrastades o siguin testimonis en primera persona, a fer-les publiques, amb noms i cognoms i si s'escau informar a qui correspongui del Departament de Comerc, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya per a que emprenguin les accions legals que calguin.

En el cas de 'Cervezas Mahou' te una implantació molt reduïda al nostre pais amb aquesta marca, pero cal recordar que es la mateixa empresa que és la propietaria de 'Cervezas San Miguel' que si te una posició relativament important al mercat català. Es molt probable que en el supòsit que aquesta acusació fos certa,correspongui més a una actuació personal d'algun empleat 'cavernari' que a una directrtiu de la própia empresa, cosa que si seria realment preocupant.

 (Segueix)

Dia de la constitució. Res a celebrar

domingo | 06 Desembre, 2005 00:16 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

elreisigna1978

Avui es el Dia de la Constitució i seguim un any més sense tenir res a celebrar. Fa 27 anys que vam haver d'acceptar el 'tot o res' que ens oferien els politics negociadors de la 'carta magna', o això o la dictadura. 27 anys més tard, segueixen sense convèncer-nos de les seves bondats, fins i tot alguns 'hereus' de qui la van 'parir' ja diuen que s'ha fet vella i obsoleta.

Tenen raó, La Constitució Espanyola és vella i obsoleta. Cal fer-ne una de nova, o senzillament no fer-ne cap (Els anglesos no en tenen i viuen tan ricament). El que més ens espanta, es que avui, els que defensen la constitució aferrissadament, són els mateixos que volen impedir el desenvolupament de Catalunya, els mateixos que ens van involucrar en la guerra d'Iraq, els mateixos que ens van intentar enganyar el 11-M i els mateixos que tenen a la mitat dels ciutadans espanyols atemorits. Alguna cosa funciona malament, aquesta constitució no desperta cap mena d'entusiasme en la majoria de ciutadans, tret d'aquells que no volen que res canvii.

 (Segueix)

Ja n'hi ha prou !! Diguem les coses pel seu nom.

domingo | 01 Desembre, 2005 16:20 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Manual de nomenclatura bàsica:

Mafiosos: membres d'un grup ben organitzat que mitjançant pràctiques il.licites i fraudulentes aconsegueixen un ràpid enriquiment, p.ex: exemple: Alguns amics d'Eduardo Zaplana relacionats amb el mon de la construcció del Pais Valencià,

Mentiders: Aquells que pretenen aconseguir els seus objectius basant-se en falsetats i manipulacions interesades de la realitat , p.ex: exemple: Angel Acebes,

Nacionalistes excloents: Aquells que sublimen a la seva nació i creuen que les nacions veines o be no existeixen o be les desprecien i/o trepitxen, p.ex: exemple: José Maria Aznar,

Terroristes: Aquells que volen aconseguir els seus objectius generant entre els ciutadans el terror i l'odi, p.ex: exemple: Federico Jimenez Losantos,

Ara cal que anem fent aquesta llista de definicions més llerga.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb